Mi a kutyád neve és milyen fajta? (beszélgetés)
Szotyi a neve és beagle a "típusa" , még csak 6 hetes :)
Fidónak hívják és egy Fox terrier
amúgy sokan összekeverik a csivavával.. de azt ki szoktam kérni magamnak!! :D
Nekünk is 3 kutyánk van, de a 3-ból csak egy az enyém! :)
Németjuhász: Náró (Bavaria Narro a törzskönyvezett neve)
Talált keverék talán foxi és tacskó lehet :): Fifi
Törpe pincser: Bambi (de a családból sokan hívják gyilkosnak :) illik is rá, sokszor a szomszéd csirkék bánják.. :S)Amúgy találó a bambi név.. mert mikor az emberek meglátják, általában az az első reakció, hogy : "jajj, mint egy kis őzike" :D .. de inkább bárány bőrbe bújt farkas.. :D imádom
Nem mondod...:) Én is meg vagyok zavarodva egy DIÓ kutyáért!!! Nagyon ari a reklámos kutyus, azóta teljesen oda vagyok érte:) A tiéd is olyasmi színösszeállítású?
Jack Russel kiskutyánk van DIÓ a neve
Nekem spániel kutyusom van, fekete kan, Charlie-nak hívják.Előtte szintén spániel, de arany színű és szuka. Őt el kellett altatnunk.Nagyon szerettük, szeretjük mindkettőt.
1. német dog - Igor vd. Silberquelle, alias Biguli, Bigi, Csillagfiú
2. kaukázusi - Pamacs, alias Pamóca
3. útszéli vegyes:-)) - Tóbiás, alias Tóbija
(cica is van - Sybill, alias Jucika)
Nekünk a macskánk Nokedli.De van egy németjuhászunk,Apolló,és egy berni pásztor-kuvasz keverékünk,Néró.
Az én kutyám Lajka.Anyja kuvasz volt,apja ismeretlen,egyébként pont úgy néz ki,mint egy fekete kuvasz.
Boxerem fiúm van és Maffi a neve.
A spánielünk Nelson volt.Sajnos február óta nincs velünk:( Van egy 6 éves havanesünk,ő pedig Edward(Eduka):D
Fekete labrador, és LUI-nak hívják!!
mint Liu de Fines-t :)
Pulikeverék,Roni a neve.Előtte hosszúszőrű tacskónk volt,sajnos már 5 éve nincs velünk,őt Alexának hívtuk.
Rudi a neve és németjuhász rotweiler keverék, de az állatorvos is fajtisztának nézte (németj.). Pedig látszik, hogy izmosabb és a feneke is szögletesebb.
moszkvai őrkutya:Borisz:-)
Már nincs:( De majd lesz remélem mini yorki!
A két kutyuskát ugy hívták
1 Ajda Ő máltai pincsi volt
2 Kokó boxer
3kutyusom van:
1.japán chin(kislány)-Zizi
2.yorki(kislány)-Gucci
3.yorki(kisfiú)-Marcipán
Yorkshire terrier:Mazsola
Sajnos már nincs kutyám, de amikor volt Spániel volt és Lufinak hívták:)
Sajnálom szegényt. Én is elvesztettem már három kutyusomat:(
1. a kaukázusi medvelölőnk neve Sé udvari Gogo volt
2. tacsinknak Tacsi volt a neve
3. spiccünknek pedig Lassi (kiejtve: Lásszi:)<-- mert olvasás alapján máshogy ejtené mindenki
már sajnos nem él, de tacsi keverék volt és Maszatnak hívták
yorki..Gucci a neve:-) de a fiammé a kutya.
Nekem van egy kutyusom, tacsi-spicc keverék, és Mumu a neve:) Kíváncsi lennék, hogy ki milyen nevet adott a kutyusának. Egyébként elhatároztam, ha lesz egy kis zsebi ebim, annak Nokedli lesz a neve:)
További ajánlott fórumok: