Megérzett valamit a párom? Mit gondoltok? (beszélgetés)
És ha tévedünk, és beégetem magam a párom butaságai miatt?
Húúúúúúúúú, az kellemetlen lenne.
Csak munkatársak voltak, egy helyen tanítottak, de az már a múlt. A párom nem dolgozik ott.
Azon törtem a fejem, megkérdezem Tőle, akkor kiderül, és a párom is nyugodt lesz, ha tévedett.
Csak nem merem, félek a választól.
Hhhmmm!
Erre bizony csak Ő tudna választ adni,bár valszin,hogy érzett valamit irántad és nem csak szimplán rokonszenv volt részéről.
Nem jön segítség csajok?
na mindegy, ez örök rejtély marad. Bár az illetőtől kellene megkérdezni, akkor tudnánk meg a választ. Nem de? :D
Hívtunk magunkkal kirándulni, de nemet mondott. Nem érdekes.??? Miért tünt így el?
nem akar barátkozni velünk, ami viszont nekem rosszúl esik, mert jó embernek tartom.
Igen, de ez hosszú történet.
A tanárom volt, aztán ott hagyta a sulit. Mi ekkor lettünk egy pár, de később vissza is ment sajnos. Így alakúlt.
De az msn most nyáron volt, és én már 2 éve nem vagyok a tanítványa. Érdekes.
Szerintem érzett valamit. Csak lehet hogy amiatt, hogy a tanárod, nem mert nyiltan kezdeményezni.
Azt irtad, hogy 2 éve érettségiztél, és 4 éve van meg a szerelmed, aki szintén volt tanárod, tehát már akkor összejöttetek, amikor még suiba jártál???
Nekem egy volt tanárom most a párom, lassan 4 éve. A mai napig állítja, hogy a történelem tanárom, aki az ő munkatársa volt, belémszeretett.
Nem tudom. PL, amikor érettségiztünk, írt nekem egy sms-t, hogy ezt meg azt még nézzem át. Másnak kérdeztem másokat, senkinek sem írt. Alig beszélt velem, de a miután tökéletesre leszóbelisztem nála, oda jött és feltünően traccsolt velem.
Órákon mindig előtte ültem a padban. És sokszor, ha véletlenül hátraültem, mikor kérdezte a hiányzókat, rögtön megkérdezte, hogy én hol vagyok. Óra elején mindig jött, és az én füzetemből nézte csak meg hogy mi volt az előző anyag, amit leadott.
2 éve érettségiztem. Az érettségi után , a felvételi kihirdetésekor, írt és megkérdezte, hova vettek fel, milyen szakra????
Most májusban fent voltunk mindketten msn-en. Írt nekem, ami nem jellemző rá nagyon. És megírta hogy meghalt a papája, rosszúl érzi magát. Magányos, nincs barátnő, barátok. nagyon megsajnáltam akkor. Hívtam magunkkal kirándulni, de nemet mondott.
Később megtudta, hogy a volt munkatársa a párom. Azóta egy üzenetre sem válaszol, pedig kérdeztem hogy mi újság van. . ?
A párom féltékeny rá nagyon, nem akarja hogy barátkozzunk vele.
Szerintetek tényleg érzett valamit??? Mostmár kíváncsi vagyok. Nem változtat semmin végül is, én szeretem a páromat. De kíváncsi vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Komoly kérdés. Mit gondoltok ezekről a párbeszédekről? (szeretet)