Meg lehet bocsátani a megcsalást? (beszélgetés)
ezt irtam pontosan,hogy a nok is milyen szemetek ,hogy olyan ferfival kezdenek akiknek csaladjuk van
ez szamomra nem megbocsathato
Sziasztok
Engem meg nem csaltak meg es en sem csaltam meg meg a paromat.15 eve leszunk egyut de en amondo vagyok hogy ha tartos megcsalasrol van szo akkor az nagyon de nagyon gazos dolog.
termeszetenel fogva a ferfi nem huseges ezert en ugy gondolom hogy ha csak egyszeri a dolog akkor (TALÁN) érdemes megbeszélni.
de biztosan nem lehet tudni hogy fog e menni a dolog vagy nem
Szia,
Nagyon nehéz leeht neked, ott a kislány...de én nem engedném, hpgy mi Ő legyne aki szabályoz, h beszélgetttek róla vagy nem, vagy Ő szab határokat. Na meg nem midnig a mocskos robanc a hibás..midnnehez két ember kell. Engem is megcsaltak, de soha nem a lányra haragudtam...
hogyne...
divat
Szoktunk találkozni,ritkán.A közös programokat egyelőre hanyagolom,szeretnék lelkileg helyrerázódni. Azóta nincs senkim, nem tudok még gondolni se új kapcsolatra.Csalódott vagyok,és nem szeretnék újabb pofonokat. Szívből örülök hogy a te életed egyenesbe jött.
De mondd meg mi a különbség hogy a megcsalás pillanatában fontosak voltunk-e, és a jelen között? Lehet hogy akkor nem voltunk fontosak és azért léptek félre, de most mikor vissza kell/ene fogadni egyből fontosak lettük és egycsapásra csak minket szeretnek? És egy férfi miért mondja egy másik nőnek hogy szereti 1-2 hónapos viszony után, mi értelme hazudozni ha otthon felesége és gyerekei várják? Létezik ilyen? Vagy lehet hogy az a másik nő „csak akkor elégítette ki” ha ezt hallja? Fura dolog de erre csak az tudna válaszolni aki volt már szerető szerepben. Talán indítani kellene egy ilyen fórumot. Nagyon megértem Ráhelt hogy szeretne választ kapni, de sajnos azt valószínű csak a vetélytárs tudja és a férje. Ezek után...
Hogy éltek azóta? Még mindig gyanakszol, hogy talán most is van valakije, vagy a múlt árnyai kísértenek? Hogy viselkedik veled a férjed?
Mondta neki, hogy szereti... Sok mindent mondanak az emberek, ami nem igaz. Sajnos. Az érzés a fontos. Nem érzed, hogy fontos vagy neki? Nem akkor, hanem most a jelenben szeret-e téged?
Különéltek, de találkoztok néha, van közös program?
Van azóta valaki más az életedben, vagy másban sem tudsz még bízni?
Nálunk jövő héten lesz egy éve annak az "alkalomnak". Megszenvedtük ezt az évet, de minden jel arra mutat, hogy megérte kitartani.
Nagyon nehéz lehet neked...én is terhes vagyok éppen.
pedig csak egy mód van h helyre kerüljenek a dolgok, ha leültök megbezsélni, és ő öszintén elmondja mi történt, addig csak találgatás.(
Engem megcsaltak az előző kapcsolatban. És hidd el jobb minnél előbb tudni. Mert mikor kiderült, hogy 3 lánnyal és a rengeteg hazugság, és emlékszem álltma a zuhany alatt és hiba mostam magam, éreztem nem tudom magamról lemosni azt az undort amit tett velem, a megaláztatást és a szégyent.....borzasztó volt...
Aztán jött a férjem, akit imádok és aki bebizonyította vannak még igazi férfiak a világon.) Köszönöm neki:DD
Kedves mindenki, aki hasonló cipőben jár!
Én is most nemrég éltem át hasonlót. A bizalom helyreállítása a legnehezebb, főleg úgy, hogy én mindig bíztam benne, sose féltékenykedtem. Lehet, hogy ez volt a baj. Beszélgetni kell, elmondani a férjeteknek, hogy ha meg akarja menteni a házasságotokat, akkor el kell viselnie azokat, amiket csinálni fogtok. Én 4-5 naponta ellenőrzöm a hívásait, a számlán is. A férjem szeret, el is hiszem, hisz mindig bizonyította. Állítólag az újdonság varázsa,ami elragadta. Azért is hiszem el, mert utoljára, amikor a kiscsaj hívta mellette voltam, és hangosan beszélt a csaj. Tőle hallottam, hogy tudom, hogy szereted a feleséged, és nem akarod elhagyni, de nekem is kellesz. A férjem pedig lerázta. Higgyétek el, nehéz de megéri, ha szeretitek a férjeteket és biztos, hogy ő is szeret titeket. Meglehet bocsátani. Elfelejteni sose fogjátok, de nem is kell, elég, ha a lelketek legmélyén elássátok. Egy dolgot még. Ne emlegessétek fel neki, ne vágjátok a fejéhez, mert úgy kell kezelnia szituációt, hogy fordított helyzetben mi lenne. Az állandó felemlegetés csak elüldözi, mert azt fogja gondolni, nem tudsz megbocsátani, akkor pedig az állandó marakodásnak mi értelme.
Nem tudom mi van a levegőben,de minden férfira most jön rá a változtathatnék....:(?
Én is 3 hete tudtam meg,hogy megcsal a férjem :(!
Csak az a dolog szépséghibája,hogy 8 hónapos terhes vagyok,és elég nehezen veszem most az akadályokat.
Persze ő tagad,de a tényeket úgysem lehet.....
Ez az elmúlt 3 hét csak arról szólt,én kértem mondja el az igazat,ő tagad,azt mondja szeret minket/ van egy 4 éves kisfiunk is/,nem akar elválni!
Nem lehet helyes döntést hozni,mert mindig ott motoszkál az ember fejében,hogy mikor történik meg ugyanez megint,és ettől becsavarodunk!
Most várok,hogy mikor mondja el az igazat,vagyis addig úgysem hagyom békén!Azután majd mérlegelek,és eldöntjük hogyan tovább!
Az biztos,hogy érzek magamban annyi erőt,hogy egyedül is felneveljem a két kisfiamat,ha úgy hozná a sors
További ajánlott fórumok:
- Te tudnál olyan férfit szeretni, aki ha csak egyszer is, de kezet emelt rád? Szerinted ezt még meg lehet bocsátani?
- A megcsalás megbocsátása, avagy lehet-e a kapcsolat olyan mint régen
- Meg lehet bocsájtani egy megcsalást? Lehet újra hinni, bízni?
- Meg lehet ezt bocsátani?
- Mindent meg lehet bocsátani?
- Hogyan lehet egy ilyen megcsalást feldolgozni?