Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Mézes-narancsos csirke recept

Mézes-narancsos csirke recept

A Mézes-narancsos csirke hozzávalói:
50dkg csirkemellfilé
1dl frissen facsart narancslé
1evőkanál méz
1evőkanál őrölt fahéj
fél evőkanál gyömbérpor
2evőkanál olívaolaj
kevés só és bors


A Mézes-narancsos csirke elkészítési módja:
Összekeverjük egy mélyebb tűzálló üvegtálban a narancslevet az olajjal,a gyömbérrel,a mézzel és a fahéjjal.A csirkemelleket kicsit kiklopfoljuk,nagyon enyhén sózzuk és borsozzuk,majd narancsos keverékben hagyjuk pácolódni 1-2órát.Miután eleget állt,vékonyan reszeljük rá egy narancs sárga héját,majd előmelegített sötőben 180-200 fokon kb. háromnegyed óra alatt süssük készre.Másolás rizzsel tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A mézes-narancsos csirke elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook