Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mi a véleményetek a kitartott nőkről? fórum

Mi a véleményetek a kitartott nőkről? (beszélgetés)

2012. márc. 9. 06:39
jobb mint a kitartott férfi
8. andrea3 (válaszként erre: 4. - 1246f1921c)
2012. márc. 9. 06:38

Tök igazad van ha neki jó így akkor minket miért zavarna?

Minenkit szeretnek valamiért és ez igaz!

7. 7ed4036af8 (válaszként erre: 2. - A0c1361e44)
2012. márc. 9. 06:37
Egyszerűen csak nem értem miért nem szeretne egy nő a saját lábára állni! Fontos, hogy ne függjünk másoktól, mert az élet kiszámíthatatlan és könnyen vége szakad a jólét, akkor mit csinál? Mihez kezd? Mihez ért? stb. Ennyi az egész!
2012. márc. 9. 06:36

Van az a pénz, amiért lehet így élni. Nekem van egy ismerősöm, házasságban él, két közös gyerekükkel. Évek óta nincs köztük semmi, a csaj csak panaszkodik, de nem válik, mert ott a lóvé. Szóval Ő is egy kitartott. Számomra ez a felállás gusztustalan, mert legalább érezné jól magát tőle, de az sem.

Aki viszont jól érzi magát egy ilyen kapcsolatban, hát egyen. Kinek ez jutott, kinek meg más. Meg azért ehhez személyiség is kell. Magamat nem tudom ilyen helyzetbe képzelni, mert alapvetően izgó mozgó, tenni vágyó ember vagyok.

2012. márc. 9. 06:35
Nincs ezzel probléma hiszen nem gépek vagyunk mindenkinek más a fogalma és az életcélja ki így ki úgy éli meg az életét. Csa ugy kell élni ha visszatekint majd sok év mulva hogy ne azon sopánkodjon hogy lehet mindene megvan pénz autó legjobb ruhák meg még sorolhatnám csak a legfotosabb dologok hiányoznak az életéből!!
4. 1246f1921c (válaszként erre: 1. - 7ed4036af8)
2012. márc. 9. 06:33

Érdekes. Nem tudom miért probléma ez valakinek?

Ilyen élete lett, ha Ő így boldog, és teljes, h*lye lenne ha változtatna.

Ez például olyan: ha Te boldog vagy a Pároddal/férjeddel, nem fogod elhagyni, hiába mondaná rá megoszlottan a vélemény, hogy léhűtő, vagy csúnya. Lehet, hogy ettől függetlenül odaadó.

Nem látunk bele ezekbe a kapcsolatokba, ahogy semmi másba. Fene sem tudja mi van a látszat mögött.

(A példát természetesen nem Rád értettem, csak példálóztam.)

2012. márc. 9. 06:33

Ha van olyan pasi, aki erre kapható, egészségükre. Nem irigylem az ilyen nők életét, üres lehet.

Arról nem beszélve, hogy ezt az állapotot nem lehet hosszú ideig fenntartani és kevés az olyan kitartott nő, aki a holnapra is gondol.

Egyszóval nem zavar a jelenség, de nem szeretnék ilyen nő lenni.

2012. márc. 9. 06:31

Nem tudom, hogy az ilyenektől mit kap egy férfi, mire számít velük kapcsolatban. Azt gondolom, hogy legtöbb ilyen nő feleség és anyai is egyben, bár lehet csak nem ismerek ilyeneket. Ha úgy van, ahogy gondolom, akkor csak azért tartom problémának, mert lehet olyan helyzet, amikor a pasi tönkremegy és akkor ott áll az asszony, akinek nincs többet műkörme, nem mehet hetente fodrászhoz, kozmetikushoz, nem vásárolgathat és el tudom képzelni, hogy ekkor lelép és nem foglalkozik azzal, hogy az a szerencsétlen pasi még mindig szereti. Köszöni a rosszból nem kér.

Bennem viszont felmerült az a kérdés, hogy téged miért foglalkoztat ez a téma?

Miért zavar ha valaki eltartott?

2012. márc. 9. 06:24

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni kinek mi a véleménye azokról a nőkről, akiket kitartanak?

Pontosan fogalmazva van egy pénzes palijuk aki megad nekik mindent ( tök mindegy, hogy a pali független vagy sem) ők meg otthon ülnek a fenekükön /hogy szépen fogalmazzak/, és semmit nem tesznek annak érdekében, hogy saját erejükből oldják meg problémáikat!

Nincs más dolguk, csak csevegni, kozmetikáztatni, vásárolgatni, úgy!, hogy egy forintért sem dolgoztak meg! :(

Ahogy olvasgattam a fórumokat bizony-bizony itt is sajnos elég sok ilyen nő van. Természetesen ők is hozzászólhatnak, ha felmerik vállalni, szívesen meghallgatnám őket is, hogy ez mire jó a mai világban.

Tudom, hogy sokaknál kiverem a biztosítékot, de állok elébe! :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook