Melyik filmből van? (beszélgetés)
Írok helyette egy másikat
"-Kiscsaj még csak fél tíz, és te már be vagy tépve.... ez kiöli belőled az ambíciót.
- Nem ha az az ambíciód, hogy tépj és tévézz."
:))
sajnos ez tényleg nagyon nehéz, kevesen ismerik. ejtsük.
a címe - Big Bang Theory
tudnék jobbat is, (bár valószínű az se tetszene) csak az a baj, hogy kevesen ismerik.
"Kő, papír, olló, gyík, Spock"
1063. ????
Itt egy kis segítség.
"Róka, figyelj... jól látod a helyzetet, be vagyunk zárva, és pucérak is vagyunk... meg esett is... úgyhogy légy olyan jó, mennyé hátra, és VERD LE AZT A K...A LAKATOT!"
Nem baj :))
Én utálom a vígjátékokat, vagyis nagyon keveset szeretek közülük.
Igen
(még zöldebb a szomszéd nője)
nekem tetszett.
"Sok hal úszik a vízben kukacra vadászva
De az én kukacomat nem kaphatja be
Csak a maga halacskája"
Utolsó cserkész
?
"- Holly óta te vagy az első nő aki gatyában látott.
- Le vagyok nyűgözve.
- Hát, ő is így volt vele."
Fejtörő!
"Adja a kulcsot!
Nem adom !
Adja a kulcsot, vagy a kislány meghal!
De apa...
Csend kicsim"
1049.???
Ismeri valaki?
Segítek még...
"Olyan fazon vagyok, aki szeret beülni egy késdobálóba és kérni egy jó kis zsíros sztéket, vagy egy cupákos körömpörköltet krumplival, és koviubival, imádom a koleszterint, szeretem a szalonnát hagymával, és a tojásrántottát.Kurva nagy kubai szivart akarok szívni a nemdohányző helyeken, meztelenül akarok rohangálni az utcán zöldrefestett farokkal, és olvasni a Playboy magazint. Miért? Mert akkor éppen az esik jól, érted haver?"
További ajánlott fórumok:
- Melyik filmből, sorozatból van az idézet?
- Melyik filmből/sorozatból van?
- Dvdrip kiterjesztésű filmből hogyan lehet normál lejátszón megnézhető filmet csinálni?
- Van olyan video lejátszó program, amivel a filmből ki lehet fényképezni képeket?
- Hogyan tudok fényképet csinálni egy filmből?
- Mi a legegyszerűbb és leggyorsabb módja, hogy egy DVD filmből AVi vagy MP4 formátumot készítsek lejátszóra?