Mennem kell. Tud valaki segíteni? (beszélgetés)
Nekem erős a gyanú hogy ez és a tegnap előtti számlaszámra kuncsorgó egy és ugyan az.
Mindkettő 1 napon reggel és érdekes mód mindkettő ugyan abban az időben volt fent utóljára 15 perc különbséggel.
Van debreceni autós ismerős, de pont holnap nem megy Pestre. Viszont kiviszi a vasútra és kölcsönadja a jegy árát is.
Ezt sikerült a hallgatásom ideje alatt intézni.
Egyetértek!
Tudod mikor élnék félelemben!
Induljon holnap útnak!
Megkérdeztem a páromat:
Teljes áru, hely jeggyel: 4605 forint.
Online appal lehet venni jegyet, így 3%-kal olcsóbb!
Ha esetleg mást is érdekel.
Úgy tűnik a többség megszavazta, hogy maradj, mert leszállítanak, át kell szállni, stb., így nem marad más hátra, veresd agyon magad már ma.
Ugye lányok!? Csak ez a megoldás maradt, mert itt a hoxások megmondták!
Te meg elhiszed, mert ahelyett, hogy tennéd amit kell, fórumokat indítgatsz.
Baromira nem érdekelne a FI helyében, hogy leszállíthatnak, hanem mennék...
Na, de lényegtelen. Azért van ennyi bántalmazott nő, mert valószínűleg a legtöbben ilyen közegből jöttek (asszonynak kuss van), és szerintük nincs mit tenni, csak tűrni.
Felháborít sokak hozzáállása/hozzászólása...
Biztos valakihez készül, ha már Pestre jön onnan.
De lehet, hogy rosszul gondolom.
Az önkormányzatokhoz be sem lehet jutni mostanság, csak időpontra, segítséget meg sosem tudnak adni, azonnalit, meg főleg nem.
Én ezekre nem alapoznék...
Bocsánat!
Miért húzza az időt ilyen semmit nem érő körökkel?
Szálljon vonatra és menjen, ahová készül és kész.
Engem baromira nem érdekelne, hogy megbüntetnek.
Menj be az önkormányzat családsegítőjébe, menj akármelyik olyan ismerőshöz, akiről tudod, hogy nem árulja el párodnak, menj a boltoshoz... kérj akárkitől, aki tudja milyen helyzetben vagy...
Nem biztos, hogy célszerű olyan helyre menekülnöd, ahol a legközvetlenebb rokonaid élnek, laknak, ott fog először keresni.
További ajánlott fórumok:
- Birosági tárgyalásra kell mennem...aki már "jártas" benne, tud segiteni, mire számitsak?
- Névváltoztatást hogyan kell intézni, tudna valaki segíteni?
- Tud valaki segíteni abban, hogy hol kell beállítani a kép méretet? Húzgálni kell a képet, mert "nem fér" bele a monitorba. . .
- Valaki tudna segíteni? Német nyelv és dass-os mondatokat kellene kiegésziteni, egyszerű mondatok kellenének.
- A házunk elé szeretnék fekvőrendőrt. Tud valaki segíteni abban kihez kell fordulni az engedélyeztetéséért?
- Rendeltem Forma1-re jegyeket, Ausztriába kell utalni nem tudom melyik a számlaszám, plusz olyan teloszám van ami kinti, tud valaki segíteni?