Meg lehet bocsátani a megcsalást? (beszélgetés)
de lehet ezek utan bizni?
nem akarta elmondani?
ha sajnalja kkor elmondja es bocsanatot ker
vagy ugy gondolta hogy amirol nem tudsz amiatt nem faj a fejed?
hat talan igy lenne az erthetobb de sajna a multkor pont lattam ezzel kapcsolatban egy musort es sajna a csajnak igaza volt nagyon.
mar anno regen az oskorban is ez volt
volt a no es volt a him vagyis a vezerhim aki megcsinalta az orokosoket es volt az apahim aki meg felnevelte,de ott is a termeszet hivta a ferfiakat akkor mentek
talan ki kell ebbol lepni es uj eletet kezdeni tiszta lappal
a kicsi amugy is megsinyli valamennyire a dolgot de talan jobb neki egy apa nelkuli csaladban mint egy rossz legkoru csaladban
sajnos a csaladban nallunk is van hasonlo helyzet es ott is nehez a dolog
hat a ferfiak genetikailag mashogy vannak kodolva ez tuti
en nem mondtam hogy a nok nem csalnak meg pasikat de itt most pont ellenkezo az eset
Jajj szegénykém..annyira segítenék neked, agyonvermém az ixlen pasiket...eszembe jut mikor felhívott a lány anyukája, begyem észre mit tezs velem a párom, és kinyitotma a szemem, és oylan dolgokat láttam (vettem észre), h szó szerint hánytam....
Most talán nem értené még ugy m később...neki sem jó...érzi h nem vagy boldog.
hat akkor talan uj eletet kell kezdened egy olyan ferfi oldalan aki tenyleg nagyon szeret teged es esze agaban sincs megcsalni teged,meg fiatal vagy nagyon
semmi sem lehetettlen
talan igen
vegul is ferfirol van szo
es ha olvasol sok mindent a ferfiakrol akkor sajnos azt is tudnod kell hogy nekik a biologiaja mas mint a noke es ok hajlamosabbak a felrelepesre meg erzelmek nelkul is .
es nem azert mert bantani akarnak
Nem!!! nem tudtam volna benne többet soha megbízni....soha. de nekem nem is a férjem volt és gyerekem apja...tehát neked ez sokkal nehezebb, tudom.
teljesne más ha a lány tudta családja van stb...bocsáant...az én volt párom "barátnői" nem tudtak rólam..ugye több is volt...de ő egy beteg ember.
Én magamból tudom, szerettme, de egy percig sem tudtam volna vele maradni..mert a bizalom alap egy kapcsolatban. Nem tudnék vele élni, hozzá bújni, megcsókolni, nem tudnám már ugy szeretni...egyszerűen nem menne.(
hat en tuti megfenyegetnem es elmennek hozza
ha jobb a kedvem nem utnem agyon
hat nem valami kedves noszemely
az ilyeneket bezarnam egy ketrecbe csak hogy ne tegyenek kart masokba
hat akkor nem tudom
hallottam mar ilyenrol es nagyon sajnalom hogy igy alakul a dolog
talan ha te beszelnel vele?
Szép napot Mindenkinek.
Megbocsátani meg lehet,
de elfelejteni nem.
hat nehez az ugy de ha a parod nem fejezi be es nem hat a nore nem lesz sok valasztasod
a munka amugy jo elterelesi hadmuvelet de nem old meg semmit az a baj
További ajánlott fórumok:
- Te tudnál olyan férfit szeretni, aki ha csak egyszer is, de kezet emelt rád? Szerinted ezt még meg lehet bocsátani?
- A megcsalás megbocsátása, avagy lehet-e a kapcsolat olyan mint régen
- Meg lehet bocsájtani egy megcsalást? Lehet újra hinni, bízni?
- Meg lehet ezt bocsátani?
- Mindent meg lehet bocsátani?
- Hogyan lehet egy ilyen megcsalást feldolgozni?