Mennyire megbízható az Escapelle sűrgösségi fogamzásgátló? (tudásbázis)
én mást kaptam de ne volt gond.
DE !!!!!!!!!!! 13kilót híztam utána és marha nehezen indul meg a fogyás...
Sziasztok!
Nekem is megjött, bár én nem voltam szerencsés! Örülök Ashita hogy rendbejöttél. Én már el is kezdtem szedni a tabit. Már te is elkezdheted!
Sziasztok!
Nem tudom mennyire követtétek nálam az eseményeket, de bejelenthetem, h 66 nap után végre megjött! Szóval mostmár biztos, h nem vagyok terhes!:) Huh, szóval remélem ilyen senkivel nem fordul elő, de ha mégis és ide tévedne, akkor az én példámból okulhat, hogy van ám ilyen!!:S
Ez a dolog annyira megviselt, hogy nagyon remélem, h soha az életben nem kell ilyen tablettát bevennem újra!!!!
És ezért visszaállok a tabira...szerintetek mikortól kezdjem el, h ne legyen gáz a szervezetemnek? Köv. mensi még túl korai?
Szia!
A terhesség sztem kizárva. A gyógyszer mellékhatásait érzed. Bár nálam nem vállt be. Megszíkítás+escapelle. Ja és előtte váltottam fog. gátlót.
Sziasztok!
Kíváncsi lennék a véleményetekre... nekem az esetem igy néz ki: már 2 éve szedem a fogamzásgátló tablettát (mondhatni majdnem folyamatosan) és a legutóbb kicsivel több mint 7 nap után vettem be az elsőt, pontosan 7 nap és 9 óra után. Azt irta a használati utasitás, hogy sosem szabad 7 napnál több időt kihagyni, főleg az első héten, mert csökkenhet a hatása és teherbe lehet esni...Na én mindjárt az elsővel késtem, ami nem túl jó. Ezután 3 napra rá történt egy ,,baleset,, ami a párom szerint épp időben meg lett szakitva, de én nem vagyok ebben teljesen biztos. Másnap reggelre (17 óra múlva) bevettem az Escapelle-t és estére a fog.tablettát is a megszokott időben, mert úgy értelmeztem az Escapelle használati utasitásában, hogy lehet folytatni annak a szedését. De mostanra nem vagyok benne olyan biztos, hogy ezt jól teszem, lehet abba kellett volna hagyni. Bár kicsi az esélye szerintem a teherbe esésnek, de kis esélyt sem akartam neki hagyni, és most idegesit, hogy nem kellene azt is szednem, már 3-at bevettem azóta. Van valakinek tapasztalata ezzel? amúgy nár 3 napja nem érzem jól magam, gyenge vagyok, szédölgök meg rossz a közérzetem. Holnap megyek és megkérdezem a dokimat, hogy mi legyen...
Szerintem ezek csak a mellékhatások - ne aggódj!
Statisztikailag sem kell félned. Nemrég kiírtam egy szavazást, és a válaszok alapján nagyon megbízható, senki sem lett terhes.
Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni, ami nem olyan régen történt velem. Március15.én volt az utolsó ciklusom első napjának kezdete, a ciklusom hossza átlagosan 28-29 napos, ami rendszeresnek tekinthető. március 24.én együtt voltam a barátommal, védekeztünk is, de mégis olyan fura érzésem van, hogy valami gond volt a gumival, ő megnyugatott hogy nem kell aggódnom.Azonban a következő napokban fehéres folyásom volt, amiből arra következtettem hogy peteérésem van.
Napokban ismét együtt voltunk, sajnos törént egy "baleset". Azon kaptuk magunkat, hogy lecsúszott az óvszer ő viszont elment... csak azt nem tudom, hogy csak akkor csúszott le mikor kivette vagy már előbb is:S Ezért utánna egyből elmentem feliratni a gyógyszert és az eset után 6 órával később bevettem az escapelle tablettát. Akkor kicsit megnyugodtam, azonban mégis most félek ( még a 72 órán belül vagyok) , mert mellékhatást nemigazán éreztem ezidáig, csak most kezdtem magamon észrevenni, mintha a melleim duzzattabbak lennének, illetve időnként a hasam is görcsöl ( mintha a menzi előtt lennék) és ismét jelentkezett a fehér folyás. Émelygések nincsenek, hányingerem van néha, de ez csak akkor van,ha arra gondolok mivan ha mégis terhes vagyok és milyen következményei lehetnek. Remélem nem lehetek terhes és ezek csak a gyógyszer hatásai.
Már többször is előfordult velem ilyen, hogy rám tör egy "félelem érzet" hogy mivan ha terhes vagyok:S
Kérlek segítsetek.
Köszönöm:$
Szia, szerintem nem érdemes dokihoz menni ha nincsen egyéb panaszod mint az, hogy nem jön meg.
Ha a teszt most is negatív, akkor nem lehetsz terhes, csak a hormonbomba kitolhatta a ciklusodat.
Szia,
nagyon megbízható, tuti nem leszel terhes, ha beveszed, de figyelj, mert meglep pár plusz kilóval.
***fejfájás, hányinger is társulhat mellékhatásként
Szia!
A tesztet az elmaradt menstruációt követő napokban érdemes csinálni, nem közvetlenül az aktus után!De, ha addig nem is tudsz várni, akkor is 12-13 nappal a fogantatás után tudják a legérzékenyebb tesztek is kimutatni a terhességet!
A hasfájás pedig normális!Nyugi!Te mindent megtettél!Szurkolok!
További ajánlott fórumok:
- Escapelle tablettával esemény utáni fogamzásgátlás után nem jön meg a vérzésem. Meddig várhatok, mi történhet?
- Valaki tud valamit a Rezia nevű fogamzásgátló tablettáról? Elsősorban a mellékhatásaira lennék kíváncsi, és hogy megbízható-e?
- Mennyi az esély arra, hogy valaki sürgősségi fogamzásgátlás mellett maradjon terhes?
- Mennyire megbízható a férfiaknak készült fogamzásgátló?
- Bevált-e az escapelle sürgősségi gyógyszer vagy nem?
- Mik a sürgősségi fogamzásgátló tabletta tünetei?