Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Köszi, akkor jól gondoltam.
Majd szeretnék valami csinosabb melltartokat is venni de online nem talaltam semmit. Meg annyira nem is merek. face csopiba olvastam maskor egy oldalr de persze nem talaltam most talan a betus vagy e betűs oldal.
Szia, ekkora fajdalomnak mar nem kellene lennie szerintem ennyivel a mutet utan! A laz es a fajdaom is sajnos gyulladasra utalhat, surgosen vissza kellene menned a dokidhiz! Vagy akar haziorvos is. Bar nem vagyok orvos, de szerintem tovabbi antibiora lenne szukseged…
Dokid mit mond amugy? Ki mutott?
Gyors gyogyulast neked! 🥰
Szia!
Figyelgesd, hogy durvul-e az ödéma. Mert ha gyulladás van a melledben, akkor jobb lenne, ha ránézne a doki. Nekem sem volt drain csövem és nem volt semmi gondom. Feszült, de nekem az ébredés utáni 1 órán kívül nem fájt. Én is sportolok. Dualba kaptam az impliket. Az is kérdés, hogy hozzád viszonyítva mekkora impliket kaptál. Mert ha nagyokat, akkor amiatt is mehet lassabban a gyógyulás szerintem.
Ne aggódj, volt itt más is, akinek szivárgott, 3 antibiotikum kúra kellett, hatalmasra ödémásodott (Animonra emlékszem), aztán helyrejött. Mindenesetre nézzen rá a doki, ne hagyd magad lerázni, főleg az ünnepek előtt! Szurkolunk! 🤞🤞🤞
nekem egy napig volt bent a cső de sztem aminek ki kell.jönni az jo ha kijön a csövön.
nekem az aszisztens mondta h ha lazas lennej vagy az egyik joval nagyobb mint a masik akkor.hívjam őket.
égető feszito érzés normális nekem két hétig volt mar en us kezdtem izgulni...
amúgy antibiotikumot nem kell szedned?
Szerdán műtöttek és még bent van hétfőn veszek ki ( eddig úgy néz ki), a "szivárgásnak" vagy hogy hívjam 50 milli alatt kell lennie...
Nekem így mondta a nővérke, az alapján veszik ki ...
Izomlazítót nem szedek, ellenben a világ láz és fájdalomcsillapítóját igen. Köszönöm
Rosszabbul vagyok jóval, mint a műtét után 3 nappal. Fel nem adom, de szerintem már ez régen túl van a “normális” szenvedésen.
Szia!
Én is nagyon friss műtött vagyok, nekem teljesen izom alá tették és szerdán volt a műtét... Nekem is mondták hogy ez doki függő hogy rak be csövet vagy nem, de én nem tudom elképzelni nélküle...
Ne add fel minden nap jobb lesz!! Gondolom szedd valami izomlazitott vagy magnézium azért..
Kitartás csak pozitívan!!
Nem hiszem
Körülbelül mínusz 3-5 kilóról lesz szó, egyelőre 2-nél tartok most, inkább nagyobbnak látszanak jelenleg🥰
Szia!
Régen láttalak! Hogy vagy? Jössz haza január elején? 😚😊
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok