Melyik filmből van? (beszélgetés)
És még egy:
"- Sütünk apának szülinapi tortát.
-Azért, hogy tudja, hogy szeretjük?
- Bizony."
Én is másodszorra tudtam igazán értékelni...első nézés után négy csillagot adtam rá, másodszorra javítottam ötre :))
Adj neki még egy esélyt :)))
Köszi :)))
Jöhet egy új?
"Nem hiszem, hogy két ember lehet boldogabb, mint mi voltunk..."
(segítség: ez egy búcsúlevél része, öngyilko előtt)
Köszi.
Tudsz esetleg tippet adni, hol olvashatok erről bővebben?
Nos,
más műfaj:
"Hallom éjszaka ürítesz puttonyt, mint a télapó!"
Ezt írtam kritikaként róla egy filmes fórumban:
Tegnap megnéztem újra, és még kevésbé értem az osztályzatát...nem mindennapi film, az biztos, nyomasztó dark-feelinggel, de csodálatos. Most, hogy már a sztorit ismertem, oda tudtam figyelni az egyéb finomságokra is, és például az operatőri munka lenyűgöző! A film végére Te is átfagysz a globális lehűlés és a szürkés-ezüstös-kékes képek ereje által, nem sok minden melenget, talán a legutolsó jelenet fogvacogtató szépsége egy kicsit, de a film után mégis muszáj volt főznöm egy mentateát, mert szó szerint átlényegültem hideggé-hóvá-közönnyé, és elalvás előtt hossszan-hosszan mélázgattam az emberi kapcsolatok fontosságán...ad ez a film gondolkodnivalót rendesen, téved, aki azt mondja, hogy nem.
AHA!
O.K!
Még jó...:)))
Nézd meg, szerintem nagyon egyedi alkotás.
Nem.
Utánnanéztem.
Nem láttam.
Vicces fiú :)))
Na jó, akkor írom :))
Végső megoldás: szerelem
Nagyon furcsa hangulatú film, általában megosztja a nézőtábort. Én speciel a rajongók oldalán állok...:)))
Igen.
Nagyon zavar, hogy mi.
Ne mondjad!
Írjad légyszíves!
További ajánlott fórumok:
- Melyik filmből, sorozatból van az idézet?
- Melyik filmből/sorozatból van?
- Dvdrip kiterjesztésű filmből hogyan lehet normál lejátszón megnézhető filmet csinálni?
- Van olyan video lejátszó program, amivel a filmből ki lehet fényképezni képeket?
- Hogyan tudok fényképet csinálni egy filmből?
- Mi a legegyszerűbb és leggyorsabb módja, hogy egy DVD filmből AVi vagy MP4 formátumot készítsek lejátszóra?