Meg lehet bocsátani a megcsalást? (beszélgetés)
Nehéz dolog ez sztem. Ezért mondják az okosak, ne menj hozzá az első szerelmedhez...tudom ha ez olyan könnyű lenne mikor az ember szerelmes....de van benne valami.
nekem a férjem előtt 2 párkapcsim volt, hosszu, és pár rövid...de kettő sexuális kapcsim. Én ugy érzem, amire kiváncsi voltam megtudtam, és nagyon boldog vagyok a férjemmel, mert tudom vele a legjobb.
Nehéz helyzet...de egy biztos, nem titokban csalnám meg, Ugy értme egyszer minden kiderül..beszéljetek, ha nem sikerül változtatni (lehet sex film, vagy akármi felpezsdíteni a dolgot) akkor pedig kicsit engedjétek kicsit szabadjára a másikat.
de neked sem esne jól, ha kiderülne megcsalt, mert nem jo neki veled az ágyban, és előbb csalt meg, minthogy elmondja mi nem müködik!!!
igen, eltörne minden..
inkább beszéld meg vele!!
Semmi gond :)
Én rá mindig is úgy fogok nézni, hogy életem nagy szerelme. Mert még mindig az. Csak felébredtem a szép álmokból. És hiszem, hogy nem fogja újra megtenni, ez a kapcsolat más, ez már lelki kapcsolat is, stb. Ha nem egymásnak akar az élet, ugyis történni fog valami. És most már télleg normális. Persze kutyából nem lesz... de én azért bízom benne. Nekem ő annál többet ér, hogy ne adjam meg neki ezt az utolso esélyt. De persze egy élet, egy esély.
Nem.
Mert undor tölt el.
1 alkalom megbocsathato szerintem de tobbet mar en sem viselnek el
talan bosszubol en is megcsalnam hogy egál legyen de ennyi
Én sem tudnám megbocsájtani, de gyenge lennék elhagyni őt ezért, mert szeretem. Aztán persze minden nap felhánytorgatnám, és végül ő hagyna ott ezért. De (lekopogom) idáig még egyikünk sem süllyedt.
Csajok, igaza van Csernusnak: minden nő hülye... (bocsánat, ő mondta így). Azt írta a nagyszabású könyvében, hogy minden nő direkt sanyargatja magát egy rossz kapcsolatban, gyenge kilépni belőle, még akkor is, ha szanaszét csalták. És amikor megkérdezik, miért nem hagyja ott a pébe a pasit, mind ugyanazt rebegi el: "mert szeretem". És ez sajnos az én esetemben tuti így is lenne.
Egyetértek azokkal, akik azt mondták, hogy egy alkalmat még talán meg lehet bocsájtani, de a rendszeres megcsalást soha.
Még valami az egyalkalmas megcsalásról: lányok, tegyétek a szívetekre a kezeteket, és mondjátok, hogy egy-egy vita után, vagy éppen a kapcsolat/házasság egy-egy rosszabb korszaka után, amikor épp egy jóvágású férfi ment el mellettetek az utcán, vagy a munkahelyen az a jóképű fickó még mindig hajt rátok, nem gondoltatok arra, hogy dejólenne...? Nyilván a megvalósításig soha nem jut el az ember lánya, ha szereti a párját, de én speciel már kerültem ilyen szituba (gondoltam rá, hogy megteszem). Aztán még nekem volt lelkifurdalásom, mert ránéztem egy helyes fickóra... :-)
Igen otthagytam a férjem,én nem tudtam megbocsátani. Gyerek "szerencsére" nincs, az életem egy káosz. Hol jobban vagyok hol rosszabbul.A barátaim sokat segítettek és segítenek most is,nekik sokat köszönhetek,pl azt hogy újra tudok élni. Hogy helyre jön-e az életem egyáltalán azt se tudom. Egyet tudok biztosra hogy nem bántam meg hogy így döntöttem. Nagyon bizalmatlan lettem és nem tudnék így vele élni, állandóan azon agyalnék ha nincs otthon vajon hol és kivel lehet,mit csinálhat.
Azért arra kiváncsi lennék hogy miért mindig csak a hűtlenség után bánják meg?
Mondjuk szerintem ez csak egy sablon szöveg "megbántam,nem teszem újra,nem érte meg..." mert ahogy olvasom minden pasi ezt mondja miután lebukott. Könyörögnek,ígérnek fűt,fát és ez a nagy többségnek be is jön. Na az én férjem ez alól kivétel. Gondolkodott volna akkor mielőtt összefeküdt egy másik nővel.
További ajánlott fórumok:
- Te tudnál olyan férfit szeretni, aki ha csak egyszer is, de kezet emelt rád? Szerinted ezt még meg lehet bocsátani?
- A megcsalás megbocsátása, avagy lehet-e a kapcsolat olyan mint régen
- Meg lehet bocsájtani egy megcsalást? Lehet újra hinni, bízni?
- Meg lehet ezt bocsátani?
- Mindent meg lehet bocsátani?
- Hogyan lehet egy ilyen megcsalást feldolgozni?