Melyik filmből van? (beszélgetés)
"Comocius!Szüntelen intrikádtól megfájdúl a fejem!"
???????????????(lehet hogy a nevet nem helyesen írtam)
Ja, margarita nyert az 540-el!
Ezen a fórumon a Brian nagyon megy mindenkinek:)
"-Ti vagytok a Júdeai Népfront?
-A jó édes anyád!"
"Latom mar tollal-tullel pici felesegem, o, az a moszkvai sikk. Illeg-billeg, libben a szoknya rajt. Barsonyban terul-fordul, ugy suti nekem a toltott libanyakat majd. S kepzeljek! O fogyokurat tart."
(enekelni kell :)
Nos?
"Kilenc millió terrorista van a világon, és én pont azt ölöm meg, amelyiknek kisebb a lába mint a húgomé..."
"Nincs veszett ügy, míg akad csak egy bolond is, aki küzd érte."
Na és ez??
Nos?
“Úgy is ki lehet szívni az élet velejét, hogy nem akad meg a csont a torkunkon.”
új:
"Álomdtam aznap, mikor először láttalak. Az álmomban ott volt a mi világunk és minden sötét volt, mert nem voltak vörösbegyek. A vörösbegy a szerelmet jelképezi. Mindent elborított a sötétség, de egyszer csak ezernyi vörösbegy szárnyalt és magukkal hozták a szerelem fényét. A szerelem mindent megváltoztatott. Ez azt jelenti, hogy baj lesz, míg nincsenek vörösbegyek."
legjobb a műfajban...bár a kedvenc idézetem belőle, a kék szem és a bizalom összefüggésének fejtegetése...
(pláne ha a testvéred..:))
Fogas kérdés..
"Ha a róka meghallja a nyúl visítását, rögtön odarohan, de nem azért, hogy segítsen."
Rejtvény..
"-Bob van friss halad?
-Van. hogyne volna.van
-15 kilót adj
-Mennyit 15 kiló halat??
-annyit mondott, és mibe hogy nyersen akarja..
-Nyersen? tényleg nyersen akarod Charlie?
-Tényleg nyersen akarom!És hozz még nekem egy tripla hamburgert és három sört!Meg azt a tortát sok tejszinhabbal.....
-Ezt nem tudtam..
-Mit nem tudtál?
-Hogy nyers halhoz sör passzol.Én jól lehűtöttt szárazfehérbort innék hozzá."
További ajánlott fórumok:
- Melyik filmből, sorozatból van az idézet?
- Melyik filmből/sorozatból van?
- Dvdrip kiterjesztésű filmből hogyan lehet normál lejátszón megnézhető filmet csinálni?
- Van olyan video lejátszó program, amivel a filmből ki lehet fényképezni képeket?
- Hogyan tudok fényképet csinálni egy filmből?
- Mi a legegyszerűbb és leggyorsabb módja, hogy egy DVD filmből AVi vagy MP4 formátumot készítsek lejátszóra?