Mennem kell. Tud valaki segíteni? (beszélgetés)
Beszarás.
És akkor próbálj segíteni. Meg ne legyen az ember gyanakvó.
Végülis:
Pénzt nem ajánlottunk, csak fuvart, azt is csak városon belül.
Ez így nem kellett.
Ez is egyfajta megoldás.
Attól függetlenül, hogy szeretem az összeesküvés elméleteket, igyekszem reálisan nézni a dolgokat, és ebben a történetben azt látom, hogy a fórumindító célja nem a menekülés volt, és tuti, hogy nem is történt menekülés.
Lehet, hogy a hirtelen beszedhető 4-5 ezer volt a lényeg+a tabletták ára...
Megírtam: nem hívott.
Elsőként a barátnőmet értesítettem, hogy ne legyen indulásra készen.
Most lehet, hogy fején találtad a szöget!
Guruljka úgy leszervezte az egészet, hogy nem volt belőle menekvés. És hogy priviben se lehessen elérni, hát kereket oldott.
Vagy: hirtelen lett egy azonnali távozási lehetősége, és már árkon-bokron túl van. Ezért csak arra maradt ideje, hogy töröltesse innét magát. Később ne tudjon utána szaglászni senki azon a gépen... Sohasem fogjuk megtudni, melyik verzió az igaz.
Félreértetted, én arra gondoltam, hogy régebben a saját kérésére törölt felhasználónál jeleztétek, hogy saját kérésre töröltétek.
Ha "kirúgtatok" innen valakit, csak közöltétek, hogy már nem tag.
De mindenképp köszönöm a választ.
Lehet, hogy közbejött valami, vagy lebukott.
De az is lehet, hogy még jelentkezik.
Vagy mint én, aki hívom a férjem mobilját, hogy vegye már le a vezetékesről az átirányítást, mert megőrülök tőle, hogy percenként csörög.
😀😀😀
A neve nem ismert, és egyelőre még nem is hívott.
Azt hittem, mindenki tudja, hogy maga a hozzászóló nem törölhet és nem is szerkeszthet, csak moderátor.
További ajánlott fórumok:
- Birosági tárgyalásra kell mennem...aki már "jártas" benne, tud segiteni, mire számitsak?
- Névváltoztatást hogyan kell intézni, tudna valaki segíteni?
- Tud valaki segíteni abban, hogy hol kell beállítani a kép méretet? Húzgálni kell a képet, mert "nem fér" bele a monitorba. . .
- Valaki tudna segíteni? Német nyelv és dass-os mondatokat kellene kiegésziteni, egyszerű mondatok kellenének.
- A házunk elé szeretnék fekvőrendőrt. Tud valaki segíteni abban kihez kell fordulni az engedélyeztetéséért?
- Rendeltem Forma1-re jegyeket, Ausztriába kell utalni nem tudom melyik a számlaszám, plusz olyan teloszám van ami kinti, tud valaki segíteni?