Mi a jó párkapcsolat titka? Miért van ennyi válás....hosszú kapcsolatok után házasság, aztán válás....miért van ez? Mi az oka? (beszélgetés)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Mi pletyiben is profik vagyunk! :DDDDDDDDDDD
Kijutott a rosszból is sajnos de mostmár ugy vagypk vele hogy önző leszek és csak azzal foglalkozok hogy a családom boldog legyen:))
A fiam aki apának szólitja a páromat és a leendő babánk aki még csak terv de remélem hamarosan itt lesz velünk..
Persze bajok itt is vannak de igyekszünk felülkerekedni rajtuk.Nem kettőnk közt van a baj hanem körülöttünk és nem engedem hogy szétmarjon minket bármennyire is szeretnék ezt egyesek:)))
Jaaaaaaaa :D:D:D
És még ránk nőkre mondjátok, hogy állandóan "sírunk" :D:D:D
Köszönöm:)
Nekem is az első kapcsolatom tönkre ment mert nem figyeltünk egymásra és elmúltak az érzelmeim.ha viszont nem szeretem akkor nem élek vele!
A mostani párommal másfél éve vagyunk együtt és teljesen máshogy csinálok mindent.Tanultam az előző kapcsolatom hibáiból.
én is odafigyelek a páromra.ha kell este 10-kor várom kajával,vagy ha délutános megvárom hogy hazaérjen és tudjuk megbeszélni a nap eseményeit,vagy este elkészitem másnapra a melóba a kajáját és mindig friss kávéval várom haza.
ő ebből tudja hogy szeretem és szivesen "gondoskodom róla".
De ő is tesz dolgokat.Pl.3 napja egy szivecskét kaptam tőle tegnap pedig egy cserepes virágot meg ilyenek.
A romantika is fontos.Gyertyafényes fürdő.Egy szexi fehérnemű stb.Hogy a vágy mindig megmaradjon és ne laposodjon el a kapcsolat.
Egy közös séta,közös főzés stb.
Én nagyon boldog vagyok igy.És ő is az.
Ha meg laposodik a kapcsolat fel lehet dobni valami szexi ruhával, necc harisnyával, harisnyakötővel, aki merészebb táncolhat is párjának,a pasik szeretik, a környezetembe is mondják a csajok, mindenki szokott otthon 1x 2x :D
Valljuk be, nekünk nőknek meg növeli az önbizalmat :D:D
Fúúúú....télleg kihagytam!
Célok...azok is nagyon kellenek...célok....közösek! :))
mennyire igaz,pl. az én párom ragaszkodik, hogy itthon picit magassarkú papucsba legyek , mert imádja :) és ha kényelmes egészap abban teszek veszek :)
tudni kell engedi mindkét félnek, fontos!
Szerintem a jó kapcsolathoz kölcsönös tisztelet és empátia kell a szerelem mellett.Hogy elfogadjuk a másikat olyannak amilyen és képesek legyünk kompromisszumokra vagy áldozatra a másikért!
Akármit is mondunk a szex is fontos a kapcsolatokban.A sok megcsalás és utána a válás vagy szakitás annak az oka hogy nem teszünk a kapcsolatunkért.Kell hogy kettesben lehessenek a párok ha már van gyerek akkor is!Egy kis figyelmesség a másik felé,egy gesztus amivel kimutatjuk,hogy szeretjük és gondolunk rá.
ezekkel az apróságnak tűnő dolgokkal őrizhetjük meg a szerelmet és a kapcsolatot.
Én igy látom és igy is próbálok élni.
További ajánlott fórumok:
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?
- Kezdődő párkapcsolat buktatói, mik lehetnek a reális elvárások?
- A párkapcsolat réme: a féltékenység
- Gyerek és párkapcsolat nélkül megöregedni?
- Mi az igazán jó párkapcsolat titka? A férfiak mit értékelnek a nőben?
- 8 év párkapcsolat után csak úgy betoppanhat az igazi?