Melyik filmből van? (beszélgetés)
Nem, nem olvastam előzőt. Van, hogy napokig nem jövök a Hoxára, nem mindig olvasok vissza.
Kösz a dicséretet :))
Új:
-Tetszik a stílusod. Csak túl sok csúnya szót használsz.
-Mi a lófaszra célzol?
Akkor még egy kis segítség!
"A halálba indulók köszöntenek téged!!"
Apropó, egy hasonló:
"- És eddig ér a lába...(mutatja)
- Meddiiiig?! Nekem csak eddig...(és mutatja) :)))"
Segítség keresek egy filmet,de nem tudom a címét!!
A rövid tartalom:
Van egy idős nő testvérpárkb.60-70 évesek,akik közül az idősebbet ápolja a fiatalabb.A fiatalabb nő nagyon gonosz,mindent megtesz testvére "kényelméért". Például az idősebbnek van egy kis ölebe,akit nagyon szeret. Egyik nap a fiatalabb fogja magát és nagyon finom ebédet főz a testvérének... a kutyából...kutya alakban kirakva.
Erre az egy jelenetre emlékszem pontosan és nem biztos,de mintha két női név lett volna a címben.
A film régi kb. 1980 körül csinálhatták.
Remélem akad egy fanatikus köztetek,aki ismeri:)
Basszus, tényleg! Pedig láttam, szerettem is...
A Teletubbik vagy mifenék különben is tápipudingot szoktak enni. Ja és szeretik is :)))
Rainman 1987.Barry Levinson
Dustin Hoffmann egyik "mondókája"
Kösssssz :))
Ez a kedvenc részem a Ponyvaregényben.Mindig szétröhögöm magam az eltakarítón :))))
A szállító II.
Tarconi felügyelő az amcsi rendőröknek tart főzőleckét...
Teletubbies? :)))
(csak tréfa volt, igazából nem tudom.)
"Az út 30 perc, 10 percen belül ott vagyok!"
Majd kicsit később...
"-Vetkőzni!
-Egészen!?
-Pucérra... Szaporán urak! Van még kb. negyed óránk, mielőtt Jimmie élete párja betolat.
-Francba! De csípős ez a reggeli levegő!"
- Mondtam, hogy szerzek másikat, kicsit macerás volt a fiúkkal, de már szunyálnak.
- Azt mondtam, szabaduljunk meg a rendőrautótól, erre hozol még egyet!
- De hát ez másik!
További ajánlott fórumok:
- Melyik filmből, sorozatból van az idézet?
- Melyik filmből/sorozatból van?
- Dvdrip kiterjesztésű filmből hogyan lehet normál lejátszón megnézhető filmet csinálni?
- Van olyan video lejátszó program, amivel a filmből ki lehet fényképezni képeket?
- Hogyan tudok fényképet csinálni egy filmből?
- Mi a legegyszerűbb és leggyorsabb módja, hogy egy DVD filmből AVi vagy MP4 formátumot készítsek lejátszóra?