Mennyire kívánhatja meg a férfi a nőt, ha van köztük szexuális kapcsolat? (beszélgetés)
Az kérem lehetetlen küldetés.
Előbb csinálok aranyat a levegőből, mintsem Anna szeméről lebányászni a vasbetonfalat.
Julisnál nem jelentkezett a szerető.
Itt most végre fény derül a másik oldal igazságára is.
:D
Végre előálltál!
Nyisd is fel mindenki szemét, rajta!
De, még találkozunk.
Nagyon jókat szexelünk, igazán jól mozog az ágyban.
Mennyi 4-5-ször elélvezni vele, de hát ezt csak tudod te is.
:D
Ne adj ötleteket a hapsijának...
Dehogy szomorú! Vicces! És azt kell mondjam,leginkább Anna butasága,naívsága teszik azzá!
A szomorú az,hogy : igen,vannak megcsalások,de könyörgöm! Ép eszű felnőtt ember nem kajálja a hülyeséget ilyen szimten!
Szerintem,ha konkrétan kapná rajta a pasiját a csajon,azt is elhinné,hogy csak újraélesztette,közben alulról hőmérőzte!
Ad egy puszit,aztán leül a gép elé és levelet ír a csajnak...
Mekkora szerelem már!!!!
Minden ellenségemnek ilyet kívánok,és ezt baromira nem gúnyolódásból írom!
Sokkal többet érhetne a puszi,ha nem azért kapnád,hogy elfedje a szart!
Én nem szeretnék gúnyolódni. Csak egy kérdést engedj meg nekem, kérlek! Miért engeded, hogy ezt tegye veled???
Csúnyának érzed magad? Úgy gondolod, ha ő nem lenne, akkor senki sem? Amúgy senki nem kellenél? Vagy miért? Csak hogy megértsük! Lehet, hogy utána senki nem szólna egy szót sem.
De így olyan "nőietlen", amit teszel. Szerintem sokan úgy érzik, hogy a női mivoltodat dobod el, amikor hagyod, hogy valaki így átverjen, ha úgy tetszik neki beléd rúgjon, ha úgy akarja (gondolom, mert nincs más) veled legyen. Ne vedd ezeket a hozzászólásokat gúnyolódásnak, inkább csak értetlenkedésnek, hiszen épp ésszel fel nem fogható, hogy hagyod magad így megalázni. Hol van a női büszkeséged?
Húúúúúúúúúúúúúú!
Én már lehet hogy feldaraboltam volna, de Anna Örök!
Anna!
Le a kalappal a nyugalmad előtt!
Vagy marha jó troll vagy!
Tényleg!
Ne viccelj már! Ha egy ilyen pali velem maradna,én lennék a legboldogabb!!!
Aranyp.cse lehet,vagy mi...
További ajánlott fórumok:
- Csak szexuális kapcsolatba belemennétek?
- Ismeretlen emberrel való szexuális kapcsolat. Te kipróbálnád?
- A barátnőm megkért, hogy létesítsek szexuális kapcsolatot a férjével és mindezt szeretné is végignézni
- 5 éves kapcsolatnál mennyi szexuális együttlét a normális havonta?
- Mi az oka annak, ha egy férfi csak szexuális kapcsolatra akar egy nőt?
- Mennyire működőképes egy kapcsolat, ha nem passzol a két fél szexuálisan?