Megcsal vagy nem? Hogyan derítsem ki? (beszélgetés)
Kilesni, hogy odamegy a házukba valami nő?
Vagy a pasi megy el és követni, mint a filmekben? :D
Na, képzeld el, ha valami 100 lakásos tömbház kapujában tűnik el ... Melyik lakásba kellene becsöngetni utána?
Jaj, dehogy szereted... ha társfüggő vagy, akkor egymillió lefotózott sms miatt sem lépnél ki, ha pedig önmagad lennél, már fotó nélkül is kiraktad volna őt az életedből.
Megmondom, mire kell a "bizonyíték": az orra alá dörgölöd, hogy bocsánatot kérjen, mindent megígérjen és maradtok ennyiben, nem fogsz te távozni. Ő meg hazudik tovább. Ennyi erővel ne csinálj semmit, erről szól a társfüggés.
Én a mostani sokkról és kémprogram keresésről beszélek, nem a múltkoriról.
Nem értettem félre.
Azt dönteném el a helyedben, hogy akarok-e együtt élni kémprogramok keresésével, vagy másféle életet választok.
Békés nyugodtat, szeretetben, megbecsülésben.
Mert ha valaki nem gerinces, úgy magyaráz ki bármit, ahogy ő akarja, és ha te hinni akarsz neki, akkor elhiszel bármit, még ha a szíved mélyén tudod is, hogy hazudik.
Tudom, hogy csak kémprogram volt a kérdésed, bocsi.
Ne haragudj, de a fene megette, ha neki törlőprogram kell a telójára. Már eleve úgy indít, mert már eleve rosszak a szándékai.
Te tudod,hogy neked még ezt bizonygatnikell,de szerintem annyira tudod már az igazságot miután láttad, olvastad, hogy mindenféle bizonyíték NÉLKÜL is emelt fővel kiléphetsz. Nem az dönti el az emelt fő meglétét, hogy neked van-e fotód egy szaros sms-ről vagy nincs. Megmondod a szemébe, te is tudod, meg ő is tudja, és le van szarva. Még te keress kémprogramot? Hát a faxom tenné... a saját szemednek csak hiszel, nem?
Emelt fővel most tudsz odébb állni. Vita meg nincs csak úgy, azt csinálják. Dönthetsz úgy, hogy nem vitázol.
Miért nem kérdezed meg egyszerűen, hogy miért vonul félre, miért nyomja ki, ha közelítesz? A reakciójából 23 együtt töltött év után tudnod kell, hogy kamuzik-e vagy sem.
Mennyivel fogod jobban érezni magad, ha megbizonyosodsz, hogy éppen a félrekufircot szervezi?
A kommunikáció, már tényleg kiveszett?
Mi az, hogy kell a bizonyíték? Ha te olvastad a telóján, amit olvastál és sokkoló volt, akkor teljesen mindegy, hogy kitörlődött neki vagy sem, megtörtént, ott volt.
Mire kell a bizonyíték? Hogy az orra alá tedd? Ha olvastad, akkor elmondhatod neki szóban. Ha erre ő azt mondaná,hogy nem igaz, akkor bocs, nem is vesztegetném az időt ezzel. Szó szerint elismétled neki, amit láttál és ennyi. Bakker, nem bîróság ez... a szemed és a szád a bizonyíték, ha ez neki nem elég,dugja fel magának a telefonját.
Amúgy nem kell ideírnod, hogy mit olvastál, de ha sokkoló volt, akkor az az. Érted. Homokba dughatod a fejed, de nem kell ennél több bizonyíték senkinek.
"Megigérte hogy soha többet."
Jó vicc :)
Mondani mindent lehet! újra és újra megfogja ígérni minden lebukása után, amíg el nem küldöd
De ha törli, akkor van valami.
Ha nem lenne semmi olyan akkor nem törölné.
Szerintem küld el most a francba, ne húzd az időt ilyen programokkal, és minek a bizonyíték, ha úgy is tudod , hogy csinál valamit?
Elküldöd és kész! ő úgy is tudja, hogy igen is van okod rá, még akkor is ha tagadja...