Massipunkt papucs - hol lehet kapni - mi a véleményetek? (tudásbázis)
Hi!
Veszprémben hol lehet kapni ilyen papucsot? Mert nem neten szeretném megrendelni :S
Köszi.
sziasztok!
Én nagyon sokáig migrénes fejfájással küszködtem. 5-6 éves lehettem, mikor az első kivizsgáláson túlestem emiatt (vér, vizelet vizsgálat...koponya CT...stb)
Soha semmit nem találtak. Csak fájt a fejem és a gyógyszerek nem segítettek.
Néhány évvel ezelőtt rátaláltunk a Massipunk papucsra. Mondván: rontani nem ronthat, megvettük.
Az első két hét katasztrófa volt. Nagyon fájt a talpam, a hátam, a derekam... majdnem mindenem. A talpamon úgy éreztem, mintha az egész görcsökből állna.
Aztán egyszercsak elmúlt.
A fejfájásom is!!!! Azóta, mióta ezt használom, szinte soha nem fáj a fejem- de ha mégis, az azért van, mert nem volt rajtam a papucs huzamosabb ideig.
Én csak javasolni tudom mindenkinek!!!
Szerintem nagyon jó! Az első napokban alig bírtam hordani, a papucsban csak csoszogtam, a talpamat nem mertem úgy hajlítani, mint az átlagos papucsban, mert annyira nyomta.
De most már megszoktam, észre sem veszem, hogy vannak mindenféle "bütykök" a papucson :)
Ja, és a bokám sem fájt. Kb. két hónapja elkezdett fájni, azért is gondoltam erre a papucsra.
Még az tetszik benne, hogy annyira jó műanyagból van, nem úgy mint a kínai papucsaim, amiket féloldalra jártam, sztem attól is fájt a bokám.
Nekem nagyon bevált. Már a lányomnak is vettem. Ő is szereti.
A tesómnak van,ő már többet is "elszaggatott",neki bevált ő tudja hordani.Én kb. 20 percig bírom,tovább nem,mert úgy érzem,hogy szétmegy a lábam.Úgyhogy embere válogatja.
Nekem a Scholl vált be.
Massipunkt papucsot keresek, Veszprémben ha valaki tudja hol lehet kapni, szeretném ha megírná.
Használ valaki ilyet??
Egy kép a papucsról:
www.kepfeltoltes4u.extra.hu/kepek/09-02-01-03-02-05massipunkt-papucs.jpg