Megszűnt a Sláger Rádió és a Danubius (beszélgetés)
Drukkolunk, és figyelünk !!!!!!!
:D
Olvastam valahol, hogy Bocskor Andreája, és a kislánya mennyire szeretik az icipici lencsi lányt, már jó pár napja hallom hogy mindig lejátszák, nekem annyira nagyon bejön, no és a kisfiamnak is :). Tudja valaki, hogy honnan tudnám letölteni?
Rozália, szúrkolok hogy sikerüljön velük játszani, és az nagyon jó lenne ha értesülnének a fórumról.
Szerintem is talán még jobbak a fiúk mint régen, ha lehet ezt még fokozni :)
Csilla? Még egy kicsit gyenge, de nem akarom bántani, majd lassan belejön.
Én úgy hallottam, hogy a szétcsúszott csigolyát és az isiászt kimondottan jól gyógyítja egyfajta rádióműsor:a BUMERÁNG! Ezt kell hallgatnod naponta reggeli előtt, alatt és után. Még jobb a hatás, ha közben jókat nevetsz a poénokon, ma is volt a Rokker Zsolti:)))
Szóval holnap reggel 3/4 6 után 6 perccel...Ott légy ám!
Sziasztok!
Megjöttem, a kórházban minden reggel a Bumerángot hallgattam:)))
Van egy csigolya szétcsúszásom, meg isiászom (hiába, öreg csajszi vagyok én már.... csak a szívem fiatal:))) Ezeket kezeltél 11 napon át. De még kell kis idő, hogy a hatás megjöjjön.
Most már gyakrabban benézek.
Úgy imádom a fiúkat, még jobbak - ha lehet fokozni - mint régen:)
Jólesett, hogy vártatok....Köszi
Szia!
A buszon felénk is a Bumeráng megy.
Tetszik az új munkád?
Puszi
Sziasztok lányok, a héten nem sokat jártam erre, mert uj munkába kezdtem, de szorgalmasan hallgatom a fiúkat. :D
Még a buszon is.
Egy nap kivételével minden reggel a buszon is Bocsiék mentek. !!!
Puszi nektek.
Igen, érdekes.
A visszatérésüket sem találtam, egészen az utolsó 1-2 napig. Persze lehet rossz helyen kerestem. :D
Hogy mi lesz belőle? Ismered a mondást: Mi jár annak akinek igaza van?
- A szája. (másra nem igen számíthatunk.)
Néztem, de a neten még nem láttam róla semmit. Pedig egész hétvégén mondták a Slágeren. Ez is érdekes szerintem.
Ez jó hír.
De ugyan vajon mi lesz belőle?
A hugom hallgatja a Slágert a neten. A hétvégén többször is bemondták, hogy a Sláger is megnyerte a pert. Azt mondták, a nyerteseket összeférhetetlenség miatt (már volt rádiójuk a tulajdonosoknak) ki kellett volna zárni. A Slágernek kellett volna megnyernie a frekvenciát.
Hát nem tudom lesz-e folytatása, de nem bánnám.
üdv mindenkink:D
Na ma egész napra áttekertem a slá... neora.
Annyira nem gáz. Kevés a duma, sok a zene. A Bumeráng szuper! De csak hogy kötekedjek... Hiányzik a Kautzky Armand hangja... bár a Kőszegi Ákos se rossz, de róla mindig a CSI miami jut eszembe:D:D:D:D Cain hadnagy... Szép estét
Jobbulást kívánunk. Reméljük nincs baj?
Várunk vissza!
No jól van, azért látom itt vagyunk még egy páran.
:D
Okay,rendben!
Jaaaaaaaaj,ne szomoríts el!!!!!:((
Kívánom,hogy minél előbb,minél egészségesebben térj vissza!!!!!!
Hahó csajok!
Nehogy eltűnjetek!!!
:D:D:D
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie?
- Mivel lehet a hütőszekrényben lévő kellemetlen szagot megszüntetni?
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?