Melyik filmből van? (beszélgetés)
Nemláttam. De tényleg jó lett volna, ha a "...mátrixot" a vége Smithnek is, nem? :)))
Ez a bíbor folyók elég híres film. mit illene tudnom róla?
Bíbor folyók!
A végét azért nem írtam bele, mert úgy egyszerű lett volna de így fejeződik be:
"...és uraljuk a bíbor folyókat."
?????????
"Csoviszlót tojással."
No ezt lehet, hogy még én sem találom ki...
"A háború utolsó szakaszában járunk...
1944 november 8-anak hajnalán 5 férfi átrepül a front felett
A célpont lengyel területen van, messze az ellenséges vonalak mögött, a Beszkidek lábánál.
A feladatot - amelyet végre kell hajtaniuk - csak ketten ismerik közülük.
Georg, német kommunista, aki 1939 óta a Szovjetunióban el, és Borisz, a szovjet felderitők főhadnagya, aki gépészmernökhallgató a Kaukázusban..."
A kulonitmeny tobbi tagja:
Ernts szazados, aki masfel evvel ezelott szetkergetett zaszloaljanak nehany emberevel egyutt atallt a szovjetek oldalara.
A csoport benjaminja, heiner, aki utasz orvezetokent kerult fogsagba Kaluganal, es vegul a lengyel Janik, akik partizankent harcolt Lublin kornyeken.
Mielott a gep elerne celjat, talalatot kap. "Az iratokat egesd el!!!!!" Az 5 ferfi kenytelen ismeretlen teruletre kiugrani. Georg sulyosan megsebesul, es elszakad tarsaitol...
Egy talány.Talán...
"Negyedórán belül el akartam venni feleségül... Fél órán belül már eszembe se jutott, hogy ellopjam a retiküljét."
Akkor mondasz egy újat, vagy megvárjuk a kitaláló reakcióját? :D
Annyira kitalálhatnékom van! :D
További ajánlott fórumok:
- Melyik filmből, sorozatból van az idézet?
- Melyik filmből/sorozatból van?
- Dvdrip kiterjesztésű filmből hogyan lehet normál lejátszón megnézhető filmet csinálni?
- Van olyan video lejátszó program, amivel a filmből ki lehet fényképezni képeket?
- Hogyan tudok fényképet csinálni egy filmből?
- Mi a legegyszerűbb és leggyorsabb módja, hogy egy DVD filmből AVi vagy MP4 formátumot készítsek lejátszóra?