Meddig lehet ezt tűrni egy kapcsolatban? (beszélgetés)
Ez a sz@r, hogy ilyen a munkahelye és nincs főnök...így tényleg nem lehet kideríteni semmit...esetleg egy magánnyomozó...???:-)))
Azt nem mondtam hogy sose elutasító,de ez régebben is előfordult néha,így nem újdonság.Nekem se mindig van kedvem,mikor neki.:)
10 évet simán tudsz magadon javítani. Kérdezz csak meg egy szakmabelit.
Csak egy apró példa!
Párom egy időben állandóan a gép előtt ült, volt hogy megnéztem az előzményeket is utána de nem igazán találtam semmit,bár tudtam,hogy nem fogok,mert a párom jobban ért hozzá mint én,és simán kiküszöböli az ilyen dolgokat, már ha vannak. Szóval mindig szóltam neki,hogy már tele van a hócipőm az internetezéseivel, mert éjjel nappalott ül, ráadásul a munka helyén van lehetség. Hát s reakció az a tagadás volt,hogy én túlzok,meg nem is ül előtte mindig,különben is miért baszogatom én ezzel mindig.
Én meguntam és beregeltem egy pár fórumra,játékra stb. Lényeg,hogy amikor csak tudtam,a gép előtt ültem,de nem az ő gépe előtt,hanem a gyerek gépénél. Mindig elhajtottam a gyermeket,hogy én netezek. A vége az lett,hogy a párom totál kiakadt,hogy ennyit netezek és totál ugy reagálta le mint én neki. Én meg tagadtam. Azóta nem gépezik annyit,és én sem. Lényeg,hogy gépeltem egy csomót,hogy lássa valakivel irogatok,pedig csak hoxáztam :)))
Jó kis lecke volt neki.
Akkor még van remény, hogy nem csalt meg. Ha minden ugyanolyan és sose elutasító.
Igen,sajnos erre képes vagyok,hogy belelovalom magam,de amit írtam,az nem a fantáziám szüleménye,ezek tuti megtörténtek,de hogy volt e köztük több,azt nem tudom meg soha,ha egyikük sem árulja el.A renoválást biztos meg fogom lépni.Bár ő 10 évvel fiatalabb,25 éves a nagy generálozás után sem leszek már,de hátha javít valamit rajtam a kozmetikus és a fodrász.:)
csak vigyázz nagyon ne lovald bele magad ebbe,mert még olyanokat is elhiszel ami meg sem történt. próbálj a realitások talaján maradni.
ha hazudik a kis mocsok,akkor meg egyszerüen csak világosítsd fel,hogy te nem vagy hülye, és innentől tied a pálya! ez a kis lépése téged sokmindenre feljogosított. aztán találgassanak csak,lényeg,hogy nemondj semmit és légy titokzatos...a többi meg csak amit eddig is irtunk,hogy teljes renoválás!!!!!
Igen,minden ugyanolyan.Mondjuk az tuti,hogy én ennyi év és két gyerekszülés után már nem vagyok olyan vonzó az ágyban sem,mint egy gyermektelen 25éves kis szőke.:(
Nem tudok hogy meggyőződni róla,mert mint ahogy azt is ügyesen eltitkolták hogy egyáltalán beszélnek,azt is el tudják akkor hogy ha esetleg több is volt már köztük.Párocskám drága váltig állítja,hogy nem volt...de hát messziről jött ember azt mond amit akar.Én itthon vagyok a gyerekekkel,most nyáron meg főleg,mert nincs óvoda sem.Nem tudok utánuk járkálni,meg nem is akarok.Nálunk ezzel a dologgal végképp elszállt a bizalom.
Akkor ez alapján nem tudhatod.
És a szex terén nem változott semmi? Minden olyan mint régen? Ugyanolyan gyakori?
Meg tudja oldani,ha akarja,mert a saját maga főnöke.
Értem. Valahogy meg kéne győződni arról,hogy mi is van köztük...persze,ez nem olyan könnyű. Ha elvész a bizalom,cseszheted (én is cseszem,a páromban egy tavaszi balhé óta nem tudok megbízni semmilyen téren,nem nő ügy volt)tehát a bizalmat visszaszerezni őrült nagy meló:( Nagyon óvatosan kéne figyelned minden apró részletre,közben meg teljesen átváltozni,fodrász stb!
hűha....ez gáz....
És lenne alkalma a férjednek félrelépni? Tudod meddig dolgozik? És utána mindig egyenesen hazamegy? Ilyesmire gondolok..
Csak annyit tudok,amennyit ők mondanak,vagyis hogy beszélgetnek,mert az én páromnak mondja el a csaj a lelki problémáit.Abba nem avattak be,hogy több is lenne köztük,mert mint már írtam,ha megtudnám hogy több is volt,mint beszélgetések,akkor már leléptem volna a gyerekekkel,de így még próbálkozom.Ez a nő tavaly nyáron került a képbe,akkor volt az a munkakapcsolat,de nekem csak ősszel vált nyilvánvalóvá hogy itt van valami.Akkor beszéltem a párommal,majd a csajjal és hónapokon keresztül úgy tudtam hogy vége ennek a beszélgetésnek.Hanem aztán pár napja elcsíptem egy telefonos beszélgetésfoszlányt ami köztük zajlott,így kiderült,hogy hazudott az én drágám,mert továbbra is lelkiznek a nővel,csak óvatosabbak voltak.
Egyébként 100százalékosan biztos vagy benne,h van köztük valami? És mióta van ez a nő a képben?
Nem,nem kollégák,dolgozott neki a párom.Akkor ismerkedtek meg és mivel így munkakapcsolatba kerültek,volt okuk találkozni,beszélgetni és így melegedtek össze.
Így már értem. De ki ez a nő? A kollégája? Honnan ismeri?
Ahányszor csak késik este,vagy ha napközben nem veszi fel a telefonját ,mindig az jut eszembe,hogy lehet hogy nála van.Ezt egyszerűen nem tudom csak úgy elfelejteni.Ha most,a sok ötletet felhasználva sikerül is a másik nőt kicsit kiütnöm a nyeregből,akkor is mi a garancia arra,hogy 1-2-5év múlva nem jön egy másik?Semmi.Megbízni már nem hiszem hogy meg tudok benne valaha is.
szerintem se!!!!
Kemény dió ez. Mérlegelni kell az biztos,mert ott vannak a gyerkőcök és már nem csak a magad életéért vagy felelős. Az apukától ne várd ezt az oldalt mert a gyerekekről ugyis te gondoskodsz ha együtt maradtok,ha nem.
Na igen,ez a másik dolog,a bizalom.Mikor hónapokon keresztül átvernek,ezt hogy lehet elfelejteni?Szerintem sehogy.
Én sem gondoltam, hogy fifikás vagyok inkább csak kétségbe estem. Ilyen még nem történt velem. 44 évesen kezdjem újra, mert a férjem 41 éveset választ aki semmiben nem veheti fel velem a versenyt. Nagyon nehéz ez az időszak még mindíg fáj. De már látom, hogy megérte. Figyelek még nagyon, mert a bizalmat nehéz vissza szerezni, de már tudom, hogy menni fog.
Tarts ki.
Megéri
Mint kiderült utólag,már találkoztunk előtte is,persze akkor még nem tudtam hogy ki ő és hogy mekkora zűrt fog okozni.Először telefonon beszéltem vele,de csak azt mondta,hogy túlreagálom az egészet,mert ők csak barátok.Aztán egyszer,nem sokra rá véletlen összefutottam vele és akkor személyesen is beszéltünk.Akkor nagyon eligazítottam,de később rájöttem,hogy kár volt,mert csak azt értem el,hogy ez után már jobban vigyáztak arra hogy ne vegyem észre,hogy továbbra is folyik a hátam mögött a "barátkozás".
Bocsi, de ez az info nálam lemaradt!!!
Te miről beszélsz?????
A nő tudja,hogy házas, a fórum indító beszélt vele,gondolom nem azt kérdezte tőle,hogy mi a kedvenc szine.
Erről beszélek csajok!!!!
Nagyon ügyes vagy!Gratulálok.Lehet hogy én kevésbé vagyok fifikás,de próbálok ötleteket meríteni azokból amiket írtok.Köszi
Hogy történt a találkozás? Meghívtad teára?:-)
Mert gondolom személyesen beszéltél vele, ha tudod hogy néz ki.
Én nem mondtam,hogy kíbírhatatlan vagy, csak feltételeztem mivel azt irtad,hogy már tagad,tehát nyílván téma nálatok,a másik,hogy ha már a nővel is beszéltél az is mutat annyit,hogy sokat foglalkozol a dologgal ami természetesen érthető... nem biztos,hogy megtudod,hogy lefeküdtek,feltéve csak ha te tartod a gyertyát. De ha magadba beszéled,vagy a férjedbe, akkor nem vagy előrébb. Én erre irtam azt,hogy ne baszogasd. Tudom nehéz megállni,de ez van. Vagy jöhet a perpatvar aztán a költözés.
További ajánlott fórumok: