Méhlepény öregedése (beszélgetés)
Köszi lányok mindenkinek a biztatást és a történeteiteket!
Bevallom, nem sokat tudtam aludni az éjjel, nagyon ideges voltam/vagyok.
Egyre azon agyalok, hogy milyen kilátásai vannak az életre a babának, ha most megszületne. Meg azon, hogy mennyi idő alatt öregedhet a lepény III. fokozatúra. És hogy a III. fokozatú el tudja-e még látni oxigénnel és tápanyaggal????
Szia!Sajnos némi tapasztalatom van a legsúlyosabb esetek közé tartoztam 6 éve.
Ha nagyon elöregedett,és koraszülés lesz,akkor csak is császár.Többnyire azért császár,mert az öregedés miatt kevesebb oxigén,tápanyag jut a babának .Sok legöregedett méhlepényes 28 hét körül,és akkor még nagyon pici a baba,ha természetes úton jönne világra,az megterhelő neki.Ahogy megküzd a szülőcsatornában, az oxigén hiánya nőhetne,na meg ha puszban valami még komplikáció is van.
Úgy,hogy akármennyire is rossz,ilyen esetben jobb a császár.Sőt,ilyenkor olyan császár van,hogy izmot is vágnak.Háááát nem egy leányálom,de ez a legutolsó ha a piciről van szó.
DE! ez nálad nem hiszem,hogy fent állna a méhlepény öregedése miatt.Ha kontrollra két hét múlva kell menned,nincs nagy baj.Ha jók az áramlások,és a baba is nő megfelelő ütemben,tehát táplálékhoz jut,ezért nem lesz császár.
Kerüld a cigi füstöt,egyéb benzingőzös,füstös helyeket!!!!,szénsavas italokat.
Sajnos nálam olyan mérvű volt ez,hogy sajnos,nekem a kontrollról egyből kórház,és mondták,lehet egyből ki is veszik a babát.Hál' Istennek egy hetet kórházi körülmények közt rá tudtunk húzni,de így is egy kiló alatt volt,29 hétre.Na nem részletezem nem akarok senkit ijesztegetni.
Csak fel a fejjel!:):):):),ha nem kell befeküdnöd akkor nincs baj.
És nem is lesz ám:):)!!!!!!
Szép hétvégét!
Nagyon örülök, hogy egészséges picid született!
Rólad veszünk példát és nekem is egészséges lesz a kisfiam:-))))
Szia!
Biztos nem lesz semmi gond.Nekem anno 33. héten már 3. fokban volt érett.Nővéremnek azt mondta a dokija(ő is ugyanakkor volt terhes), hogy azzal már szülni kell.Ehhez képest a kisasszony 2 nappal a kiírt időpont után jött.
Remélem, igazad van.
Állítólag az áramlás jó, tehát a babával nincs gond. Csak azért szurkolok, hogy ezzel kihúzzuk még jó pár hétig.
Szia!
Nekem nem adott a dokim semmit. Annyit mondott, hogy 2 hét múlva menjek kontrollra.
Szia!
Köszi a választ! Csokit nem eszem szinte egyáltalán és ásványvizet sem soha. Csak sima csapvizet.
Meg lehet ezt állítani valamivel?
Nagyon meg vagyok rémülve.
Szia!
Nekem is mondták még a 30. héten, hogy elkezdett meszesedni, amikor pedig megszültem, szörnyülködtek. De nem lett belőle semmi baj.
Kerüld a csokit, és a kalciumos dolgokat (pl ásványvízben is sok van), nekem ezt mondták anno. És én tényleg zabáltam és vedeltem ezeket előtte!!!
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tudni az elől fekvő méhlepény kockázatáról a terhesség folyamán?
- Mélyen tapadó méhlepény
- 32 hetesen II. fokban érett méhlepény
- Nagyobb vesék magzatnál és II.fokban érett méhlepény!
- A bal oldalon tapadó méhlepényem fedi a méhszájat. Milyen következményekkel járhat? Van-e valakinek tapasztalata ezen a téren?
- Mellső fali méhlepény