Mi a véleményetek a kitartott nőkről? (beszélgetés)
Okos, kedves, szolidáris, jószívű, segítőkész, udvarias, sajátjaként szereti a fiamat, engem nagyon szeret, rengeteget beszélgetünk, ... a LEGJOBB BARÁTOM!:):):)
Hát ezért!
Inkább "metresz".
Amúgy nem rossz állás, ha az illető hölgy nem afféle agyatlan plázacica, aki a helyzetét öröknek és megingathatatlannak véli. Ismertem szöszit, aki efféle kitartottként végzett egyetemet és amikor a pasas lecserélte egy fiatalabb évjáratra volt már egy- s más a tarsolyában.
Mondjad nyugodtan,hogy vén vagyok.
Az a tipus vagyok aki nem sértődik meg.!!!!!!!!
"Kitartott Nők".................huuuuu ez tág fogalom.
Az én fiatal koromban ugy hívták őket hogy......
K.....a.
Na nálunk csóróbb nem igen kell.:((((
Épp most jöttem rá, hogy valójában én kitartom ezt a pasit, mert az én rokinyugim majdnem 3x annyi, mint az ő pénze.
De legalább nem reszelgeti a körmét!:)
Valamiért én csak olyanokat látok, hallok, akik nagyon ügyesek, de mind a másé:(((
Ügyetlenben csak kettőt ismertem, az Apukámat és a Zuramat :)
Azért baj,- ahogy az előző hsz-ban írtam - mert az én Emberemnél a szorgalom ügyetlenséggel párosul.:)
Kevesebb kár érne minket, ha nem lenne ilyen szorgos!!!:(
Az a nagyon nagy baj, hogy az enyém is eszméletlenül szorgos!!!!:((((((((
Aztán a fiam,- aki anyja fia,- nem győzi rendbe tenni a dolgokat.
Aranyozd be a napjait annak a Drágának, mert egy ügyeskezü férj a háznál elvégzett munkájával még plusz egy fizetést ad haza!
Ezt hidd el nekem!!!!:(
"azt sem tudom elképzelni, hogy valaki csak az anyagiak miatt menjen hozzá valakihez."
Micsoda??? Buda tele van olyan feleségekkel akik alig 30 évesek, és a férjük jóval 50 fölött vannak.
A hidegburkolást fogadásból tanultam meg annak idején, de már vagyonokat spóroltam a tudományommal:)))
Tényleg imádom az ÉN EMBEREMET, de nem egy technikai zseni, egyem a szívét!:)...de nem is ezért szeretjük :)
Tényleg nem értem, hogy miért erőlteted ezt a vonalat?
Nem mondtam, hogy buta, aki otthon van! Sem rád, senkire.
vagy csak elfelejtettem?
Nem hiszem.
Egyébként néhány hozzászólással ezelőt a szuper hátteredről mesélsz, amit nagyban kell elképzelni nem néhány millióval, most meg a kényszerről.
Na ilyen is van és biztos nem vagy egyedül, akinek a párja ragaszkodik, ahhoz, hogy az asszony otthon legyen. Amin ezzel kapcsolatban gondolkodok: miért gondolják ezek az emberek, hogy mindenkinek az ő párja kell? Vagy mi az oka annak, hogy ragaszkodik az otthonléthez? Én azt vettem észre, hogy az első helyen a féltékenység áll. Javíts ki ha tévedek.
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Beszélgessünk a mérleg nökről.........
- A nagy titok a nőkről és a wckről
- Hallottatok már olyan nőkről, vagy családról akik ikreket vártak és az egyiket nem akarták és nem vitték haza?
- Szerintetek a férfiak is sokat fantáziálnak más nőkről?
- Régen csúnya véleményem volt azokról a nőkről, akik sűrűn...