Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok !
Túl vagyok rajta csajok hát nem egy leány álom a fájdalom 😳
A végén 700 CCM lett 🤭
Sziasztok Lányok!
Ha valakit érdekelne van 5db max kétszer viselt melltartóm, 75DD és 80E méret közt.
Képeket tettem fel a naplómba!
Köszönöm 😇
Megeri inkabb varni ☺️
De a versenyzessel jaro fogyas-hizas nem art a ciciknek?
Igen..konzultáltam azóta a doki aszisztensével
Esélytelen🙄😆😒
Csajok,szép estét! Ilyen könnyed kis háti tatyót szerintetek 1 hónaposan már fel lehet venni?? Természetesen nem fullra megpakolva
... köszönöm puszi mindenkinek 🙋🏻♀️🙃🥰
Igen, igyekszem elengedni a temat 🙈☺️
En magas vagyok nagyon, 182 cm, 65 kilo koruli, de a mell alatti meretem nem olyan sok, 74 cm…
Az is a baj, h meg kemenyek nagyon, meg nem mozognak ugy, nem illeszkednek a melltartoba… Szoval meglatjuk mi lesz beloluk 🙈🥰🥰
Haaaat… sztem nem fersz bele idoben…
Nekem azt mondta a doki, h 3 honapot nem edzhetek 🙄
Kizizetsz egy csomo penzt + a fajdalom… Nekem nem eri meg kockazttni, inkabb kivarom, mar a fele idom lassan le is telt ☺️
De ha meg nincs is idopontod… nem is mostanaban lenne a muteted…
Megmondom öszinten, hogy szerintem simän a cc -re nem lehet adni. Sokban függ az implantätum fajtäjätol, szelessegetöl is...
En is 165 cm vagyok, 73 mell alatti körfogattal, 49 kg -vel, es a 315 cc nekem nem volt eleg szeles. Most a 2,5 eves 450 cc nekem mär tökeletesen kitölti a mellkasom, es elegedett vagyok velük, pont jok.🥰
Nekem ez elég nagynak tűnik😊
Persze fontosak az arányok, én 165 cm magas vagyok 53 kg 73 mell allatti széleségem. 300 is nagy volt rajtam a 425 nem is tudom... a 675 nem is férne el rajtam átlógna a hátamra a keskeny felsőtestem miatt😀
Sziasztok!
Korrekcióval kapcsolatban tud-e nekem valaki segíteni? Mennyi a felépülési idő? Tokszűkítés+ fentebb varrás. Májusban fitness versenyre készülnék.
Tapasztalatok ?
Koszi csajok a biztatast 💖💖💖
Alapvetoen nekem is nagyon tetszenek, ott vannak, ahol lenniuk kell, nagyjabol egyformak, hegek szepen gyogyulnak, forma tokeletes, csak lehetne kicsit teltebb felul a dekoltazsnal… azt hiszem ez a kulonbseg a magas es az extra kozott …
Igen, valoszinu mutet utani deppppi 🤣🤣🤣 nagyon nehez azert elkepzelni mutet elott, h valojaban milyen lesz 😅
Nagyon dekoltat melltartot nem
Szeretnek, csak megsem nyakig erot 🤣
A medic branak neztem most (facebookon) az elol kapcsosat, az kompresszios is, es dekoltaltabb… mit gondoltok?
Igen, mondjuk ezek engem is visszatartanak 🙈🙄 egyelore meg “nincs kedvem” hozza 🙈🤑
De a fajdalom sem hianyzik ujra…
A szelesseg ugyanekkora lett volna, symmastia nem hiszem, h lett volna, csak teltebb lett volna, nagyobb, pl dekoltazsban…
Szia!
Az egyik zártabb, a másik kicsit dekoltáltabb. De túlságosan amúgy sem ajánlott még szerintem nagyln dekoltált mellcsit hordanod, főleg felvarrás után. Vigyázz rájuk!
A méret problémádra reagálnék. Ez nálad szerintem csak mellműtét utáni "depresszió".🤣🤣🤣 Na jó, komolyra fordítva szerintem sokunkkal megesik, h mikor lemegy az ödéma, kicsinek látja a melleit. Persze, mivel tényleg kisebb lesz valamivel. De megnéztem az új bejegyzésed, hát bombák! 😁😁😁 Semmiképp sem kicsik! És már lehet nem emlékszel, de a 450 után nem akartál sokkal nagyobbat és így is 560 lett. Nagyon szépen mutat a mellkasodon. Ne aggódj! Pöpec! 👌😍
Azt hittem par honap 🙈☺️
Mert ma kicsit kivagyok, h nem a nagyobb meretet valasztottam, es gondolkodom rajta, h jovore nekifutok megegyszer 🙈😬
Tettem fel uj kepeket a naplomba…
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok