Mi a véleményed arról, ha valaki teljesen nyíltan képes beszélni a szexről? (tudásbázis)
Masfel orat?? Azalatt 2x is szexelhettetek volna, meg cigiszunet is van benne...
Hajjaj:)))
XDDD
Ott lappang a veszely minden reggeli kavezas mogott, sajnos ez van...
Szerintem jó dolog,ha az ember erről is nyíltan tud beszélni,csak kell hozzá a megfelelő partner....előfordul,hogy,ami az egyik embernek természetes,az a másiknak már nem annyira és kellemetlenül érzi magát egy bizonyos pont után.
Előfordult,hogy munkatársakkal beszélgettünk és sikerült őket kissé megbotránkoztatnom azzal,hogy milyen könnyedén beszélek,az őket zavarba ejtő témákról......
A szex is egy téma a sok közül. Viszont az nem tetszik, ha valaki konkrétan kibeszéli a hálószoba titkait. Azt gondolom az csak két emberre tartozik.
Ha általánosságban beszélnek róla, az nem zavar, ha úgy hozza az élet én is megteszem.
Szerintem ez is --mint olyan sok minden--az ember lelki beállítottságától függ, plusz az se mindegy hogy milyen környezetben vagyok.
Személy szerint a saját szexuális életemet nem kezdem el nyíltan taglalni mindenkinek, de ha valaki beszél róla, az természetes és meghallgatom anélkül hogy zavarba jönnék.
Nem vagyunk egyformák ebben sem, de nincs is ezzel semmi probléma.
Eltelt egy kis idő, nem írtak ide.
Nem a szexről, de elég nyíltan tettem fel egy kérdést. ;) Kaptam is rá választ.
Attól függ hogy mennyire ismerem az illett, illetve hogy milyen stílusban beszél a szexről.
Amúgy én annyira magánügynem tartom a párok szexuális életét, hogy mg a legjobb barátnőimmel is csak akkor kerül szóba, ha valamelyiküknek tanácsra van szüksége, és nyíltan rákérdez a véleményemre.
Kedves Hozzászolók!
Mielött nekifogtam levelemnek átfutottam melyik korosztájt és nemet képviselitek.Átlag 33-évesek és 98%-ban hölgyek vagytok.Én 42éves nö vagyok.
Én ugygondolom kell hogy tudjon valaki nyiltan beszélni a szexualitásrol!És van tapasztalata ennyi idös korára,amit mért ne oszthatna meg.Olyan személyekkel akiket méltonak talál rá,vagy éppen ugy gondolja szükséges vele erröl beszélni.Azok közé tartozom akik bármikor tudnak nyiltan és öszintén beszélni a szexualitásrol!Saját tapasztalataimrol éppugy mint mások által és velem megosztott{nem névszerinti kibeszélésröl irok} tapasztalatokrol.
Nagyon fontosnak tartom hogy fölleg társammal megybeszéljek mindent.Adjak rá alkalmat ,hogy minden eggyütlét után megbeszéljük az eggyütlétböl mivolt jo.Esetleg mienkell változtatni,hogy jobb kielégitöbb tudjon lenni.
Sok anyuka ,apuka saját gyermekével sem tud öszintén gátlások nélkül a szexualitásrol beszélni.Legtöbbször csak annyit tudnak mondani:
-lene feküdj vele..
-felne csináltassad magad..
-használj gumit...stb
Igen és arrol mértnem beszél,hogy az ovszert hogyan használja.Vagy éppen közösülés nélkül hogyantud magának vagy másnak,kielégülést vagy örömet szerezni!Az én korosztályom a 80-as évek elején ugyanebben a cipöbe járt.Tabu volt minden.Én18 évessen mentem férjhez,férjem volt az elsö az életemben.És hiába volt 10évvel idösseb sok fogalma nemvolt arrol.Mi történik az aktus végén,mi a kielégülés.
Fontosnak tartom,hogy az életre való felkészitésben benne legyen a szexualitásra való felkészités.Mert egy kieggyensujozott élethez hozzá tartozik.Amiröl beszélni kell,gátlások nélkül...
Gondolom a kérdés szemtől-szemben értendő, nem pedig netes, fórumos oldalakra. A kettő közt van különbség...
Egyébként én nem szeretek róla beszélni, pláne nem idegenekkel, vagy olyanokkal, akiket nem ismerek jól. De miért is kellene, senkinek semmi köze hozzá, hogy ki hogyan csinálja.
Nagyon sok mindentől függ,hogy elítélem,vagy tolerálom azt,ha valaki nyíltan a szexről beszél!
Az biztos,ha mosdatlan szájjal teszi,vagy másokat leszólva,esetleg "hőzöngve",fennhéjázva Dicséri önmagát,azt nem tudom értékelni!:)
Beszélni a szexről,normális miért ne?
Az a csúnya ha kibeszéljük jelenlegi vagy régebbi partnereinkkel való szexuális életünket.
Szerintem
megboldogult Bánhidi Laci bácsi mondta annak idején: "Akinek nincs baj az emésztésével, az nem beszél a sz@rásról"
szóval az a kérdés, hogy sokat beszél róla kéretlenül, vagy ha kérdezik egyenes választ ad. egyébként én úgy vagyok vele, hogy kettőnkre tartozik, ugyanakkor van véleményem ha hallok valamit, de nem mindig mondom ki a véleményem. Van, hogy az a véleményem, hogy "Ő dolga".:) Ennyi:)
További ajánlott fórumok:
- Megkésett beszéd - ha későn kezd beszélni a gyerek
- Megcsalt a párom, teljesen kivagyok!
- Megcsaltam a párom.. Kivagyok teljesen...
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Mit tennél ha ugy éreznéd, h. a párod nem teljesen őszinte veled, viszont ha próbálsz erről beszélni akkor nem érti mi a bajd?
- Hogyan kell egy 12 évesnek a szexről beszélni?