Mi a véleményed arról, ha valaki teljesen nyíltan képes beszélni a szexről? (tudásbázis)
Este 8 körül akartak a férjeméknek kiosztani feladatot.
Este 8!!
Nem csinálták meg...
" vezető " megkérdezte mit akartok csinálni a szálláson??
Talán vacsizni, sőt önellátók voltak soknak főzni is kellett volna. 3 gázrózsához 5 pasi..
Na meg talán valami filmet nézni..
Esteleg interneten beszélni a nejemmel...
Szerencsére azt a személyt nem ismertem, de az összes beosztott utálta....
Lyézusom... Erre a hadd menjek kefélnire én visszakézből adtam volna egy "bzd még itt az időt egy kicsit!"-et, hátha észhez kap. Ez a Margit biztosan nem normális.
A férjemnek volt régen egy munkatársa, aki állandóan dedós stílusban próbálta cukkolni a férjem, hogy ő már mehet haza, mikor a férjem még csak épp kezdte a munkát. Egy sokadik ilyen alkalommal visszaszólt a férjem:
És? Én meg egy baromi jót dugtam délelőtt a feleségemmel.
Eztán a többet nem firtatta a napi programot.
Ugyan ez a hölgy mondta : " Főnök " ( itt a nevét mondta amit nem írok ki ) had menyjek haza kefélni!
( és más kifejezést használt, nem a ba...ni )
És a terembe voltunk 10 nél többen, vegyes társaság lehet még eszembe jut néhány beszólás )
Pasik is a pin... szagról beszéltek, pl. Meg hogy az egyik alkalmi csaja milyen jól szorított.
" Bizonyos népeknél " nem tartom kizártnak a már nagylányoknak megtanítja az anyukája..
Pl a záróizomgyakorlat.... Nem véletlen néhány pasi harap erre a népre...
( ezt talán mégse kellett volna leírni )
Jo, en is vicceltem am!:)
De ismerek olyat aki kitenne a helyi ujsagba is
Nem voltam ra kivancsi:)
De spec egy munkahelyen egy francokat mondanam el, mit elvez a ferjem, mi, majd meg hasznalati utasitast is adjak nekik hozza, nem?:D
Amugy meg ettol fuggetlenul szerintem rengeteget hazudnak az emberek a temarol, szoval pont az ilyenek nem erdekelnek.
Mondhatnam en, hogy a masik ugy elvez, ha a mogyoroival jatszom mikozben a hupikek torpikek indito szamat enekelgetem, megsincs igy...
bizonyos mélységig.
Azt hiszem egy hosszú hétvége után nagy hanggal megkérdezte egy hölgy, Na ki kefélt ebbe a pár napba??
Persze volt némi bevezetés is....
Basszus, el kene mennem dolgozni...nem itthonit, hanem olyan "rendeset":)))Nekem az ilyen munkahelyi szex-dumak kimaradtak az eletembol...
De az olyanok is, amikor a nok meselnek egymasnak munkahelyen multiorgazmusokrol, spriccelesrol es g-pont feltoltesrol, valami ilyesmire celzol?:)
Jó, ha nyiltan tud róla beszélni az ember...igazad van...de csak a társával, négyszemközt...és nem a nagyvilág előtt.
Idegen és nem idegen embereknek mi a búbánat köze ban hozzá???
További ajánlott fórumok:
- Megkésett beszéd - ha későn kezd beszélni a gyerek
- Megcsalt a párom, teljesen kivagyok!
- Megcsaltam a párom.. Kivagyok teljesen...
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Mit tennél ha ugy éreznéd, h. a párod nem teljesen őszinte veled, viszont ha próbálsz erről beszélni akkor nem érti mi a bajd?
- Hogyan kell egy 12 évesnek a szexről beszélni?