Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mi a véleményed arról, ha valaki teljesen nyíltan képes beszélni a szexről? fórum

Mi a véleményed arról, ha valaki teljesen nyíltan képes beszélni a szexről? (tudásbázis)

1 2 3
41. gribedli*** (válaszként erre: 36. - Petra95)
2013. aug. 20. 09:02

Masfel orat?? Azalatt 2x is szexelhettetek volna, meg cigiszunet is van benne...

Hajjaj:)))

40. gribedli*** (válaszként erre: 34. - E49241a632)
2013. aug. 20. 09:00

XDDD

Ott lappang a veszely minden reggeli kavezas mogott, sajnos ez van...

2013. aug. 19. 18:45

Szerintem jó dolog,ha az ember erről is nyíltan tud beszélni,csak kell hozzá a megfelelő partner....előfordul,hogy,ami az egyik embernek természetes,az a másiknak már nem annyira és kellemetlenül érzi magát egy bizonyos pont után.

Előfordult,hogy munkatársakkal beszélgettünk és sikerült őket kissé megbotránkoztatnom azzal,hogy milyen könnyedén beszélek,az őket zavarba ejtő témákról......

2013. aug. 19. 10:49

A szex is egy téma a sok közül. Viszont az nem tetszik, ha valaki konkrétan kibeszéli a hálószoba titkait. Azt gondolom az csak két emberre tartozik.

Ha általánosságban beszélnek róla, az nem zavar, ha úgy hozza az élet én is megteszem.

2013. aug. 19. 10:17
természetes és jól teszi
2013. aug. 19. 08:03
Szerintem nincs annál jobb dolog,mikor a Párommal mindent meg tudunk beszélni ezen témán belül is. Múltkor 1.5 órát beszéltünk erről, és nagyon jól esett Mindkettőnknek. Én úgy gondolom,az az egészséges,ha mindent -ezt is- meg lehet beszélni Egymással. :)
2013. júl. 12. 09:07
ez napjainkban tokre termeszetes.
2013. júl. 6. 09:05
Nekem nincs különösebb igényem rá, hogy részletesen beszéljek róla, bár nem is zárkózom el előle. De azért néha zavaró is tud lenni. Pl egyik barátnőm elég nyíltan beszél róla, és valahogy érzek egy kis viszolygást ilyenkor, mert nem akarom elképzelni, ez az ő dolguk. Sőt, néha itt is zavarnak a túl konkrét fórumcímek (pl. miért nem élvez belém). Békésen szürcsölöm a reggeli kávét, és ilyenek jönnek szembe:D Nem mintha prűd lennék, lehet ilyenekről beszélni, de talán jó lenne a nagyon konkrét dolgoknak egy külön "sarkot" létrehozni itt, amire csak az kattint, aki tényleg a témáról akar beszélgetni. De persze nem ez életem legfőbb problémája (sajnos).
2013. júl. 6. 07:56

Szerintem ez is --mint olyan sok minden--az ember lelki beállítottságától függ, plusz az se mindegy hogy milyen környezetben vagyok.

Személy szerint a saját szexuális életemet nem kezdem el nyíltan taglalni mindenkinek, de ha valaki beszél róla, az természetes és meghallgatom anélkül hogy zavarba jönnék.

Nem vagyunk egyformák ebben sem, de nincs is ezzel semmi probléma.

2013. júl. 6. 07:52
Attól még rossz ember nem lehet....:)
2013. júl. 5. 17:45
Bizonyos falakat lebontottunk, azért tudunk nyitottak lenni.
2013. jún. 21. 18:46
tul van a nehezen...es jaja 40 ev koruli...
2013. jún. 21. 13:29
nem tabu tema tobbe.es az elet velejaroja.
2013. jún. 6. 08:09

Eltelt egy kis idő, nem írtak ide.

Nem a szexről, de elég nyíltan tettem fel egy kérdést. ;) Kaptam is rá választ.

2012. jan. 25. 16:14
semmi rossz.enis teljesen nyiltan beszelek rola.mert ne.hat ha imádom:)
2012. jan. 25. 11:30
Itt nyíltabban beszélek / írok. Igazi barátnőm nincs, így nem is beszéljük ki egymást, nincs mit kibeszélni. Férjemmel is szoktunk beszélni róla. Sajna nem sűrün, amolyan hétvégi házasok vagyunk. Továbbá ahol lakunk, igencsak áthallatszik minden nesz, beszélgetés. Pl ha msn vagy skypen keresik egymást..Ezért szól a tv, vagy a rádióó.
2010. dec. 25. 14:59

Attól függ hogy mennyire ismerem az illett, illetve hogy milyen stílusban beszél a szexről.

Amúgy én annyira magánügynem tartom a párok szexuális életét, hogy mg a legjobb barátnőimmel is csak akkor kerül szóba, ha valamelyiküknek tanácsra van szüksége, és nyíltan rákérdez a véleményemre.

24. gica66
2010. dec. 21. 12:40

Kedves Hozzászolók!

Mielött nekifogtam levelemnek átfutottam melyik korosztájt és nemet képviselitek.Átlag 33-évesek és 98%-ban hölgyek vagytok.Én 42éves nö vagyok.

Én ugygondolom kell hogy tudjon valaki nyiltan beszélni a szexualitásrol!És van tapasztalata ennyi idös korára,amit mért ne oszthatna meg.Olyan személyekkel akiket méltonak talál rá,vagy éppen ugy gondolja szükséges vele erröl beszélni.Azok közé tartozom akik bármikor tudnak nyiltan és öszintén beszélni a szexualitásrol!Saját tapasztalataimrol éppugy mint mások által és velem megosztott{nem névszerinti kibeszélésröl irok} tapasztalatokrol.

Nagyon fontosnak tartom hogy fölleg társammal megybeszéljek mindent.Adjak rá alkalmat ,hogy minden eggyütlét után megbeszéljük az eggyütlétböl mivolt jo.Esetleg mienkell változtatni,hogy jobb kielégitöbb tudjon lenni.

Sok anyuka ,apuka saját gyermekével sem tud öszintén gátlások nélkül a szexualitásrol beszélni.Legtöbbször csak annyit tudnak mondani:

-lene feküdj vele..

-felne csináltassad magad..

-használj gumit...stb

Igen és arrol mértnem beszél,hogy az ovszert hogyan használja.Vagy éppen közösülés nélkül hogyantud magának vagy másnak,kielégülést vagy örömet szerezni!Az én korosztályom a 80-as évek elején ugyanebben a cipöbe járt.Tabu volt minden.Én18 évessen mentem férjhez,férjem volt az elsö az életemben.És hiába volt 10évvel idösseb sok fogalma nemvolt arrol.Mi történik az aktus végén,mi a kielégülés.

Fontosnak tartom,hogy az életre való felkészitésben benne legyen a szexualitásra való felkészités.Mert egy kieggyensujozott élethez hozzá tartozik.Amiröl beszélni kell,gátlások nélkül...

2010. dec. 20. 10:52

Gondolom a kérdés szemtől-szemben értendő, nem pedig netes, fórumos oldalakra. A kettő közt van különbség...

Egyébként én nem szeretek róla beszélni, pláne nem idegenekkel, vagy olyanokkal, akiket nem ismerek jól. De miért is kellene, senkinek semmi köze hozzá, hogy ki hogyan csinálja.

22. XGAMES
2010. dec. 20. 10:39
Én is ilyen vagyok! Szerintem ez nem gond!Ha valakinek az akkor ne beszélgessen velem szexről!
2010. dec. 19. 15:56
Nagyon sok ember nemmer beszélni a szexről. Pedig hozzánk tartozik ugyanúgy, mint az evés vagy az alvás. Aki nyíltan beszél róla, egy pozitívumot biztos elkönyvelhet, mégpedig azt, hogy ilyen téren nemlesznek különösebb gondjai.
20. b826c5a02d (válaszként erre: 19. - C42aaaac41)
2010. dec. 19. 15:47
van akivel hajlandó vok erről beszélni, van akivel semmiképp nem tenném!
2010. dec. 19. 15:39
Van akivel lehet nyíltan,van akivel nem.
18. t.Ili
2010. dec. 19. 15:39

Nagyon sok mindentől függ,hogy elítélem,vagy tolerálom azt,ha valaki nyíltan a szexről beszél!

Az biztos,ha mosdatlan szájjal teszi,vagy másokat leszólva,esetleg "hőzöngve",fennhéjázva Dicséri önmagát,azt nem tudom értékelni!:)

17. fura
2010. dec. 19. 15:16
Ez a sztori velem esett meg. Kb. 10 éve lehetett, mikor egy másik portálon rendszeresen fórumoztam. Beleakadtam egy srácba, jópofának tűnt. Neki is volt kapcsolata, nekem is. Tudtunk egymás párjáról, mégis úgy döntöttünk, találkozzunk. Semmit nem akartunk a másiktól, csak megismerni, mint valami havert, csak azzal a különbséggel, hogy személyesen sosem találkoztunk. Beültünk egy kávézóba. Igen nagy pofájú volt a neten keresztül is, de azt sosem gondoltam volna, hogy személyesen is az lesz. Ez a fiú, aki sosem látott, olyan nyíltan és gátlástalanul kezdett beszélni a szexről, meg hogy a barátnőjével hogy csinálják, meg mindenféle, hogy még most is néha elgondolkozom, hogy ilyen tényleg létezik-e. Számomra hihetetlen laza volt! Nem volt semmi folytatása a dolognak, mint mondtam, nem azért találkoztunk. Csak tanulságosképpen írtam le, hogy ilyen is van. Megdöbbentő! :)
2010. dec. 19. 15:14

Beszélni a szexről,normális miért ne?

Az a csúnya ha kibeszéljük jelenlegi vagy régebbi partnereinkkel való szexuális életünket.

Szerintem

2010. dec. 19. 15:09

megboldogult Bánhidi Laci bácsi mondta annak idején: "Akinek nincs baj az emésztésével, az nem beszél a sz@rásról"

szóval az a kérdés, hogy sokat beszél róla kéretlenül, vagy ha kérdezik egyenes választ ad. egyébként én úgy vagyok vele, hogy kettőnkre tartozik, ugyanakkor van véleményem ha hallok valamit, de nem mindig mondom ki a véleményem. Van, hogy az a véleményem, hogy "Ő dolga".:) Ennyi:)

14. b826c5a02d (válaszként erre: 8. - 3265084553)
ok. nem akarom elpoénkodni, kell hozzá partner is, nem mindenkivel lehet erről a témáról beszélni.
13. b826c5a02d (válaszként erre: 8. - 3265084553)
ha van rá partner, akár naponta :) főzni is mindennap szoktam :))))
2010. dec. 19. 15:07
Mindenkiinek így kellene tennie nem lenne a világ annyira prűd .
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook