Melyik filmből van? (beszélgetés)
TIPP?
"A gombócot is megzabálta, a bort is megitta, ki se végzik, dohányt is kap, egy brancs maguk, ne is tagadja! Na mit romantikázik itt? Tűnjön el, mert még dühbe gurulok!"
Íme egy másik:
"Elég hálás lennél, ha megengedném, hogy átdugd a nyelved a számba?"
Még egy, csak ínyenceknek:
"Nézzenek meg, a zuhany alatt rejszolok — ez a napom legboldogabb pontja. Innen már csak rosszabb lesz."
Újanbb gyöngyszem:
"A gombócot is megzabálta, a bort is megitta, ki se végzik, dohányt is kap, egy brancs maguk, ne is tagadja! Na mit romantikázik itt? Tűnjön el, mert még dühbe gurulok!"
Akkor még várunk egy kicsit, de elárulom hogy a harmadik idézet ugyanabban a filmben volt mint ez:
"Ő penge Borisz, vagy más néven golyóálló Borisz. Ferde akár a szovjet sarló, és kemény mint a keresztbetett kalapács."
De így már nagyon könnyű lesz.
az 1. tuti hogy a ponyvaregény!!!!! imádom!!!! kedvenc filmem, majdnem kívülről tudom az egészet:)
a többit sajna nem tudom, átadom másnak a terepet
Három egyszerű feladvány
1." Puska kellett volna bazmeg."
2."A mama mindig azt mondta, hogy ha új életet akarsz kezdeni, hagyd magad mögött a múltat."
3."Fogd be a szád, ke' kuraftyumbuj! Figyeljé'! Anci imádja a tetővilágítást, kedvenc színe a babakék, távelvunétoszárecignesávrengibugyogá, és fűzöld legyen a plüsskanapé! Ja, és kérjél még hozzá egy fasza kis hableányos szökőkutat. Na minden világos csávókáim?"
jo konnyu volt, hehe
annyira, hogy most gondolkozom, fogalmam sincs a szamozasarol, de biztos a 2. :)
445-höz segítség:
"Villo villa villámlok."
"A király bolondja, a bolondok királya!"
"Áááá,nem olyan családbúl származok én!"
?????????????????????
Nagyon eltunt mindenki. Mondok egy konnyut. Remelem, ez meg nem volt.
"hasta la vista, baby"
Igen :)
A második kedvencem :)
Az órák a címe a filmnek. Nekem nagyon tetszett.
A három nő közül a terhes háziasszony, Laura küzd öngyilkossági hajlammal.
További ajánlott fórumok:
- Melyik filmből, sorozatból van az idézet?
- Melyik filmből/sorozatból van?
- Dvdrip kiterjesztésű filmből hogyan lehet normál lejátszón megnézhető filmet csinálni?
- Van olyan video lejátszó program, amivel a filmből ki lehet fényképezni képeket?
- Hogyan tudok fényképet csinálni egy filmből?
- Mi a legegyszerűbb és leggyorsabb módja, hogy egy DVD filmből AVi vagy MP4 formátumot készítsek lejátszóra?