Mi a legjobb és a legrosszabb dolog, ami történt veled idén, és mire vágysz 2011-ben? (beszélgetés)
rossz:Márciusban meghalt az édesapám, októberben pedig elvesztettem a 10 hetes kisbabámat
jó:hát...
ez az év sajnos nem a miénk volt
jo: elszakadtam mindentol, ami karos volt szamomra.
rossz: vege egy "gyermekkori" szerelemnek.
arra vagyom hogy megbekeljek magammal, s menjek csak elore, kovessem az almaimat. kezdodjon valami teljesen uj es ertekes. talaljon ram az igazi szerelem! :)
Jó:megszületett a kisfiam :)
Rossz:1 hónapig kórházban volt (ráadásul az orvosom miatt)
2011-re egészséget az egész családunknak,mindenkinek
Rossz:
Meghalt a Nagymamám, és az Édesapám!
Jó:
Visszahívták tüdőszűrés után a páromat, de kiderült, hogy ők rontottak el valamit!!! És mind két gyermekem makk egészséges!!!
És még mindig szerelmesek vagyunk egymásba!!!!
Jó:
-megszületett a második gyermekem,
-a férjemet imádom
-kislányom elkezdte az első osztályt és amennyire tartottunk tőle annyira jól tanul-
Rossz:
-duplájára emelkedett a lakás és a kocsi törlesztőnk is.
legrosszabb: - elköltözött a kislányom, és minden kapcsolatunk megszakadt... vége lett egy hároméves kapcsolatomnak, és egy rövidebbnek = két szakítás;
Legjobb: nah, illlllyen nem volt.
Jövőre: tanulni szeretnék valamit; a jelenlegin kívül valami melót, ami érdekes, izgalmas, nekem való...fizetésemelésre... hm.. ilyesmi...
Legrosszab: egy hónapig nem volt munkahelyem, elveszítettem 7 fogamat.
Legjobb: lett munkahelyem újra és van egy vagyont érő fogpaszta-reklám fogsorom és fogytam 8 kg-t;
van, aki szeret - van kit szeretnem.
Hát nem szép az élet?????
legrosszabb-fogytam nyaron 10 kilot
legjobb-visszapakoltam 14-et
2011terv + 10-12kg
Legrosszabb:halálvágy...legjobb:hatalmas szerencse pont a legjobb időben. (Angliai utazás)
Most jó,azt kívánom jobb legyen,de ha így marad,azzal is megleszek elégedve.
B.U.É.K
Nem írok semmi rosszat,volt bőven!Inkább felejtem!!:):)
Legjobb,hogy kisfiam,és párom mindig velem voltak!!:):)
Jövőre békét nyugalmat szeretnék!!És mindenkinek ezt kívánom!!:):)
Hmm legrosszabb és legjobb nem nagyon volt!,,, :)
Deeeee 2011-ben a legeslegjobban egy kisbabát szeretnék végre! :) Látogasson engem meg a gólya! :)))
Legrosszabb: megint egy év munka nélkül, anyum is munkanélküli lett, sok veszekedéssel telt, és a mélypont nagymamim halála dec 25-én...
Legjobb: apum első negatív daganat vizsgálati eredménye.
Rossz:elvesztettük a babánk.(Akire majd 2 évet vártunk.)
Jó:Sting koncerten voltunk.
Pf...
Mindenkinek szebbet jobbat jövőre!
LEgalább Olyan évet, hogy ne tudjunk igazán rosszat írni jövő ilyenkor.
Legjobb: jó volt a business, remélem ilyen marad jövőre is! :-)
Rossz nem történt, úgyhogy igazán hálás vagyok a sorsnak :-)
Mindenkinek Boldog, Békés Új Évet! :-)
A legjobb: Megismertem a szerelmemet, igazi társ! S augusztusban össze is költöztünk.
Legrosszabb: több rossz dolog is történt. Kórházba kerültem, örülhetek neki, hogy most itt ülhetek. De viszont 50%-kal megcsappant a babavállalásom. Páromnak autóbalesete volt, örültem, hogy kiszállj belőle, szerencsére kutya baja lett. Összetört az álmom, meghalt a nagybátyám, anyum kiderült, hogy beteg. Pocsék egy év volt...
Jövőre mindenkinek jobb, sikerekben gazdag, kudarcoktól mentes évet kívánok!