Mennyi az esélye, hogy 27 évesen halálos betegségem legyen? (beszélgetés)
Hogy veled mi lesz?
A nyelved picikét erőltesd meg és menj tovább a csóknál:-))))
Szerintem utána elfelejted minden gondod bajod:-)
Szuper! Jó, hogy megtetted.
De most már az a kérdés Velem mi lesz???
Ez a beszéd!
A nyelved addig is használd másra, ne öltögesd! :))
Bakker, még van másfél órám, megteszem most.
előtte még megiszom az utsó kávém... de valahogy annak az ízét is most egészen másképp érzem... :-D
Mégis mit szóltam be a fotódra? :-D azt írtam így hogy látlak még könnyebben eltudlak képzelni ahogy nyújtogatod a nyelved...
A fotód alapján értelmes lánynak tűnsz aztán mégsem... van ez így...
Nem negatív kritikát írunk hanem "megoldást" adtunk már a kezedbe, hogy jár el terápiára. Leírtunk igaz történeteket igaz betegségekről hátha felébresztenek benned valamit... erre az egyedüli hozzászólásod az, hogy remeg a nyelved... Gratulálok!
Sajnos a munkanapod utolsó órájában meg kell fogalmaznod a végrendeletedet:-)))))
Arra vigyázz, nehogy megharapd a nyelved közben, mert nem tudod majd befejezni:-))))
Menj, nézd meg!
Fogadjunk, nem marad mozdulatlan a tied se! :D
Kiderül ez is valami másodnick lopott profilfotóval...
Kezd ez már uncsoly lenni.
Olvastál bármit abból amit írtunk????
Menj orvoshoz de pszihomókushoz mert nagyon nem ártana.
Igen, az a betegséged van...itt a vég...
Ezt most kipróbáltam.
Az enyém se :O
Nem vagyunk egyformák, ezért másképpen fogalmaztuk meg ugyanazt. Te nyomósabban és érthetőbben, részletesebben.
Minden szavaddal egyetértek! Keresni kellene olyan elfoglaltságot, ami elvonja a figyelmét, ugyanakkor lehet, hogy kimagasló teljesítményével a pszichés és mentális kisebbségi érzése is feljavul (nyer egy csapatban, teniszben legyőzi a barátját, stb).
Ez is egyfajta betegség, ezt nem kétlem de nem a háziorvos gyógyítja.
Erre vall a kettős lábtörésed is. Más azt mondja, kemény volt, de túl vagyunk rajta. Te meg azóta "keresed az alkalmat" a legalább súlyos állapotra.
Mintha csak betegágyon kapnál elég figyelmet. Pedig ez biztosan nincs így.
Ha nem is szó szerint, de némi igazságtartalom van abban, amit írsz.
Nem egyszer látjuk, hogy betegségfóbiás ismerőseink egy csapásra meg tudnak változni, ha magánéletben, körülményeikben olyan változás áll be, ami kielégíti szeretetigényüket. Volt olyan ismerősöm, éveken át mindenféle rákot vizionált, égnek állt a haja már a szakrendelésnek is, ahányszor meglátták. Kibulizta a teljes test ct-t, tumor marker vizsgálatot, mindazokat, amit még igazoltan daganatos betegeknek is nehezen írnak ki. No, terhes lett. Varázsütésre elmúlt minden, "örömebódottá"... persze őt is küldték pszich. felé, de hiába. Ő nem bolond! Másikuknak hivatalos papírja van a pszichoszomatikus betegségről, melyet tesztek megerősítenek, mégsem fogadja el. Kapott terápiát elutasítja, ragaszkodik szervi betegség találásához. Itthoni képalkotó vizsgálatokat nem fogadta el, megcsináltatta más városban fizetősen, ott sem találtak semmit. Sőt, szakma leghíresebb professzorjához bejelentkezett - eredmény nélkül.
Valószínűleg ilyenkor elakad a lemez valahol. Mert hiába érvelsz, hiába mutatsz bizonyítékot, bólogatnak és másnap elölről kezdik. Keresni kell hozzájuk más csatornát, ami nem egészség-központú, hanem szabadidő, társaság, baráti kör, sport, hobbi stb. amin nem találnak fogást.
Úgy látszik, hogy egyre kevesebben vannak azok, akik hisznek az ilyenfajta mesékben. (hála istennek!)
Persze Andusz, te bizti jót szórakozol, hogy van 24 óra hírnév és veled foglalkoznak. És itt van elásva a dolog. Semmi más bajod nincsen, csak figyelemre vágysz, s ezért minden eszközt bevetsz, kerüljön az bárkinek is bármibe (nem csak pénz).
Ahogyan mások is írták, van aki nap, mint nap egy komoly betegséggel harcol, te pedig bohócot csinálsz magad körül mindenkiből. Na az valóban betegség, aki a rákkal megküzd. Vegyél egy kamerát vedd fel a napjaidat és töltsd fel a videómegosztóra, de komment nélkül. Hírnév is megvan, foglalkoznak is veled, de nem leszel nevetség tárgya.
További ajánlott fórumok:
- Szenvedély betegségek felsorolása
- Van-e valami betegséged és tudod-e a lelki okát?
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Centrális diabetes insipidus! Van valakinek itt ilyen betegsége?
- Pajzsmirigy betegségek és egészséges életmód
- Legyen nekem is a hivatásom a szerelmem, ha már nincs esélyem a lánynál akiért egy ideje oda vagyok?