Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mi a véleményetek a kitartott nőkről? (beszélgetés)
Szerintem a bunkó szót sosem használtam! De másoljátok be, abban úgyis nagyok vagytok! Mert, hát ugye saját gondolat ....? :)
Hát te kérdezted az imént, hogy én így nézek ki? Mondtam, hogy igen, miért nem vagyok jó képű?:D
Én nem haragszom, csak számomra nem egyértelmű még mindig a válasz, de ne csinálj belőle nagy ügyet, a lényeg, hogy a cél személyek vevők rá! :)
metrozni szeretni fog a kis drágád...:))))
de te toljad a kocsit is..ő csak pakolgat majd bele ezt azt..:)))
Bocsáss meg, hogy így megvárakoztattalak a válaszommal. Igazából a kései válasznak az az oka, hogy levelet írtam közben. Remélem nem haragszól Puszi:))*
miért kell rögtön támadni...és még mi vagyunk andival nagy bunkók...:(((((
de jó..:DD
asszonyka csak tipp-topp lehet..
jó sora lesz nagyon neki...:D
Írj! A francot érdekel a véleményed??? :D
Francot nem érdekel, hogy kit kérdeztél.
A fórum nyílt, írok ha akarok.
Tesco, ugyan már, oda csövesek járnak. Metro, vagy Müller:)
Jajj má, persze, hogy ő főz.
Nehogy az asszonykának kajaszagú legyen a haja.
:)
Azt gondoltam, hogy te biztos tudod....csak nem téged kérdeztelek!
Gondolom, hogy elég "nagy fiú" és kitudja vágni magát! :D
Azt ne mondd, hogy nem vagyok jóképű;)
teskóba azé mentek együtt vagy mi lesz? :)))
vagy te főzöl?:)))
Talpig férfi, aki lesné a felesége minden óhaját.
Már ez is gond?
Sokan picsognak ilyen férfi után.
miért, akkor megműtteted magad?;)
Jó sokáig tartott megírni ezt a hosszú választ, de nem viccből kérdeztem!
Úgy viselkedsz, mint egy nő! :)
Tyűha, mi történt veled? Elvittek az ufók, és ilyen kis toleránsként hoztak vissza? Nem ismerek rád :)
Ha szeretne mozogni, majd szól, és akkor megmozgatom;) Ha vásásrol, akkor majd vele megyek, hogy ne kelljen neki azokat a nehéz papírszatyrokat cipelnie, hogy néz már ki a kezében egy szatyor. Az én feleségem nem fog hasonlítani egy nyugdíjasra, aki szatyrokat cipel bevásárlás után:)))
Amit csak akar:) 1 szabály van, lecsúfítania viszont nem szabad magát:) Lehet szilikoncicit is berakatni, ajakot feltölteni, egyszóval full extrákat rakathat magára:)
:DD de nehogy felfekvése legyen!!!:DDD
azért mozgasd meg néha...de sokat ne cipekedjen vásárláskor,mert még letörik a körme..bár azt is te fizeted...:DD
További ajánlott fórumok: