Melyik filmből van? (beszélgetés)
Ja hogy átírod...na, sikerült is bemutatnom számítógépes jártasságomat igen hirtelen :))) Ez eszembe sem jutott :)))
Utánajárok és majd referálok, oké? De mindenesetre már a felvetésed nagyon jólesett :)))
A remény rabjai az első számú főkedvencem. Számomra nincs annál jobb mozi a világon.
A Shawshank Redemption valóban az egyik legjobb.
Talán a Nicholson féle Ragyogás még elmegy.
A holtsáv még OK, a többi tényleg gagyi!
És nem elajándékozom, hanem átírom egy lemezre!
Figyelem Artisjus!
Ez nem szerzői- és szomszédos jogok megsértése!
(A legszörnyűbb thiller adaptáció Thomas Harris által leírt és Ridley Scott által megszégyenített Hannibal volt, aminek semmi köze a könyvhöz...)
Irtó kedves vagy, de nem tudom, mi a DIVX, illetve nem tudom, azt lejátssza-e a mi dvd-lejátszónk.Majd megkérdem...:)))
De miért akarod elajándékozni? Nem jó film? (Bár a S.K.-adaptációk nem mindig jók. Igazán csúcs szerintem csak a Remény rabjai, és majdnem olyan jó még a Halálsoron...a többitől nem vagyok eldőlve.)
És ez?
"Áááááj em a meeeehhen of konsztent szoróóóóv..."
"- Elég nagy gond van, és úgy tűnik, te vagy a felelős. Az embered elbaszta a dolgot.
- Morini azt mondta, a csaj... hogy Mr. Vargo lánya elutazott.
- Így volt, de leszállt a buszról és elment Pofás Frankhez.
- Franket le kellett nyomnunk. Le is nyomtuk. Egy külsős. Mindent megszerveztem. Nem hagytunk nyomokat. Morini azt mondta, a lány elutazott. Kész mázli, hogy nem nyírták ki őt is!
- Ha kinyírták volna, maga már kibaszottul nem élne.
- Nagyon kínos a helyzet, Louie.
- Mi van a lánnyal? Jól van?
- Ne törődj Mr. Vargo lányával! Inkább intézd el a rohadékot, aki kinyírta Franket! Frank közülünk való volt, a gyilkosát semlegesíteni kell, el kell söpörni a föld színéről.
- Négy év alatt a fickó 12 munkát végzett el tökéletesen. Tökéletesen. Mint egy szellem. Nagyon értékes ember, nem hagy nyomokat. Ha tudta volna, hogy van ott még valaki, lefújta volna az akciót. Biztos nem tudta, hogy ott van a lány."
Ezt nem láttam, pedig nagyon bírom Stephen Kinget.
A Halálsoros találatnak nagyon örülök, abban nem voltam biztos, de mintha ezt mondaná Coffey a keze érintésével annak a fegyőrnek, akit Tom Hanks játszik, és a villamosszékben kezet fog vele.
A három idézet az Évszázad vihara c. Stephen King filmből való amikor Mr.Linoge azaz az eredendő gonosz a szigetlakót "lelkiismerete" megérkezik Little Tall szigetére ( itt játszódik a Dolores is) és módszeresen elkezdi kinyírni az amúgy sem túl jelentő populációval rendelkező és a hatalmas vihar miatt a külvilágtól teljesen elzárt települést.
Az utolsó pedig valóban a halálsoron c.film.
Segítek még:
"- Gyere, madárka! Gyere, te kis szemét!
- Ez kész röhej! Nem tudok ilyen apró betűkkel írni.
- Valahogy be kéne csempészni a pasashoz egy faxgépet. Nem a középkorban élünk!"
Most kilépek...reggelig meglesz a megfejtés!
Jó éjt!
Váradi Laci
További ajánlott fórumok:
- Melyik filmből, sorozatból van az idézet?
- Melyik filmből/sorozatból van?
- Dvdrip kiterjesztésű filmből hogyan lehet normál lejátszón megnézhető filmet csinálni?
- Van olyan video lejátszó program, amivel a filmből ki lehet fényképezni képeket?
- Hogyan tudok fényképet csinálni egy filmből?
- Mi a legegyszerűbb és leggyorsabb módja, hogy egy DVD filmből AVi vagy MP4 formátumot készítsek lejátszóra?