Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Köszönöm:))
Ez egy fehérnemű üzletben van, de úgy tudom, hogy Triumphra most országosan akcióznak. (Bocsánat, ha rosszul tudom!)
Sziasztok!
Krisz ne aggódj ilyen szép cicikre mint amilyenekkel rendelkezel, még brutál sok gyönyörűséges melltartót fogsz venni! :)))
Egyébként érdekelne, hogy ez kifejezetten egy fehérnemű üzletben volt, vagy minden Triumph-ra érvényes? Én merevítő, szivacs nélkülit vadászok...
Fú, ne is mond, éppen most akadtam ki (magamra). Bementem a városba és mit láttam? A Triumph melltartók le vannak árazva 2-3000 Ft-ra, ami merevítő és szivacs nélküli és még tökre dögösek is. Én meg kb. másfél hete beszereztem 5000 FT-ért egy fehéret és egy feketét, ami ráadásul úgy néz ki, mintha az öreganyámnak vettem volna.
A doki azt mondta a sportmellcsi már nem kell, a hétköznapokra egyenlőre ezeket a "sexi":( melltartókat hordom, ha olyan helyre megyünk, akkor veszek fel merevítőset, igaz ilyen szerzeményem még nincs.
hát ez nagyon jó hír. azt hittem, hogy hosszú ideig nem tudom felvenni. Nekem is ez a karnyújtogatás megy nap mint nap. Ettől félek igazán én is.
Lesz segítségem. Az első 3 éjszakát férjem szüleinél töltik a gyerekek, szóval addig csak magamra kell figyelnem, aztán a férjem lesz itthon 1-1,5 hétig, után a pedig a húgom és anyukám jönnek felváltva.
De biztosan nagyon fájna, szerencsére nem történt ilyesmi... Óvatosan!
Én két hónapig nem emeltem, max 2-3 kg-t. Hivatalosan a doki 6 hét után engedélyezett 5kg-t. Két hónaposan viszont már felemeltem a kisfiamat (14kg) és nem éreztem semmi kellemetlenséget.
Szia!
Az enyémek 6 és 3 évesek, én simán tudtam őket szeretgetni, a lényeg az, hogy emelni nem szabad. De szerintem a picikéd is bele tud már mászni az öledbe. Esetleg addig gyakoroljátok be a mozdulatot! :)
Kb. két nap után meg már öltöztetni is tudod, igaz lassabban, mint máskor...
Ne aggódj, tudsz azért anyuka lenni, mert megműtenek. :)
Sziasztok!
Márc.24-én készülök műtétre (még nem tisztázott, hogy csak felvarrás vagy felvarrás és impli). Szóval a gondom a következő: Van egy 6 éves kislányom és egy másfél éves kisfiam, akiket ugyebár nem tudok emelgetni 4-6 hétig. Milyen lelki törést okozhat ez nekik? Van itt valakinek ilyen tapasztalata? Fekve, ülve ölelgethetem őket? Mennyire fáj?
A mamis általában benne van az árban, a sport az ugye saját költség, ha neked kell megvenni. Hát, én elraktam "emlékbe" a szekrény mélyére. :)
Sok mindent nem tudsz vele kezdeni...
Igen, sok a meló, nekem ez az év eleje elég hajtós.
Vettem hétvégén két melltartót, merevítős, pamut. Most rájöttem, hogy az egyiknek bő lett a "körfogata", úgyhogy, ha hazamegyek, nekiállok átalakítani...
Pedig a boltban még jónak éreztem... :)
Jó, majd meglátom. :)
Ja, és megtaláltam, köszi! ;-)
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok