Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
nem kell annyira sietni!:D
Halooooooooooooooo na pont most akartam menni
Na ha nem akartok velem lefetyölni akkor mentem is,puszancs mindenkinek
Igen,már mindent bír... :)
Úgyhogy nagy az öröm ...
bár a kutyám beteg... :(
Velem is minden ok.:-)
Táncikát bírja a cicó?
Igen,minden rendben van...
HOgy megy az idő...már 3 hete... :D
Veled?
hali, Baby!
Már 3 hetes vagy-húúúú
minden ok?
sziasztok!
rég voltam itt :S
mindenkivel minden rendben?
Szia!
Igen vezettem,de csak kiakartam probálni!
A nagylányom tudja,hogy mitörtént anyával!Muszáj volt mert külömben rajtam ugrálna!
Azért nem könnyü ,apa is kezd fáradni!
Akármekkora. Nyilván az elején egészen pici, aztán idő és elhanyagolás függő, hogy mekkorára hagyod megnőni. Bocsi, hogy nem tudtam válaszolni amíg itt voltál,remélem holnap el tudod olvasni.
Mutet elott 64-rol lementem 60-ra, ez meg a karacsonyi hozadek volt. Amikor penteken raalltam a merlegre, hang nem jott ki belolem. Persze lehet, hogy a cukros citromos teazas a ludas? Tegnap ota felhagytam vele. (egyebkent light kolazok egesz nap normal esetben de most nem kivanom)
Sziasztok!
A műtét után kb.3-4.hétre éri el a cici a végleges méretét,addígra megy le az ödéma és szívódik fel a folyadék,ami még bent maradt esetleg.A 3.-4.hónapra éri el a végleges formát!
Nem beraktak, kivettek:))) -kisebbites-
Es meg csak nem is zabalok, elso napokban sajtos rudat csipegettem, harmadik nap volt, hogy este mar ettem egy kis spagettit.
Mentem csajok, mertnyígás van...Sziasztok, jóccakát!
Aha, és az normál esetben mekkora? Csak hogy tudjam, miről is beszélünk....
Én úgy tudom,minimum 6hét a végleges forma,méret,de lehet több is.
A lipóma az ártatlan zsírdaganat, e ki szokták operálni, mert általában,ha már van, az folyamatosan nő. Simán beadható. Mert nem fognak "eltemetni", hogy szegénynek daganatot vettek ki a cicijéből.
sziasztok csajok! Azt szeretném meg tudni, hogy később tényleg kisebb lesz a mell ,mint a műtét után kb 1héttel??
Hát ez nekem is új... Most adtam le pár kilót,nem nagyon örülnék a plusznak:(
óha!!! a pelusozást min.legalább másfél hétig segítséggel kellene-felemelés az öltöztetőre, stb. Ezt nagyon szervezzétek meg, KICSIGYERMEKESEK, mert aztán mehettek vissza...család, barátnők, stb.
Semmi gond, nálam van a 2 db 13 kilós csemete...:) Valahogy csak megoldható, bár még a pelenkázáshoz is erő kell néha a kisebbiknél...
Babuci 28-nak van a 11 kg-os manója...bocsi:-)))
Én is valami hasonlót tervezek beadni "hivtalosan", a gyerkőcökkel nem szándéxom megosztani a dolgot, bár a nagyfiamnak lehet, hogy fel fog tűnni, hogy nem volt, most meg van... A kicsik sztem nem vágják még, ha fura is, 1-2 nap alatt ,megszokják. A bölcsiben meg állandóan kabátban vagyok, tehát nem emlékeznek, mi mekkora, de valami dumát majd be kell adni, miért mozgok nehézkesebben, és nem szaladva öltöztetem őket, mint most..:)))
A visszintes ágynyugalom totál rosszat tesz. Minden nap egyre többet tudsz tenni-venni, persze nem a 11kg-os manókát cipelve. 1 hét után napi 3 kg-ot számolhatsz. Tehát kb. 2 hetesen szeretgetheted a régi formába a kicsikét:-(
Nem mondod! Mekkora impliket tettek be? Én csak azzal a kb. fél kilóval lettem több, amekkora a 2 implantátum.
Nekem úgy tudják a bölcsiben meg néhol, hogy lipómát vettek ki a cicimből, és ezért nem emelhetek. Bár nálam nem nagyon szembetűnő a méret változás, ezért be is veszik.
További ajánlott fórumok: