Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Az biztos, hogy rengeteg türelme van, különben engem már rég kivágott volna:-)...
Ja,tényleg az vagyok:) Bár a Dokim nem ezt mondta most... Felhívtam nemrég,hogy holnap megyek a vizsgálatoka,találkozhatnánk-e csak 10percre. Egyből mondta,hogy persze,mi a kérdésem. Tulajdonképpen nincs is kérdésem,mert Ő annyira alaposan elmondott mindent:) Csak ugye szép leszek???:DDD Hát szerintem kicsit kiakadt ettől:D De ettő függetlenül,tényleg le a kalappal előtte,műtőbe rohant,de az én lelkem még ápolgatta menetközbe :))))
Te nagyon lelkes vagy, ez jó:-)
Néztem Bodza 1éves hegeit. Nahát,hogy milyen szépek:) A cicik is szépek. Hát biztos igaz,hogy 1év kell azért a teljes gyógyúláshoz.
Egyáltalán nem veszem sértésnek...Nekem semmi bajom a korommal:) Nagyon köszönöm a biztatást:)
:))) Hát így van,nem is félek ettől,az egy dolog,hogy mondjuk xy. cicije mennyire tetszik,és én olyat akarok... Az pedig megint egy másik dolog,hogy mit lehet kihozni abból,amit viszek... hihi
Másrészt azért mérlegeljük, hogy ne vedd sértésnek, de nem vagy 20 éves. Ami annyit jelent, hogy túl vagy az anyaságon, nem kell aggódni hogy mi lesz ha túl nagy mert akkor mi lesz a szoptatásnál stb..
Tehát már jöhet az igazi méret, amit a cicid elbír és a testakaltod.
Szóval hajrááá:)))))
Szia!
Helyes hozzáállás!Nem kell félni a nagyobb mérettől!Ha már egyszer kés alá fekszel....
Így van...:) Egyébként meg ha nagy is lesz,nem bánom:))) Majd megszokom:P A lényeg,ne két lapos cicinek nevezett akármit lássak már a mellkasomon:) Szóval szép legyen,és kész,nem leszek lelkibeteg,ha esetleg nagyobb lesz kicsit az átlagnál:D
Pontosan Neked van az a bizonyos 490-es Larita:)
Pontosan ezt mondom Én is.hogy amikor én ide leírtam h 490cc mindenki összeesett, hogy TE JÓÉGGGGGG De látszik h nem lett brutál, Ha a doki a te testarányodhoz ezt látja jónak akkor ez lesz a megfelelő. Viszont kerek impliben leírva tényleg nagynak tűnik..DE az a lényeg h neked feleljen meg!!!
Ja,értem:) Nem célom a nagy méret,de mint már többször is említettem,kell ez a méret a Doki szerint,mivel ki kell tölteni 12centit... Nekem elsősorban a forma ami fontos. De egyébként lehet így nagynak tűnik kimondva a 390,420,nem biztos ám,láttam itt már olyat,nem is egyet,hogy meglepődtem rendesen... 490 lett berakva,és abszolút nem nagy Neki... Függ ez nagyon sokmindentől.
Jaaaaaa
Ha a jó nagy volt a vágya akkor én is csatlakozom az "örömködéshez" ;)
Mert Miriam 39 vágya a szép nagy cici, és végre megkapja.
A "nagy" szó relatív, kinek mi a nagy. Pl sokan már az enyémet is óriásinak tarják, vki pedig azt mondta h nem baj ha kicsikék de formásak:)
Szóval ezért..
szevasztok
Miért is jó a "jó nagy" méret? :D
értem:) Gondolom már nagyon várod:)
Mi is a de jó?:) Persze, Gáspár Levente
hogy elküldöd a képed és arra se válaszol semmit:(((
dejó:)) Megkérdezhetem ki lesz a dokid?
Ja! És azt mondják, hogy műtét előtt is csínján kell bánni a szolival, egy hétig előtte már ne menj.
Az nem olyan rossz...Talán nem leszek addig Hófehérke:)
Köszönöm szépen:) Akkor hajrá!!!!
További ajánlott fórumok: