Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mi a véleményetek a Szulejmán c. török filmsorozatról fórum

Mi a véleményetek a Szulejmán c. török filmsorozatról (beszélgetés)

2013. aug. 12. 22:25
Biztos,Szilvi talákta meg hogy pont hol azt nem tudom.A tévé ùjságokban is szeptemberi az ùtolsò rész.Visszont az Èjjel-Nappal Budapest amit többször emlitetetek dupla részekel fog menni és a barátok közt is.De nem lesz a reggeli müsor semm és a fòkuszon is gondolkodnak.
997. starstar77 (válaszként erre: 986. - Elhaym)
2013. aug. 12. 21:50
Ja...
996. starstar77 (válaszként erre: 994. - 64f150aa42)
2013. aug. 12. 21:48
Pont így gondolom én is :(((
995. Trixyke
2013. aug. 12. 21:44
Na neee!Ezt már tényleg nem hiszem el!!!!! Miért nem lehet legalább átrakni az RTL2 műsorára??!!???
994. 64f150aa42 (válaszként erre: 991. - 46f2f563a1)
2013. aug. 12. 20:41
Szia! Ez biztos? Ha igen később még folytatják? Tudom, hogy a 3. évadot már nem vették meg, de még így is kevés amit eddig leadtak. Végre egy sorozat, amit szerettem, erre leveszik a műsorról :-(
993. Cippora (válaszként erre: 991. - 46f2f563a1)
2013. aug. 12. 20:23
Biztos ez amúgy?Honnan az infó?
992. Cippora (válaszként erre: 991. - 46f2f563a1)
2013. aug. 12. 19:29
Hát ku.rva jó,kapják be...
2013. aug. 12. 19:26
A Szulejmán helyet a Dr.Csont 8-dik évada lesz szeptemberben.
990. l.luiselotte (válaszként erre: 986. - Elhaym)
2013. aug. 11. 22:51
Nagyon sajnálnám, ha megszünne. Nekem az is gyanus, hogy az Éjjel nappal nézettebb, egyszsr láttam belőle kb 5 percet, de nézhetetlen volt ( pedig nem vagyok idegbeteg, de nem birtam hallgat ni azt a töméány hböéyeséget - remélem ezért nem moderálnak ... )
989. megi04 (válaszként erre: 986. - Elhaym)
2013. aug. 11. 21:30
Na igen...A sok hülyeség,az nézettebb...Amikor már látszik,hogy alig tudnak valamit kitalálni...MIndenkinek minden másnap előkerül egy gyereke,és már mindenki megvolt mindenkinek a házban...:( Régen néztem...:( De már nagyon szánalmas...Viszont,ami jó,azt abbahagyják..:( Nem lenne baj,hogy későn adják,de legalább ismételnék a rtl 2-n..:(
988. Trixyke (válaszként erre: 986. - Elhaym)
2013. aug. 11. 21:03
Totálisan egyetértek:(
987. Elhaym (válaszként erre: 984. - 46f2f563a1)
2013. aug. 11. 13:26
Ennek örülök.
986. Elhaym (válaszként erre: 980. - 46f2f563a1)
2013. aug. 11. 13:26

Köszi. Ha ez igaz, akkor nagyot csalódok az RTL-ben, ennyi erővel mindent félbe kellene hagyniuk, mert a Szulejmánnál csak a Fókusz, Barátok közt, Éjjel nappal nézettebb. Több, mint 800 ezer néző meg nem kevés. De ők járnak majd rosszul, ami helyette lesz az lesz szerintem jó nagy bukás.

Inkább tennék át az RTL2-re és adnák 18:30kor mindennap.

2013. aug. 11. 12:04

Hürrem a megtalálásakor mondja Rüsztemnek:

*Hürrem vagyok. Azt mondtam, Hürrem vagyok. Szulejmán szultán ágyasa, hites felesége. 5 gyermek anyja. Hürrem. Kezeim pálmáiba vittem azokat a lángokat, amik a szívem mélyén égnek. A bosszúmmal verem azt, amíg a vas egy öklévé változtattam. Rajzoltam, mint egy íj a haragomban, és most bele fogom nyomni azt az ellenségeim szívébe. Tehát örökké éghetnek.*

Ezt Szulejmának mondja:

Hürrem monológja:

Hürrem vagyok. Azt mondtam, Ő vagyok!!! Szulejmán Szultán háremhölgye. Hites felesége. Hürrem. A Szultán öt gyermekének édesanyja. Hürrem vagyok. KI gondolta, hogy méltánytalanságot és szenvedés érdemlek??? KI követte el ezt a bűnt??? Az ellenségeim!!! Vagy talán a sötét titkaim az igazi ellenségeim??? Ez egy teszt lenne??? Vagy ez egy lehetőség lenne a megtisztulásra és újjászületésre??? HÜRREM vagyok!!! Végre kitaláltam abból a világból, ami bekötötte szememet, mikor ismét megláttam az én Szulejmán Szultánomat! Az én lelkem Szultánját! Tele voltam vággyal, hogy újra éljek! Hátrahagytam összes félelmemet. Tulajdonképpen, akire egyszer már lesújtottak, még egyszer nem sújtanak le. Hürrem! Akit már egyszer megégettek, még egyszer nem égetik meg. Vedd tenyeredbe azt a tüzet, amivel szívedet égették meg! Vasököllel csapjál le rájuk! Haragodat és gyűlöletedet formáld át íjjá, melyet, mint nyílvesszőt lőj ki ellenségeid szívébe! Így örökké égni fognak!!!

984. 46f2f563a1 (válaszként erre: 982. - Kicsikáposzta)
2013. aug. 10. 21:36
Attòl függetlenül hogy az rtl klub adja e vagy semm én itt a 4-dik évadott is megirom.Folytatjuk a blog készitését is.
2013. aug. 10. 21:34
24 képet töltötem fel és holnap hozzok még pár dolgott az évadzáróval kapcsolatban.
2013. aug. 10. 21:30

lipe!

A remekül megírt ismertetőidnek hála nagyon sok mindent megértettem.Szégyen,hogy egy ilyen jó sorozathoz nincs legalább angol felirat.Ha te és Szilvo nem lennétek csak a sötétben tapogatóznék hogy mi és miért történik.Örömmel látom hogy már majdnem minden részhez elkészült a leírás,jobbára csak a 2.évad első néhány részéhez hiányzik.Nem tudom hogy az RTL tényleg leveszi-e műsorrol,ha igen biztos sokan fognak tiltakozni.A történet pedig csak most kezdene igazán kibontakozni.Mindegy,marad a youtube és a nagyszerű ismertetők.Még egyszer köszönöm és további jó munkát és egészséget kívánok mindenkinek,aki aki kicsivel is hozzájárul a film népszerűsítéséhez!

2013. aug. 10. 19:46

3-dik évad 103-dik török rész , évadzáró:

Mehmet az erdőben Ilyasz-al vadászik aki Máhidevrán parancsára meg akarja ölni Mehmetet.Ilyasz megközeliti de amikor már épp megtámadná ùtolérik őket az őrök.Ilyasz az erdőben egy embertől ùj ùtasitást kap és egy kigyòt.A szultán éjjel megálmodja a Mehmetre leselkedő veszélyt és félve riad fel.Ilyasz a kigyòt elengedi Mehmet sátrába majd szinlelve mennyire félti megmenti őt.Mindenki készül Hatidze temetésére.A szultán összehivja a tanácsot és közli hogy a temetés ùtán azzonal Buda ellen indulnak hadba.Ezùtal semm Mehmetet semm Musztafát nem viszi magával.Báli Bég kéri hogy ez a háború ùtán had térjen haza nem szeretne viszatérni a palotába.A szultán bele egyezik.

A háremet Hürrem eltünése òta Mihrimah vezeti.Afife beszél a szultánal hogy mi legyen a távolétében.A szultán továbbra is Mihrimahra bizza a háremet.Gülfem szerint Mihrimah olyan mint Hürrem,nem örül a döntésnek.Sah felajánlja segitségét de Mihrimah még a palotábòl is kitiltja.

A szultán a szobájában rápillant a tüköre amit még Hürremtől kapot és pillanatra látni véli.

Ali aga aki valószinűleg fogva tartja Hürremet eltünt és vele együtt a remény is.Mihrimah bizzik abban hogy anya él valahol de Rüsztem rászòl hogy próbáljon belenyugodni anya az az Hürrem biztos hogy már halott.

Musztafa és Máhidevrán párbeszéde:

*Mustafa: Anya, üdvözöllek! Állandóan látom magam előtt az arcát. Allah nyugosztalja.

Mahidevran: Úgy legyen! Csak az vigasztal, hogy a Szultána megbosszulta Ibrahim halálát. Állítólag a Szultán nagyon rossz állapotban van. Ez az utolsó incidens nagyon kifárasztotta. Van, aki azt mondja, megbolondult.

Mustafa: Allah mentse meg!

Mahidevran: Mustafa! Mihrimah és Rüstem nem nyugodnak bele. Mindent meg fognak tenni, hogy Mehmet kerüljön a trónra. Ne feledd! Közelebb került a trónhoz, mint te!

Mustafa: Anya! Most ez hogy jön ide???

Mahidevran: Ez az IGAZSÁG!!! Allah bocsássa meg, de ha nem ébredsz fel … hogy a helyzetet a magad oldaladra fordítsd, ez fog történni!

Megtörténik Hatidze temetése.A szultán elbùcsùzik majd elindul Buda ellen.Hir érkezik miszerint Maniszába ùjabb himlő járvány tört ki.

Afife búcsùzáskor mondja a szultának:

*Afife: „Mint tudod, amióta megszülettél, egyedül vagyok. Ha egy apró jogom is van, kérlek, hallgasd meg szavaimat. A mi Validénk, Ayse Hafsa Szultána, Allah nyugosztalja lelkét! Nagyon lojális és hűséges szerelme volt apádnak, áldás Selim Szultán nevére! Azon a napon, mikor megkaptuk halálhírét, vele voltam a régi palotában. Láttam a mély gyászt a szemeiben … még lélegezni sem tudott. Ezért volt az, hogy azonnal hívatott téged. Más szóval, azt tette, ami szükséges.”

A Szultán elé térdel. „Legyen vége a gyászodnak, Szultánom! Arcod ragyogásával lehelj belénk, szolgáidba egy kis életet!”

A szultán azt mondja:"Ha az én drága holdam eltünt és éjjelem sötétbe burkolòzott hogy tudnék mosolyogni?"

A szultán elment eltelik egy kis idő.(időugrás)

Mihrimah magához hivatja Sahhot de nem ok nélkül.

Először vacsoráznak majd Mihrimah behivatt valakit.

*Mihrimah: Gyere Emine Hatun! Gyere közelebb! Ismered Emine Hatunt, nemde? Azt állítja, te hoztad a palotába, amíg várandós voltam. Neked kémkedik. Gülbahar!!! Ezt a levelet a Szultánnak írtam. MINDEN, amit ez a nő megemlített, szerepel benne.

Sah: Nem tudod bizonyítani! Az ÉN szavam áll … egy ilyen cselédével szemben!!!

Mihrimah: Mindig elfelejted, ki vagyok… alábecsülsz. Ezt a levelet én pecsételtem le. És még van benne néhány kiegészítés a nő vallomása mellett.

Sah: A te koholmányod!

Mihrimah: Nem hívhatjuk koholmánynak. Az tisztán kiolvasható, hogy éveken keresztül bűntény történt. Például, Nigart te rejtetted el a palotánkban. Aztán, Hatice Szultána nem egyedül csalta csapdába az anyámat. TE segítettél neki.

*Sah: Semmi közöm hozzá. Ez HAZUGSÁG!!!

Mihrihah: Véleményed szerint, a jelenlegi helyzetet szerint, a Szultán neked hinne … vagy nekem?

Sah: Mit akarsz tőlem, Mihrimah?

Mihrimah: Végre az a kérdés, amire már nagyon vártam! Ne aggódj! Irgalmas leszek hozzád. Ugyanaz a vérünk. Csak egyetlen dolgot kérek tőled … holnap reggelig elhagyod a palotát. És SOHA többé nem jössz vissza!

Sah: Ez azt jelenti … száműzetésre kényszerülök. Miért fogadnám el ezt???

Mihrimah: Te egy tiszteletet parancsoló Szultána vagy. Úgy vélem, tiszteletteljesen szeretnél távozni.

Sah: Mindenki azt mondja, hasonlítasz Hürremre. De ez több annál. Olyan lettél, mint ő! Pontosan ugyan olyan!

Mihrimah: Ez megtiszteltetés számomra. Már majdnem elfelejtettem … van még valami, amit kérni szeretnék tőled. Eladományozod az EGÉSZ vagyonodat, amit az elmúlt években megszereztél a Hürrem Szultána Alapítvány részére.* Sah kénytelen bele menni ebbe.

Sah döbbent hogy Mihrimah hogyan tehete ki a szürét.

Dzsihangir minden éjjel felriad,légszomjal küzd és anyáròl állmodik.Nappal az utat figyeli hátha anya jönn rajta.

A szultán a bíróval beszélget fiairòl és egy álomròl amit Mehmet születése napján álmodott.Elmondja hogy azon az éjjelen azt látta hogy Mehmet vette át a trònt.A bíró megpróbálja megnyugtatni hogy csak öszezavarodott majd megnyugszik a lelke ha ùjra találkozik a fiaival.Maniszába a himlő a palotához közelit.Hatidze ikrei is elkapják a himlőt majd meghalnak.Ezen a gyászos napon Mehmet Ilyaszal kardozik aki megvágja.Ùgy tesz mintha gyógyitani akarná bekeni a sebet egy krémel amitől gyorsabban gyògyùl csakhogy ebbe a krémbe egy himlős betegtől vett nedveket kever.Mehmet másnap magas lázzal ébred.Máhidevrán levelett kap Ilyasztòl hogy tervük sikerült Mehmet hamarosan meghall és senki semm fog gyanakodni rájuk.

Mihrimah Mehmethez siet és amikor bemegy látja hogy meghalt.Mihrimah elájul.A szultán éjjel Mehmetről állmodik hogy a trónon fekszik eszméletlenül és semmire nem reagál.Másnap a szultán egyszere értesül Hatidze ikrei és Mehmet haláláròl.Máhidevrán Mehmet haláláròl értesülve elmosolyodik.

**Ebben a percben az a tükör, amit Gabriella ajándékozott neki, leesik az asztalról, és eltörik. Gabriella szerint, amikor a tükör eltörik, kinyílik a Pokol kapuja tulajdonosa előtt. **

A szultán viszatér a palotába Mehmet temetésére.Késő este a teraszon van a szultán nem tudd aludni.Majd viziòt látt:

**Mehmet élete pereg le szemei előtt. Reggel van. Rüstem talál rá a teraszon. Felébreszti, mert megtalálták Hürremet! Amikor a távolból meglátja ŐT, nem akar hinni szemének… Közelebb érnek egymáshoz. Sokkolva nézik, majd átölelik egymást.**

(Ez az ùj áll Hürrem lesz ! )

2013. aug. 10. 18:11

2013.08.14 -21.bölüm vagyis 40.-41.rész

2013.08.21-22.bölüm vagyis 42-43.rész

2013.08.28-23.bölüm vagyis 44-45.rész

2013.09.04-24.bölüm vagyis 46-47.rész

ÉVADZÁRÓ EPIZÓDNAK VAN SZÀNVA-ez az ùtolsó amit a magyar televiziós csatorna az-az Rtl Klub lead. (Facebook)

"Az Rtl Klub magyar televiziós csatorna bejelentése a népszerű Szulejmán sorozat kapcsán.A nèzetség nem érte el a várt szintett ezért szeptember elején megszünik a sorozat.

Még nem eldöntöt hogy a csatorna mit fog sugározni helyette de szeptembertől több müsor is megszünik némelyek peddig megujult formámab jelentkeznek majd."

(Tv Animare-az arhivumból szedtem ki,az oldalon már nem látható a tegnapi cikk)

979. 46f2f563a1 (válaszként erre: 978. - Trixyke)
2013. aug. 10. 15:52
Van 4-dik évad,jelenleg is készitik.
978. Trixyke
2013. aug. 10. 13:34
Utána mi lesz?Van 4. évad is,nem???
977. Elhaym
2013. aug. 10. 13:26

Privát üzenetben leírod nekem, hogy ott hol?

Epizód és az Origo nem említette, ott mindig csak annyit írnak, hogy a legnézettebb heti sorozat. Egy új sorozat meg biztos nem lenne ekkora siker.

2013. aug. 9. 23:55

15 kép van,sikerült felteni.

Már csak az évadzáró 103-dik epizód van hátra.

2013. aug. 9. 21:13

Borzasztòan akad a netem.Neharagudjatok de a 102-dik rész képeit így nem tudom feltölteni,majd holnap felteszem.

Remélem ez a kis üzenet elmegy.

2013. aug. 9. 18:32

3-dik évad 102-dik török rész:

A szultán miùtán kissé lenyugodott a hirtől miszerint Hürrem eltünt megkéri Afifét vigye ki Dzsihangirt és az agákat meg a háremhölgyeket.Szümbülnek megparancsolja keritse elő Dugsun agát aki Hürrem biztonságáért felelt.

Mikor megkérdi, hogyan tűnt el Hürrem, Mihrimah a csapdáról beszél, amit anyjának állítottak, Szelim hamis leveléről, és az összes hazugságról betegségével kapcsolatban. Majd egyenesen anyja elrablásával gyanúsítja meg a Szultánákat. A szultán megkéri Mehmetet és Mihrimahot hagyák el a szobát majd Musztafához fordùl.

Musztafától magyarázatot követel, hiszen ő felelt a Háremért. Mustafa azt mondja, minden hirtelen történt, és Hürrem Szultána senkit sem értesített, hogy elhagyja a palotát. 

A szultán emlékezteti hogy a feleségéről és gyermekei anyjáról beszél, majd figyelmezteti Haticét és Mahidevrant, hogy az életükkel felelnek, ha bármi közük is van az esethez. 

Hatice mérgesen az mondja, hogy elege van Hürremből, egyáltalán nem érdekli, hogy Hürrem él-e vagy már meghalt, és ha annyira akar valakit gyanúsítani, akkor őt gyanúsítsa. 

A szultán mindenkit kiküld,egyedül akar lenni.

Kint a folyosón Mehmet arról beszél, hogy anyját már biztosan megölték, de Mihrimah ragaszkodik ahhoz, hogy még életben van.Musztafára Mehmet rátámad testvérére, és őt okolja a történtekért. Hiszen anyját okolja azért, hogy Mustafának el kellett hagynia Manishát. Mustafa megbántva annyit mond, hogy szégyen, hogy a saját testvére ilyet mond neki! Sah próbálja nyugtatni Mehmetet azzal, hogy azt mondja, Musztafa soha nem tenne olyat, amivel megbánthatná testvéreit.

A szultán megparancsolja Rüsztemnek és Báli Bégnek keresék Hürremet.Nézenek be mindenhová keritsék elő.

És megkéri őket, ne hatódjanak senki könnyeitől, még akkor sem, ha az a Szultnánáéké vagy a saját gyermekeié. Mikor magára marad, kimegy a teraszra, ahol erőt vesz rajta a fájdalom. Eszébe jut, mikor Hatice elmondta neki, hogy meg akarja ölni Hürremet, Mahidevran, mikor megpróbálta megmérgezni, végül Mustafa, mikor azt mondta, hogy igaza volt, hogy ha felnövünk, elveszítjük ártatlanságunkat. A fájdalomtól nehezen kap levegőt … közben egyre csak kérdezgeti … „HOL VAGY HÜRREM?”

Ahogy telnek az órák, beesteledik, de ő még mindig a teraszon. Ebu Suud látogatja meg. Elmeséli neki a dervissel való találkozását, és hogy mire figyelmeztette. Éppen ezért, hogy ezt megakadályozza hozott döntéseket, és azt kérdi, hogy vajon rosszul tette-e? Mihrimah szerint, nem kell Mehmetnek Mustafát támadnia, mert nem ő felel a történtekért. Rüstem azt tanácsolja Mehmetnek, vigyázzon, mit mond, mert ellenségeik figyelik minden mozdulatát. Mihrimah aggódik apjáért, mert senki sem léphet be a szobájába. Ebu Suud azt tanácsolja, hogy ne hagyja, hogy a bánata elhatalmaskodjon rajta, inkább fordítsa egyfajta pajzzsá, hogy megvédje őt.A szultán azt feleli már elvesztette páncélját.Báli Bég elfogja azt az embert aki a hamis levelet hozta Hürremnek.A szultán Mercán agát küldi Hatidzéjért és Sahért majd kihalgatja az embert a levélről.

Hatice először visszautasítja, de miután Husrev szerint kötelessége teljesíteni, belemegy a találkozóba. Mahidevran úgy látja, Mihrimah és Mehmet őt gyanúsítja. Mustafa ezt ésszerűnek találja, hiszen Hürrem a Szultán felesége, anyja fő riválisa.A szultán Hürrem szobájába megy.

Ahogy kendőét szagolgatja, fájdalmára és arra a tűzre gondol, ami belülről emészti a szeretett nő távollétében…

Megérkezik Máhidevrán és Musztafa is Báli Bég parancsára.

Mustafa apja felől érdeklődik. Mercan elmondja, hogy az egész éjszakát Hürrem szobájában töltötte. Mahidevran bosszankodik, de Mustafa szerint mindenkinek meg kellene értenie az Uralkodó fájdalmát, és ezekben a nehéz órákban, inkább mellette kellene állniuk. Azonban Mahidevran azt mondja, hogy ő nem tudja tettetni, hogy elfelejtette, min ment keresztül a múltban.

Dzsihangir anyja szobájába megy, ahol alvó apját ülő pozícióban találja anyukája ágyán. Felébreszti, és elmeséli, hogy álmában látta Hürremet egy fa alatt feküdni. Kérdi apjától, hogy fogják-e még valaha látni, és a Szultán megnyugtatja a kisfiút, hogy biztosan.

Báli Bég kikérdezi Musztafát,ő semmi terhelőt nem mond.Máhidevrán következik ő azonban elveszti a fejét a kihalgatáson,mindenfélét öszehord majd dühösen távozik.Hatidze következik. Hatice azt mondja, mióta Ibrahim meghalt, ő is vele halt, így örülne, ha Hürrem meghalna. A férfi kérdi, hogy ez vallomás akar-e lenni, Hatice azt feleli, fogalma sincs, mi van Hürremmel.

A szultán kimegy az erdőbe ahol Hürrem kocsiját megtalálták,órákon át sétál ott majd meglátt egy vörös hajù nőtt és azt hiszi Hürrem az.Matrakcsi aggódva nézi a szultánt.

Musztafa a kertben Yahyával beszélget.Elmondja nem az zavarja hogy Ameysába kellett mennie hanem hogy apja eltávolodott tőle.Ekkor Mehmet jelenik meg bocsánatott kér Musztafátòl a viselkedéséjért és elmondja hogy nagyon kétségbe esett anya miatt.

Rüsztem elkapja Mercan agát börtönbe teszi és erőszakal valatja.Mercan megszökik Sahhoz siet és elmondja mi történt.A palotába visza ér Güzdüm aga is aki Hürrem kiséretében volt.Betegen tért visza Báli Bég azzonal hivatja.

Azt mondja, az utcán támadtak rájuk, és elvitték a Szultánát. Többet nem tud mondani, még akkor sem, mikor a Szultán maga áll elé. Ezek után a Szultán utasítást ad, hogy mutassa meg azt a helyet, ahol megtámadták őket, majd mindannyian kimennek a helyszínre. Ez a hír futótűzként terjed a palotában, így mindenki abban reménykedik, hogy Hürremmel térnek vissza. Mikor megérkeznek a helyszínre, a Szultán utasítást ad, hogy mindenütt keressék, nézzenek be mindenhova, minden házat a környéken kutassanak át. Ahogy körülnéz, megtalálja a földön Hürrem smaragd gyűrűjét, amit még ő készített neki. Annyira megrendül ettől, hogy óriási nagy erőfeszítésébe kerül, nehogy összeessen …

Hónapok múlnak, évszakok jönnek-mennek, és máris 1543-ban vagyunk.(időugrás)

A szultán még mindig kijár arra a helyre ahol Hürrem gyürüjét megtalálták.Mehmet Maniszába első gyerekét várja.Musztafa Ameysát börtönek érzi és egyáltalán nem törődik háremével.Hatidze a szultánhoz jönn és kéri felejtsék el a mùltat legyenek ùjra jò testvérek.

Emlékezteti, mennyire szerették egymást annak idején, és úgy hívta őt, „az én Haticém”… „én drágám”. Azt mondja, vissza szeretné kapni a bátyját.A szultánt meghatja és átöleli Hatidzét.

Rüstem kihasználja Mihrimah nyugtalanságát, és megpróbálja Mustafa ellen hangolni. Azonban Mihrimah nem tudja elképzelni, hogy Mustafa a saját testvérei ellen forduljon. De kételkedni kezd, hogy Rüstem beszél hozzá. Hatice boldogan megy haza. Elújságolja Sahnak, hogy találkozott Szulejmánnal, és úgy döntöttek, maguk mögött hagyják a múltat. Sah is örül ennek.

Mihrimah aggódik apja miatt ezért meglátogatja.Szulejmán biztosítja, hogy amíg a gyermekei rendben vannak, addig felőle sem kell aggódnia. Mahidevran találkozik Ilyással, és közli vele, ideje akcióba lépni. Máhidevrának sikerült egy Ilyjasz nevű agát becsempészni Mehmethez.Üzen Ilyasznak ideje cselekedni.Abban reménykedik ha Mehmet meghal akkor Musztafa viszatérhet Maniszába.

Szulejmán Hürrem leveleit olvasva elalszik. Azt álmodja, hogy az erdőben Haticével találkozik, aki fehér ruhát visel. 

Sok idő ùtán a börtönben a hamis levelet hozzò aga megtörik vallani kezd. Kihallgatva megtudják, hogy Hatice szolgájától kapta a levelet. A hír azonnal elterjed a palotában, mé Belépve a szobájába nem találja, azonban kint a teraszon fehér ruhába lel rá. Hatice elmondja neki, hogy kislányként mennyire csodálta őt, és milyen boldog élete volt akkor g Haticéhez is eljut, aki ezek után visszavonul szobájába. A szultán lóra patan és azzonal Hatidzéhez siet.

Belépve a szobájába nem találja, azonban kint a teraszon fehér ruhába lel rá. Hatice elmondja neki, hogy kislányként mennyire csodálta őt, és milyen boldog élete volt akkor.

Szulejmán ráordít hol van Hürrem ???

Felelet helyett Hatice arról beszél, mennyire boldog volt, míg Hürrem meg nem érkezett a palotába, és tönkre nem tette mindannyiuk életét. Először Valide, majd Ibrahim ment el. A Szultán folyamatosan ugyanazt kérdi: hol van Hürrem? Hatice elveszti eszméletét, és testvére karjaiba hullik. 

Ekkor a szultán meglátja Hatidze kezében a méregüvegcsét és ilyedten kérdi mit tett magával.

Utolsó leheletével azt mondja, hogy ahogy Ibrahimnak, úgy Hürremnek sem lett sírja … végül meghal.A szultán térdre rogy először Hatidze nevét kiálltja majd Hürremét.

Sah nem érti hogyan sikerült Hatidzének eltüntetni majd éveken át titokban tartani hol van Hürrem.

2013. aug. 9. 16:22
A 3-dik évadbòl már csak a 102-es és 103-évadzáró részt kell leirnom.A 102-es még ma egy kicsit később felteszen.
2013. aug. 9. 16:18

Tök jó hogy le írtátok a részeket :D

Majd nem elolvastam az összeset a szemem és az agyam ki van de elolvastam,de engem kicsit szomorúvá tesz,hogy ilyen rosszá fog fordulni a sorozat,azt hiszem a tévében nem is fogom már nézni,csak elolvasom,hogy mi lesz benne.

Engem szulejmán szeretői Izabella és a másik idegesí fel és sajnálom Hürremet :D :D

971. 46f2f563a1 (válaszként erre: 970. - Elhaym)
2013. aug. 9. 16:05
Tv Animare és a facebook-os oldalon is ezt olvastam tegnap.
970. Elhaym (válaszként erre: 967. - 46f2f563a1)
2013. aug. 9. 15:59
Melyik újság írta? Remélem ez csak valami álhír. Szulejmán a nézettség szerint a legnépszerűbb heti sorozat. Héten is a dobogó 3. fokát szerezte meg.
2013. aug. 9. 15:18
Ne vegyék le a műsort--adjanak egy részt hetente--

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook