Mi a jó párkapcsolat titka? Miért van ennyi válás....hosszú kapcsolatok után házasság, aztán válás....miért van ez? Mi az oka? (beszélgetés)
Ha nem tudják megbeszélni a dolgaikat minden területen. . . van értelme?
Ha nem ugyan azt akarják mind a ketten. . . van értelme?
Hát akkor kár a gőzért :D
Oké
Ha nem nő a nő...van értelme?
Ha nem férfi a férfi...van értelme?
Ha nem tudják megbeszélni a dolgaikat minden területen...van értelme?
Ha nem ugyan azt akarják mind a ketten...van értelme?
Ha nincsenek meg egy kapcsolatban a szerepek...szarni bele az egészbe
Ha nincs megfelelő kommunikáció...szarni bele az egészbe
Ha nincsenek közös célok...szarni bele az egészbe
SZARNI MINDENBE :D:D:D
Még jó, hogy nem vagyunk egyformák :D
Ne ius mondjátok....izmos pasi??? Ezeken a palikon nincs izom fel vannak fújva!!!!
Undorítók!!! Ja és napszemcsi, hogy még jobb legyen a látvány......rágózás, fujjj...ezek a pasasok egyszerűen selejtek...ja és üres buta a fejük.......ezekhez kb ilyen volumenü nő dukál!!
És még az a döbbenet, hogy ezek a csávók azt hiszik menők.....KÉSZ VICC!
Szerintem
Ha nincsenek meg egy kapcsolatban a szerepek...szarni bele az egészbe
Ha nincs megfelelő kommunikáció...szarni bele az egészbe
Ha nincsenek közös célok...szarni bele az egészbe
Ennyi
Hálisten a normális pasik megnézik az ilyen nőket az újságban, TV-ben, de tisztában vannak azzal is, hogy retusáltak, hatalmas igényeik vannak ezeknek a macáknak, és szeretnek nyávogni és a nagy részük setét mint az éjszaka, kiderül a vetélkedőkből, vagy még főzni se tudnak :D mert már ez is lejött ugye, pl. Zimány L., és pl. mi minden évben vágunk 2 disznót, szerinted melyik címlap csj mosogatná a zsíros edényeket persze a zsír ráfagy :D másnap kint a mínuszba???
Amikor a tvbe mutogatják őket pl. maradjunk a disznóvágásnál, akkor kb. 10 percet vigyorog a kamerába talán megfog egy húscafatot is, de ez kemény 2 napos munka :)
És csak salátákon élnek, na az én férjem is szereti, de nem napi 3x :D
nekem igen! :)))
utálom az itt-ott szőrös pasikat!blee
Ez igaz.
Én nem vagyok vékony de a párom igy szeret.
Nekem se jönnek be az izmos szőrtelenitett pasik.A belső érték az ami számit!ja és 3 cm-el alacsonyabb a párom:)
Vissza télrve a témára, az a helyzet a pasik a tökéletes nőt keresik de fordítva is igaz!!!
a médiának igen nagy szerepe van ebben is mint mindenben...sujkolják az emberekben hogy tökéletes család stb...és sajnos a valóság más.....amnikor egy férfi szép nőt lát a tv-n cimlapokon amik persze retusált nők akkor elkezd gondolkodni, hogy van szebb is jobb is ....a tökéletességet keressük ami nincs...illuziókat kergetünk...
Ezen ne veszünk össze....izlések és pofonok:-))
2X meghallgattam és nem jött be nem tehetek róla...
További ajánlott fórumok:
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?
- Kezdődő párkapcsolat buktatói, mik lehetnek a reális elvárások?
- A párkapcsolat réme: a féltékenység
- Gyerek és párkapcsolat nélkül megöregedni?
- Mi az igazán jó párkapcsolat titka? A férfiak mit értékelnek a nőben?
- 8 év párkapcsolat után csak úgy betoppanhat az igazi?