Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Mézes eperkrémleves főzés nélkül recept

Mézes eperkrémleves főzés nélkül recept

Elkészítési idő 15 perc

A Mézes eperkrémleves főzés nélkül hozzávalói:
fél kg eper
fél l tej
1 dl víz
1 kisebb citrom leve
1 dl méz
fél vaníliarúd kikapart belseje


A Mézes eperkrémleves főzés nélkül elkészítési módja:
Elkészítése rém egyszerű: az epret megtisztítom, majd minden hozzávalót beleöntök egy kisebb fazékba, és botmixerrel alaposan átdolgozom. Behűtve, tejszínhabbal tálalom.

Néhány kisebb szem epret érdemes félretenni a tálaláshoz és félbevágva a tejszínhab tetejére biggyeszteni.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A mézes eperkrémleves főzés nélkül elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook