Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Rontgen, Mr.
Fel eve kezdtem erezni hogy valami nem oke. Nyujtasnal csak a bal labamat tudtam fajdalom nelkul kifele lenyomni. A jobbnal fajdalom volt. Nekem kezdeti van egyelore, de minden lepesnel erzek valamit. Szurast vagy nyilalast vagy kellemetlen erzest vagy kisebb fajdalmat. Szoval nem tudom milyen lehet a 2. 3 foku. De azt mondta doki, hogy van akinek nagyobb fokuval nincs olyan sok problemaja es van akinek kezdetivel rosszabb az allapota. Szuper.
Mert hiztam 12 kilot kb. felev alatt, amitol a melleim is oriasaik lettek. Faj a nyakam, a hatam, derekam. 1 gonapja derult ki higy csipoizulet artrozisom van. 39 evesen, bar azt meg mindig nem tudom mitol. 5 hialuron injekciot kaptam mar, de egyelore semmi nem valtozott.
Most elkezdtem dietazni.
Ahogy a hizas egybol meglatszik a mellemen ugy a fogyas is. Szoval undorito lesz. Elegem van. Kivetetem es kis mellett szeretnek, ami ha par kilot hizok se lesz nagy meretu. Szeretnek ugy ruhanemut venni hogy nem allandoan a drabalis mellem miatt szenvedek hogy egyik melltarto, ruha se jo, mert nem tart stb...
Sziasztok!
Szerdán volt mellfelvarrásom nagyobbítással dual Plan technikával. Mennyi idő míg a cickók beállnak az eredeti helyükre?
Igen.. előtte díjugrató volt.
Egyébként a cicijeit Judith csinálta.
Közben megnéztem én is a Facen és nő.
Párom azt mondta tolja a cuccot ezért kezdett így kinézni.
Vannak régi képek tök normális csajos kinézete volt,mégcsak nem is kopaszodott.
Egyébként engem is levert a víz mikor megláttam a posztot.. főleg, hogy oda lett írta, hogy texturált (időzített bomba) .. én meg úgy elkezdtem remegni mint soha.. gyorsan elő is kerestem a papírom és mikor megláttam h ott írja h texturált megállt bennem az ütő.
Semmi bajom nincs.. és ahogy ti is írtátok a tünetek 99% addig is megvolt nálam is.
Gyorsan írtam a dokinak ő meg elmondta az egész sztorit.
Magyaroszágon eddig 3 ilyen esetről tudnak.. azok mind Allergan implantok voltak.
Az első jel elvileg az lesz ha az egyik cici másfélszeresére duzzad.
Szóval gondoltam ez segít, ha leírom.
De szerintem is fontos, hogy maradjunk pozitívak.. nem lesz semmmmmmi!
Elrontotta ez a poszt és live az egész napom :D
Tudja valamelyikőtök, hogy a teljes vérképben mik azok a paraméterek amik hogyha eltérnek az elfogadott értéktől akkor nem műtenek meg?!
Erősen gondolkozom hogy elmenjek egy vérvételre hogy ne a műtét előtt 1 héttel derüljön már ki hogyha bajom van...
Sziasztok!
Nektek műtét után mennyi ideig volt érzékeny a cicitek? Én ma vagyok 15 napos és még mindig fáj egy kicsit ha megérintem, egyébként fájdalmaim nincsenek, csupán az kellemetlen ha egy picit megnyomom. Gondoltam hogy ez még normális, csak arra lennék kíváncsi mikor kell aggódnom miatta.
En is ilyen vagyok nyugi. Az elején minden szart be képzeltem en is es allandoan írtam az orvosnak es küldtem kepet.
Pl tavaly nyáron a bal cicim kicsit meg dagadt es mar egyből azt hittem hogy tokzsugorom van.
Azt írta az orvos nyugodjak meg, a nagy meleg miatt van az egesz es ne feljek ennyire mert be fogom vonzani!
Es amugy tok igaza van.
Utana leallitottam magam mert észhez terített 🤣
Szerintem is akkor vannak gondok ha nem akarja eléggé az ember. En azért írom mindenkinek hogy CSAK akkor szabad ebbe belevágni ha 100%-osan akarja!🙈
Ha mar egy kicsi negatív érzés is van, nem szabad!
Igen, nem kène most ezt így felhájpolni, rossz èrzèseket, gondolatokat elültetni azokban, akik már meglèptèk a műtètet vagy előtte állnak. Persze, a korrekt tájèkoztatás kell a műtèt előtt, de a gyógyszerektől sem jön elő pl mindenkinèl minden mellèkhatás, ami a tájèkoztatón van ;) Azèrt, mert valakin pattanások jöttek ki vagy a másik sztár fotós mami, aki pár napig depressziós hangulatú volt ès bár egyáltalán nem biztos, hogy az implitől, de gyorsan kivetette... Attól mèg nem kène most divatot teremteni ès vèszhelyzetet hirdetni.
Èn èvekig spóroltam erre, sose volt előtte semmilyen műtètem, nehezen szántam rá magam minden fèle szempontból.. de egy fèl pillanatra nem bántam meg, hogy meg mertem lèpni. Úgyhogy most is mint eddig, bízom a testem helyes működèsèben, a pozitív gondolkodás fontosságában ès nem olvasok, hallgatok ilyen tèmájú híreket 😊
Tökéletesen egyetértek minden szavaddal!!Kb 20éves korom óta tudom,hogy a melleim szebbek nem lesznek,csak az idő előre haladtával,romlik. Megvártam míg gyermekem lesz,mert nincs 1millióm sem 5,sem 10évente erre. ✌️
Sőt,9éves a lányom,és eddig vártam,hátha jön még kistesó,de nem. 8hete megtörtént,amire 16éve vágyom. A férjem támogatott,persze azzal,hogy amúgy jó ez ahogy van. Közöltem,ez nem érte,hanem magamért történik. Vissza nézve a gyári fotót,és látva a vásárolt ciciket,meglepődve mondta,hogy hűha,ez valóban gáz volt.
Viszont aki megcsináltatja,vállalja ennek a következményeit. Fájdalom,komplikáció,asszimetria,esetleges problémák!
Egyszóval,az impl ellen kampányoló hölgy is vállalta mind ezt,és most saját magát köpi szembe✌️Én ezt így látom!Vetesse ki ha boldogabb,de ne indítson hadjáratot ellene.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok