Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Megcsalt a férjem, én megbocsátottam, nem válunk, de lehetünk ezután boldogok? fórum

Megcsalt a férjem, én megbocsátottam, nem válunk, de lehetünk ezután boldogok? (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
814. liliom10 (válaszként erre: 809. - 9379ff445f)
2010. jan. 12. 10:08

Több, mint fél év.Az a baj, hogy nem hiszem el,hogy igazán megbánta.Úgy gondolom, ha egyszer félrelép valaki,és megbánja, többet nem teszi. De ha többször teszi,

(és nem is egy nővel), mikor bánja meg ? Szerintem, mikor lebukott vagy valahogy kiderült,és a feleség reagálásából rájön, hogy válás is lehet a vége,és ezt általában nem akarja a férj.De ez nem megbánás.Tehát nem tudom, nálam mikor áll vissza a bizalom, ha egyáltalán valaha is visszaáll.

813. Doro77 (válaszként erre: 803. - Liliom10)
2010. jan. 12. 09:16

...maga az a gondolat elég volt neki,bár lehet te ezt nem hiszed.Mi nők másképp működünk,és már azért sem csalunk vissza mert nem akarunk olyanná válni,mint az aki megcsalt,és látjuk hogy értelme nem sok van.

Igazából úgy fejezte ki magát,"azért vettem olyan lazán a dolgot,mert azthittem,te már túl vagy rajta..."

Valszeg mikor elkezték nem azon járt az esze hogy én megcsaltam,hanem az egész lelke erről szólt,hogy ezen egyalt,és azon nem szeretem.Egy ilyen lelki állapotban történt meg a dolog,és igen,tarthatta volna magát ahhoz,hogy ő nem tesz ilyet,hisz ezt gondolta és érezte 12 évig,sőt,mikor a baráti körünkbe ilyen eset volt,csak annyit mondott hülye az ürge hogy megérte neki az a pár perc,nem gondolkodott azon hogy megcsaljon és bosszút álljon,csak a lelkiállapota hagyta hogy ezt megtegye.

Meggyőződésem,hogy ha nem olyan szituáció van,amit már leírtam,akkor nem történik meg.Ha a nő felfogja,bár szerintem vette,hogy nem kell a férjemnek legalábbis szeretőnek,és pont ezért hozta olyan helyzetbe,amiből nem sok férfi jön ki "győztesen",és nem feltétlen azért mert akarja,és tetszik,vonzó a nő,hanem mert férfiból van,és sérti a hiúságát,ezt több férfi ismerősöm mondta.Itt sajnos a legtöbb sorstársamat több évig,vagy hónapig csaltak,lehet azért nem értik ezt a fajta megcsalást,bár a tény,hogy megcsal,az majdnem ugyanaz.

Nyilván mindenki ismeri a férjét,és a szokásait,és ő látja a dolgokat úgy ahogy,nyilván kivülállóként más a helyzet,az csak magát a tényt látja,ahogy én is mások történetében,de pl. ahogy Multinál,ott is a feleség tudja,miért is akar megbocsájtani,és helyrehozni-hozatni a házasságát.

értem,hogy mindent meg lehet magyarázni,de pl. nekem először nem mondta meg hogy mit hitt,és gondolt,úgy kellett kiszedni belőle,csak annyit mondott,hogy nagyon szarul volt lelkileg,nyilván ő is úgy gondolta csak magyarázkodásnak venném,ha azt modnja hogy azért tette mert azt hitte,hogy....

de kellett 2-3 hónap mire elmondta.Sőt azt is,hogy engem hibáztatott azért amit tett,de rájött nem én vagyok a hibás,és neki kellett volna másképp döntenie,de hegyta magát sodródni az eseményekkel,mert nem érdekelte mit ccsinál,sőt annyira szarul volt,hogy haza sem akart jönni...nos ahhoz képest hazajött és nem ment el.

Nehéz ezt megérteni,még nekem is,hát még annak aki nem ismer minket,és nem ismeri a helyzeteket.

Azt tudom,ha komoly lett volna a dolog köztük,és akart volna valamit a nőtől,akkor minden alkalmat kihasznált volna,és nem velem lett volna,azaz most sem velem lenne,pedig kap rendesen tőlem,főleg hideget.

Szóval,ő nem tervezte ez meg fog történni,csak belesett egy hibába,mikor a nő odaadta a számát,és ő nagyzolásból,vagy mittudomén miből,megcsörgette előtte,hogy így meglegyen a nőnek is az ővé.Aztán telefonok,és nem is történt semmi.Jött az újév,(tavaly év eleje)és akkor hívta fel magához,és mivel úgy gondolta nem lesz belőle baja,és úgysem tetszik neki,így felment,persze már ez is önmagában,"bűn",de mindegy.S aztán történt minden úgy ahogy már leírtam.

Ez van.

A nő aztmondta,végig lelkiismeretfurdalása volt,és feszült volt míg fenn volt nála,ez kb. fél-háromnegyed óra volt,4 alkalommal,ebből 2 volt szex,az mindegy milyen módon tudtam meg és szedtem ki belőle,azt talán nem írnám le,de ezért is gondolom a párom nem hazudik,(a nő nem tudta nekem mondja a dolgokat el)mert a qrva is ezt mondta.

Itt egész egyszerűen a nő magányos volt,lehet szexre vágyott,azért sem mondta meg az igazi nevét,aztán mikor hívta a párom meg felvette,gondolta,neki csak jó ha valakivel lehet.Ennyi.

Ha minden rendben lett volna,és nem lett volna lelkileg ki,és meg tudja beszélni velem az érzéseit akkor egész biztos nem hagyja magát,és nem kerül ilyen helyzetbe,de mivel rossz állapotba kapta el,így megtörtént.

Én is voltam így lelkileg,de tudtam hogy azzal nem oldok meg semmit ha szexelek valakivel egyet,és valljuk be,mi jobban átlátjuk a dolgokat,és ha egy pasi felhív magához,akkor leesik,hogy mit akar.De mivel a nőkre annyira nem jellemző ez,főleg nem egy idősebb nőre,így a bárgyú férjem nem gondolt arra,hogy majd az levetkőzik aztán "követelőzik".

Nem akarom hogy magyarázkodásnak tűnjön,de ez volt,vagy elhiszi valaki vagy nem.Azt tudom,ha egy férj,akar szexelni,és keres egy szeretőt,és talán még bele is esik,akkor az elmegy a feleségtől a szeretőhöz az tuti.

Azaz az ismeretségio körömben ez történt.

de ha a pasi hülye volt,az mindegy miért,de megcsalt az assszonyt megbánta,és nem akar menni,akkor nyilván a feleséget szereti,és vele akar élni.

Tudjátok mikor kiderült,utána hányszor írtam meg a válópapírokat?ésa egyszer sem akarta aláírni,és nem akart tudomást venni róla,mert aztmondta semmi értelme nem volt annak amit tett,nagyon megbánta,és mégegyszer nem kerül ilyen helyzetbe,bármi is lesz,és zárjam le lépejek túl rajta,mert csak rajtam múlik mi lesz a jövő.

nagyon sajnálja,de nem gondol rá,mert akkor beleörül,hogy miért nem jött el,egyáltalán miért szólt vissza a nőnek,aztmondja nem akar egész életében ezen rágódni,tudja hogy elba***ta,de elmúlt,és nem tud már vele mit csinál,csak azt tudja,hogy a jövőben nem lesz ilyen,ahogy ezelőtt sem volt.

Oké,csak én velem mi lesz?!


egyébként az,hogy tudok minden részletet,"olyat" is,nem hiszem hogy megkönnyítette a dolgot,bár akkor mikor tudni akartam,azthittem jobb lesz,de nem jobb,és valóban úgy van,ha kérdezel,kapsz egy választ,és az a válasz hoz még egy tucat kérdést,én már csak tudom,erről szól az életem,és erről szólt 1 évig...borzasztó.

A férjem is nagyon unja már,nem érti ha nekem ez rossz,akkor miért gondolok rá,és erre mindig azt modnom,ha nem akarok rá godnolni,akkor is eszembe jut,hacsak rádnézek,már abból.Vagy ha kedves akkor azért,mert ha szeret,akkor miért tette ezt,ha nem kedves,akkor azért,szóval kész diliház.

Engem akar,kérdés sem volt az,hogy válaszzon mert azt a nőt nem akarta,semmilyen téren.Végülis a szexre aztmondta,igazából le sem feküdt vele,mert nem lehet annak nevezni azt ami volt sőt még dugásnak sem.

Tudom sokan azt gondoljátok,jah,ezt csak mondja,de nem hiszem,mert nincs vesztenivalója,és megmondaná ha érzett volna valamit,és akart volna valamit,és jó lett volna neki,higgyétek el,1 év baszogatás után már csak azért is elmondaná,de azt mondja nem fog olyat mondani hogy úgy volt,mert nem úgy volt.Pont.

jó hosszú lettem,meg lehet ösze visszaság is,bocsi,de kicsit nagyon kivagyok és nemm tuodm meddig tart eza rémálom még.

Tudom hogy egy döntés.de annyiszor eldöntöttem nem gondolkodok,nem cseszegetem,élünk boldogan,de ez a többségében nem megy sajnos.

812. 9242a6388c (válaszként erre: 810. - Multi)
2010. jan. 12. 08:27

Kedves Multi!!!

Nem fog észrevenni semmit!! Mert neki jó igy..Meddig fogsz örlödni??? Ezen gondolkodtál már? Ébresztő...higgyétek el nem éri meg!!!

811. 021a029148 (válaszként erre: 810. - Multi)
2010. jan. 12. 07:46
Nem fogja észrevenni, vagy ha mégis, akkor nem fog rákérdezni. Mert az a legkényelmesebb mogoldás nekik, amikor úgy tűnik, hogy nincs is semmi probléma. Struccpolitika, de így viselkednek sajnos.
810. Multi
2010. jan. 12. 07:16
Sziasztok! Tudjátok mi a legszörnyűbb, hogy az én első írásom óta még csak 5 nap telt el, és mégis mennyi új sosrtársam lett. Miért van ez, hogy akiért tűzbe tettük volna a kezünk, akinek mindig a kedvében jártunk, akivel közös gyerekeink vannak, akiért mindent megtettünk, így megalázott minket. És mi mégsem tudjuk mit tegyünk, éjaszakákon át örlődünk, sírunk próbálunk rájönni, hogy miért, és legtöbb esetben erre nincs válasz. Én magamban már lemondtam a házasságomról, mint sincs erőm véget vetni neki, várom azt mikor veszi észre valami nincs rendben, mert szerinte nincsenek itt olyan nagy bajok.... Akkor miért???
2010. jan. 11. 22:27
mennyi idő telt el azóta, hogy megtudtátok?
808. 34530eda53 (válaszként erre: 802. - 9379ff445f)
2010. jan. 11. 21:29
Mi leültünk és megbeszéltük. Mindent tudni akartam és mindenre őszinte választ kaptam. Nem lettem tőle sem nyugodtabb, sem boldogabb. Párterápiára is elmentünk. Már nem emlegetem, nem vágom naponta a fejéhez a történteket. Együtt maradtunk, szeretjük egymást. Igyekszik a kedvemben járni, mindent megtesz, hogy örömöt szerezzen. Úgy gondolom idővel csitulni fog a fájdalom, de amit tett, elfelejteni és megbocsátani nem tudom.
2010. jan. 11. 21:22
sziasztok! többen írtátok, hogy kíváncsiak lennétek a részletekre, miért, milyen körülmények között, hogyan stb. Előre mondom sokkal fájdalmasabb lesz, ha választ kaptok a kérdeseitekre, annál, amit most éreztek. Legalábbis én már annál ordítani tudtam volna, hogy megcsalt, holott én is tűzbe tettem volna érte a kezem. És pár kérdés után a "saját érdekemben" abbahagytam, inkább nem akartam többet tudni... elég volt a tény, hogy megtörtént.
806. liliom10 (válaszként erre: 802. - 9379ff445f)
2010. jan. 11. 20:59
Én is tudni akartam sok mindent, de azt mondta a férjem, hogy semmi értelme, úgyis mindig újabb kérdéseim lennének. Csak pár dolgot tudtam kiszedni belőle. Azt mondta, próbáljam valahogy feldolgozni, ő lezárta a múltat. Lehet, hogy kicsit igaza van,és csak így tudnék megnyugodni, de egyelőre képtelen vagyok rá.
805. liliom10 (válaszként erre: 799. - B620454efe)
2010. jan. 11. 20:51
Értem ! Unalmadban sütötted a lángost ! Remélem, Te is észhez térsz! Örüljön, ha kenyér és zsír lesz otthon,és nem neki kell elmenni a boltba érte ! Vásárol a kedves férjed ? Mennyit segít(ett) ? Ennyi állattal megállásod nincs !!! Értékeli a munkádat ?
804. liliom10 (válaszként erre: 798. - B620454efe)
2010. jan. 11. 20:42
Nekem nem érthető ez az ingvasalás: bent a rendőrségen vasalt ? akkor nem kellett felébrednie, felkelnie az éjszaka közepén. Vagy munkaidőben elment hozzá éjjel a férjed ? Ezt senki nem veszi észre, vagy falaznak neki ? Le sem írom a véleményem ! Az éjféli lángossütésről mai fejemmel,(és túl ezen a hatalmas csalódáson )az a véleményem, hogy azokat a feleségeket sokkal jobban megbecsülik, akik nem szuper háziasszonyok, nem ugrálják körül a férjüket, hanem többet törődnek magukkal minden téren és önzőbbek.
803. liliom10 (válaszként erre: 797. - Doro77)
2010. jan. 11. 20:28
Szia Doro ! Nem nagyon hiszem,hogy azért csalt meg, mert azt hitte, hogy Te megcsalod.Csak erre hivatkozik, hogy kisebb legyen a lelkiismeretfurdalása. Mért nem beszélte meg Veled, mit gondol, mielőtt félrelépett ? És már nem is kellett volna. Okot mindig lehetne találni nekünk is, sőt, főleg nekünk ! Nekem sosem fordult meg a fejemben,pedig sokszor vágytam gyengédségre, jó szóra,néha pl. nagyobb ünnepeken csekély ajándékra,és hányszor nem kaptam meg ! Bezzeg egy szeretőtől megkaptam volna, különben mehetett volna, amerre lát !
802. 9379ff445f (válaszként erre: 801. - Liliom10)
2010. jan. 11. 20:20

viszony volt kb. egy évig tartott, és van 3 gyerekünk, több, mint 10 éve vagyunk együtt. terhes voltam a legkisebbel amikor kezdődött... igen úgy gondolom megbánta, a viselkedése,tettei mind ezt mutatják. tegnap elétártam, hogy nem tudok bízni benne, és nem tudom meddig bírom még azt, hogy emiatt állandó feszültség van bennem, és hogy úgy érzem nem tudom megbocsátani. és pl. ma is amikor hazajött odabújt, és azt mondta nagyon sajnálja, hogy megbántott és megpróbál mindent jóvá tenni, bocsássak meg neki...és bízik benne, hogy idővel látni fogom, hogy megbízhatok benne

én sem értek sokmindent, pl. amit te is írtál, ha szeret hogy tehette ezt, ráadásulennyi időn át! össze is akart költözni a nővel...

azt kértem tőle, hogy üljünk le és mondjon el mindent, de mindent elejétől a végéig, mi, miért és hogyan történt. nem tudom van-e esély rá, hogy megteszi...de úgy érzem erre szükségem van, hogy mindent tisztán lássak!

801. liliom10 (válaszként erre: 794. - 9379ff445f)
2010. jan. 11. 20:11
Ti tudjátok,mennyire szeretitek egymást,és hogy mi történt (egyszeri botlás vagy egy viszony ). Ha elolvasod a fórumot, többen írtuk,hogy egy esélyt megérdemel a férj, hátha észhez tért. Nekem most talán legnagyobb gondom vele, hogy nem tudok bízni benne.És én sem tudok megbocsátani. Érezted,hogy őszintén megbánta, amit tett ? Bocsánatot kért ? Nem tudom, mióta vagytok együtt, vannak-e gyerekeitek,stb. A szeretet a legfontosabb, ha nincs meg, nem sok értelme van egy kapcsolatnak. Ez is az egyik problémám, ha szeret, hogy tehette ezt velem ?
800. df2a740c00 (válaszként erre: 798. - B620454efe)
2010. jan. 11. 20:00
Hát én összecsomagolnám azokat az ingeket, és a vállfájukkal(GY.K.:az "uraddal") együtt elküldeném az asszonyságnak. Egyébként meg ne aggódj, már József Attila is megmondta, hogy a mosőnők korán halnak;)
2010. jan. 11. 19:57
Ja és, építkeztünk, 20 nm. lukban laktunk 3 gyerekkel, dolgoztam, és volt párszáz tyúkunk, hízónk, 300nm kert...
2010. jan. 11. 19:55

"Szeretem, aztán gyűlölöm. Szeretem azért aki volt, de gyűlölöm azért amit tett."

Nagyon igaz,és pont ezért szenvedés az egész.

(Az ingvasalás szolgálatban történt, mert rendőr volt, éjszakásban. Bár hozzá teszem én is sokszor

felkeltem éjfélkor lángost sütni, forró citromos teával, mire jönnek visszafelé.)

797. Doro77
2010. jan. 11. 18:04

..sziasztok!

Látom zajlik az élet,sajnos elég gáz mindenkinél a helyzet.

Sokszor én is úgy érzwm jobb lenne külön menni,de sajnos ez lehetetlen az én helyzetemben.

Szeretem,aztán gyűlölöm.Szeretem azért aki volt,de gyűlölöm azért amit tett.

Tudom mi miért volt,tudok majdnem minden részletet,lehet ez volt a baj,hogy mindent tudni akartam,de úgy érzetem,hogy valóban könnyebb lesz úgy nekem.

Mostmár aztmondom,bár ne találtam volna semmit.

Mert vége lett volna akkor is,csak én nem sérülök.

De aztán azt gondolom,jó hogy tudom,mert legalább megtudtam mire volt képes az akiért tűzbe tettem volna a kezem.

Mindennap egy szenvedés.

1éve történt,pont ilyenkor csinálta azt a pár dolgot.

Nagyon nehéz,és sokszor nem tudom mit is akarok,

van hogy kibékülést,megbocsájátást,de aztán kezdődik minden előről ha jön egy kusza gondolat,miért is volt ez.

Sokszor mondom neki,ha te képes voltál megcsalni mert azt gondoltad,hogy én megcsallak és nem szeretlek,akkor mit csináltál volna,ha TUDOD hogy megcsallak?!

Egy gondolat miatt képes volt erre,mondom neki,én TUDOM mit tettél,mégsem mentem félre.

Kicsit kivagyok,lehet azért mert megjött a "mikulás"...:)

bocsika............ :(:(:(

2010. jan. 11. 11:57

Sziasztok Sorstársak!


Velem is megtörtént sajnos,amit soha nem hittem volna, de azt gondolom túl kell tenni magát az embernek, mert az élet megy tovább.


Egyébként a segítségeteket szeretném kérni, egy rádiónak dolgozom, és az lenne a kérdésem, hogy valaki elmondaná-e a történetét nekem, akár név nélkül is, ha kell a hangot eltorzítva.

Mivel én vagyok a riporter, a saját történetemet nem mondhatom el, ezért kérek tőletek segítséget. A műsor témája a házasság lesz, és egy ilyen történetre lenne szükségem.

Ha úgy döntesz, igen, írj és megbeszéljük a részleteket!

Köszi

795. 021a029148 (válaszként erre: 794. - 9379ff445f)
2010. jan. 11. 10:33
Erre a legjobb megoldás mindkettőtöknek, hogy ha van rá mód, egy kis időt töltsetek külön. Csak úgy lehet tiszta fejjel gondolkodni és átértékelni a történteket, az életeteket, hogy letávolodtok a problémától, a sérelmektől és a fájdalomtól, s próbáljátok egy picit kívülről nézni magatokat. Minden megoldás így születik meg.
794. 9379ff445f (válaszként erre: 791. - Nyuszó68)
2010. jan. 11. 10:24
én most pont itt tartok ahol te voltál, hogy állandóan azon rágodok, mit gondol. és mindig arra gondolok, mit csinált a másikkal. tegnap elé is tártam, hogy ez a problémám, és úgy érzem nem tudok megbocsátani, és nem tudom meddig lehet még ebben az állandó feszültségben élni...nem tudom mit tegyek, mert ő meg annyira ragaszkodna hozzám (most már), és kedves meg türelmes, szóval teljesen tanácstalan vagyok...
793. 021a029148 (válaszként erre: 787. - Multi)
2010. jan. 11. 08:03

Ha a férjed így gondolkodik, akkor az égvilágon semmit nem bánt meg! Sőt mi több, tök természetesnek tartja, amit csinál, feljogosítva magát mindenre, és még tőled is ugyanezt várja el. Ha így gondolkodik, akkor mennyire becsül és tiszel téged???

Úgy gondolom, én is nagyon empatikus és megértő tudok lenni, én is megbocsátottam a páromnak, de a Te esetedben úgy látom, hogy a férjed nem érdemli meg sem a megértést, sem a megbocsátást, és pont azért, mert így vélekedik, nem is fog megváltozni. Mert a változás alapja az, hogy az ember belátja és megbánja a hibáját, de nála ez max. csak szavakban történt meg.

792. 2c2de63135 (válaszként erre: 791. - Nyuszó68)
2010. jan. 10. 22:52

Nálunk mindketten megtettük, előbb a férjem, ami persze csak akkor derült ki, amikor rákérdeztem, de nem kapcsolata volt, hanem csak 1-2x-i alkalom. Nálam volt kapcsolat, mert én érzelmi alapon "ugrottam" bele sajnos.

és abban teljesen egyetértek, hogy mi is pont ezért nem tudtunk normálisan ezek után együtt élni, mert mindkettőnk fejében minden egyes alkalommal az járt, hogy de most biztos a másik jár a fejében stb. Szerintem nem lehet így "újrakezdeni", hogy megbeszéljük, most megbocsátottam, másik fél meg abbahagyja a kapcsolatot, mert egyszerűen nem működik. Nálunk sem működött, csak szenvedtünk, akartuk mindketten mégsem ment. ezért is költöztem el, és végleg vége lett volna, 4-5 hónapnyi távolság után döntöttünk mégis egymás mellett. Ha előtte tovább húztuk volna, annyira megutáltuk volna egymást, hogy tuti nem lehetett volna már felépíteni a kapcsolatot.

és a megélt dolgokat sajnos kitörölni nem lehet, na most valaki vagy olyan, hogy ezen túl tud jutni, vagy ha nem, akkor jobb azt az utat választani, amit te.

az elején még én is sokat agyaltam, hogy biztos jól döntöttem-e, de döntöttem előre kellett nézni, nem hátra, és most úgy tűnik jó döntés volt. Biztos, hogy elhagyni nem fog, mert nagyon családcentrikus, de hogy őszinte legyek, abban nem vagyok biztos, hogy esetleg nem lesz majd valaki még az életében(nem kapcsolat szintjén!), na persze ez sem elfogadható, szerintem. De most biztos nincs senki, és még jó ideig nem is lesz. Viszont mi a garancia arra, ha mással lennék, az életem végéig nem csalna meg? semmi...

Kvizlabirintus.hu Kérdések, felfedezés, stratégia
791. Nyuszó68 (válaszként erre: 772. - 2c2de63135)
2010. jan. 10. 18:45
Egyetértek veled, csak nálunk épp az ellenkezője történt. Már mint sajnos engem is megcsalt a férjem ő is újra szerette volna kezdeni, de a „bajok” velem voltak. A történtek után már nem bírtam hozzáérni, pedig próbáltam, többször is de nem ment. Állandóan az a másik nő járt a fejemben. Egyszerűen nem tudtam kikapcsolni az agyam. Gondoltam ez így nem mehet. Ő esküdözött hogy nem zavarja, de kérdem én ki hiszi ezt el? Előtte minden oké volt mégis megcsalt. Ideig-óráig biztos működött volna így is de tudom max . pár hónap és újra megteszi. Egy pasi se bírja sokáig pláne évekig nem. Semmi szükségem nem volt arra hogy állandóan azon agyaljak mikor hol jár. Beláttam hogy „nem egészséges” így egymás mellett élni.
790. 7130b15964 (válaszként erre: 785. - B620454efe)
2010. jan. 10. 16:11
Milyen klassz kis tündibündit szerzett magának! Kész vicc! És vajon hányszor fogja vigyorogva vasalni az ingeket hajnalban?!
789. liliom10 (válaszként erre: 787. - Multi)
2010. jan. 10. 16:00
Milyen nagy szíve van a férjednek ! Mért nem jár minden nap más nőhöz? Annyi nőt lehet sajnálni ! A Te szíved is lehetne nagyobb, vannak vígasztalásra váró férfiak is. Ő mit szólna hozzá ? Nem tudod vagy nem is akarod kiszedni belőle, ki a szeretője ? Ha más típus vagy, mint én,hagyjuk ezt a nőt. Próbálhatnád azt a módszert, hogy annyiszor csábítod el, amennyiszer csak tudod, ne legyen energiája a másikra.Akár minden este.
788. liliom10 (válaszként erre: 785. - B620454efe)
2010. jan. 10. 15:49
Jól értem? A szeretője kelt fel éjjel 2-kor ? Mért vasalt éjszaka ? El sem tudom képzelni. Összegyűrték az ágyban a férjed ingét ? Talán "én mindent megteszek érted" módszerrel akarta elvenni Tőled a férjedet ? A férjed meg azt hitte, ez így lenne később is ? A férjednek pedig csak rabszolga, cseléd,stb. kell ? Ez tényleg tőrdöfés volt ! A férjed mit tesz meg érted éjjel 2-kor és úgy általában ?
787. Multi
2010. jan. 10. 12:05
Gratulálok magamnak, pont a lényeg maradt ki, a férjemnek NEM 8-16-ig os munkahelye van, vállalkozó, azt csinál és odamegy akkor amikor akar. Nekem ban kötött munkahelyem. Az, hogy döntött és semmi nem változott, azt jelenti, hogy mikor számomra is világossá vált, hogy megcsal, mondtam döntse el mit akar. Ő a családot választotta, egy kis ideig nem is ment a nőhöz, de nem bírt vele szakítani, mert sajnálja, nem akarja megbántani. Engem ki sajnál... rajtatok kívül. Véleménye szerint attól Ő nem adott nekünk kevesebbet, hogy néha elment a nőhöz, a szeretet nem egy kosár amiből elfogy, ha másnak is adunk belőle. Arra jutottam, hogy most várok 1-2 hetet és meglátom mit csinál.Rájön-e mekkora bűn az én szememben a megcsalás, szerinte el kell fogadnom, hogy a férjem behülyült...
786. 25c0404375 (válaszként erre: 785. - B620454efe)
2010. jan. 9. 22:59
Én kölcsön adnám a nönek pár hétre.TÁLCÁN SZÁLLITANÁ VISSZA...
785. b620454efe (válaszként erre: 783. - Liliom10)
2010. jan. 9. 22:57
Hát igen! A nagy biliborigatáskor (amikor kiderült, ill. 4 hónap után számonkértem)a : bocsáss meg, igazad van, tényleg szemét vagyok stb. közben a végső tőrdöfés az volt, hogy közölte: de ő éjjel 2-kor is felkelt hogy kivaslja az ingem, és nem volt morcos.
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


ORGANIC SHOP EPRES DESSZERTEK AJÁNDÉKCSOMAG (TESTRADÍR, TESTÁPOLÓ MOUSSE) 2 X 450ML
Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook