Megváltozott a párom :( (beszélgetés)
Tilos
(a) trágár kifejezéseket, sértő szavakat, másokban megbotránkozást, félelmet keltő kifejezéseket használni;
(b) a személyeskedni, azaz olyan megjegyzést tenni amely másokra nézve sértő lehet (különösen ami egy másik Felhasználót zavarhatja kora, neme, származása, vallása, faji, nemzetiségi hovatartozása, világnézeti meggyőződése, véleménye, élethelyzete miatt),
továbbá mások becsületére, jóhírnevére sérelmes tartalmat elhelyezni, függetlenül attól, hogy az valós vagy sem, kiemelten a közszereplőkre vonatkozóan;
Ha az eddigi műsorod hazugság volt-mert az volt-ez is az...
Mentsen meg az Isten tőled minden gyereket. Egy hangyát nem biznék rád..kb. nem hogy egy gyereket..
önálló kút fejből kéne, de azt látom, hogy nem megy, mert agyad az nincs..
Megrökönyödve látom, hogy nálatok még a bányászbéka szint is, egy emelkedett szint, hozzátok képest:)
kisöreg kezeltesd magad, de nem kicsit.
A gyerekeimet, meg a bulidból kihagyhatod. . állítóleg neked kettő van-állítólag. . .
Sajna arról nem tehetek, hogy fuldoklasz az irigységtől.
A régi képeiden meg ami fent volt, egyértelműen lehetett látni, hogy valami nagyon nem kóser nálad.
Összeaszott vénasszony, beállított vigyorral. . .
Te mersz beszélni? a magad házatáját-ott. . .
Láttam mit műveltél itt is némelyekkel, mielőtt reg-et váltottál volna. . .
Caak falkába megy vénassz9ony?:) vicces hogy illik rád amit irsz:)
Csajok, de most nagyon őszintén:
Biza, Elásnám magam, ha bármelyikötőkhöz, egy fikarcnyit is hasonlítanék.
Ezt az egész műsort nem tetted voln, ha nem lett volna veled kapcsolatban telitalálatom.
A barátnőd meg ostoba volt és elszólta magát.
Ennyit rólad...
Az egész műsorod a leplezést szolgálja...
Öreg hiba..
kisöreg kezeltesd magad, de nem kicsit.
A gyerekeimet, meg a bulidból kihagyhatod.. állítóleg neked kettő van-állítólag...
Sajna arról nem tehetek, hogy fuldoklasz az irigységtől.
A régi képeiden meg ami fent volt, egyértelműen lehetett látni, hogy valami nagyon nem kóser nálad.
Összeaszott vénasszony, beállított vigyorral...
Te mersz beszélni? a magad házatáját-ott...
Láttam mit műveltél itt is némelyekkel, mielőtt reg-et váltottál volna...
Caak falkába megy vénassz9ony?
Szia!
Vettem a fáradtságot, végigolvastam. Hú..........!!!
Én a helyetekben, megpróbálkoznék ujra a biróságon uj gyerekelhelyezést kérni. Kérni, beszélgessen el egy pszichológus a kislánnyal. Ha nem rendeződik a lelke, akkor nagyon nehéz dolga lesz a tanulásban. Hiszen akkor vagyo most, vagy nemsokára középiskolába megy. Szerintem fontos lenne a jövője. Talán addig pedig kérhetnétek a láthatást mondjuk felügyelettel. Gyámhatósági. Elméletben ennek eleget kell tenni. Az apán és a kislányon kivül jelen lehetne egy kivülálló. Legalább tudnának beszélni, találkozni.
Igy Ti is megnyugodnátok. Tudom nem kis pénz lenne, mert 200 km nem kis távolság, de ha Neked és a Párodnak is az a célja, hogy mindannyian nyugalomban legyetek, erre áldozni kell.
Igy akkor a Te fiaid is nyugodtak lennének. Hiszen igy neki is veszélyben van a kiegyensulyozottságuk.
Próbálkozzatok. Sok sikert.
A "Jó reggelt, hogy aludtál" Vagy a "Mire gondolsz most" Fórumokban, érdekes módon alig reagált az írásaimra:D
Lehet, hogy nem tudott?:) Ahol nincs cirkusz, ott ő nem érzi jól magát..
Szerencsére nem találkoztam vele,így ott azon az egy fórumon ráismertem betegünkre.
Aztán figyeltem mennyit ír,akkor ájultam el,majd ezen a fórumon kivágta a biztosítékot.
További ajánlott fórumok:
- Hogy tud egy nemzet megváltozni? Mi emberek vagyunk felelősek?
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Mi lenne a neved ha megváltoztathatnád?
- Használd az agyad és megváltozik az életed
- Mi az a kisebb-nagyobb dolog, amit megváltoztatnál párodon?
- A párom amióta gyárban dolgozik megváltozott, mindig ideges, fáradt, kedvetlen, van valaki hasonló helyzetben?