Mennyire kívánhatja meg a férfi a nőt, ha van köztük szexuális kapcsolat? (beszélgetés)
:)
Melyik fórum ? Az első ?
Na igen, ha annyira számít mások véleménye, ez sem rossz megoldás. De azért megkérdezem! Ebben a megoldásban ugyan milyen hibát talál majd Anna?
A férjem azt mondja, kibúvót keres, ne is fárasszam magam, már eldöntötte, hogy a pasival marad. Egy biztos, a pasinak is fájni fog, nem csak Annának, mert mindig benne lesz a kétely és minden egyes veszekedéskor a fejéhez lesz vágva, hogy megcsalta. Azt is elmondta, hogy az ilyen pasik nem fognak megjavulni.
Az a nevetséges az egészben, hogy ő az, aki emelt fővel járhatna és erről fogalma sincs. Nincs tisztában az értékeivel.
Azt is elfelejti, hogy ez már a XXI. század.
Elolvastam.Személyiségfüggő.Csak numerát akar,vagy szeretet akar,szerelmet akar,társat,vagy vmi izgi szexuális mutatványt óhajt?
Ha figyelsz rá,tudni fogod.
Szerintem nem ismered az embereket és ha adsz a rosszindulatú pletykákra, ezért képes vagy leélni egy életet boldogtalanul, akkor meg is érdemled! :( Sok sikert hozzá!
Soha nem fogom megérteni, hogy emberek életét hogy befolyásolhatják ilyen hülyeségek, feltételezések. Az, hogy közben már megy a pletyka arról, hogy a férjed kivel kavar, ne is befolyásoljon. Jó ám homokba dugni a fejet! Csak jól jegyezd meg, hova dugtad, el ne veszítsd!
Minden csoda három napig tart.
Ha a fórum indításakor megléped, amit javasoltak, falu szája már el is felejtette volna a témát.
Természetesen nem köveznek meg senkit, de furcsának tartom, hogy nem érted meg amit mondani próbálok. Igenis hogy itt vidéken nálunk, számít hogy ki kivel van együtt. Mennek a pletykák, a szóbeszédek.
Nem engem ítélnek el, de ahogy ismerem az embereket az fog menni, hogy biztosan valamit nem kapott meg tőlem.
Szerintem vagy a boldogsagoddal torodsz vagy azzal hogy ciki ha elhagyod a pasid. A noverem pocakos terhesen hagyta el a ferjet mert addigra jutott el oda hogy eleg az alkoholista ferjebol. Ciki volt? Ciki. Az tuti hogy evek kellettek ehehz a donteshez, szerintem mar a masodik gyereket sem kellett volna vallalniuk, nemhogy a harmadikat. De vegul a lenyeg hogy most mindketten boldogok, csak valaki massal
:-)
bármit fogtok írni, lepereg róla.
ő ilyen típus.
a férje porrá alázza, ő mégis mentegeti.
az ismerősök meg sajnálják őt, v röhögnek a markukban.
ha csak kitaláció az egész, akkor is szánalmas.
tényleg vannak ilyen nők!
h csak egyet említsek meg, akit személyesen ismerek:
huszonhat éves csaj, huszonnyolc éves pasi, évek óta házasok.
már akkor csalta fűvel-fával, amikor még csak jártak.
esküvő után ugyanúgy.
tudja mindenki a környezetükben.
a pasi annyira pofátlan, h nem is tagadja.
a csaj tipikus lábtörlő, rinyál, összevesznek, majd újra megbocsát.
Anna!
Te beteg vagy!
Már mindenki tudja... Téged meg szánnak.
Bármit megtennék hoigy ne szánakozzanak rajtam
Gondolom kellemetlenebb elváltnak lenni,mint az,hogy mindenki tudja,ezen csámcsog! Ha olyan kicsi az a város,megnyugodhatsz: Mindenki tudja,már rég!
Azért az kellemetlenebb....Nem?
További ajánlott fórumok:
- Csak szexuális kapcsolatba belemennétek?
- Ismeretlen emberrel való szexuális kapcsolat. Te kipróbálnád?
- A barátnőm megkért, hogy létesítsek szexuális kapcsolatot a férjével és mindezt szeretné is végignézni
- 5 éves kapcsolatnál mennyi szexuális együttlét a normális havonta?
- Mi az oka annak, ha egy férfi csak szexuális kapcsolatra akar egy nőt?
- Mennyire működőképes egy kapcsolat, ha nem passzol a két fél szexuálisan?