Második cukorgyógyszertől is rosszul vagyok (beszélgetés)
És erről?
Vélemény erről a könyvről?
Azt mondják, húzzam fel a tollat kattaná
sig,de nem kattan..nem is jön ki belőle semmi,
ÉS ez a kölestészta?
Anyukám most töltött káposztával akart kínálni -kapták faluról, de ebben ugye rizs van,azt ehetek?
Szia!
Nem. Önkényesen nem hagyhatod abba. Beszéltél dokival?
Nincs olyan, hogy legjobb gyógyszer. A metformin pont arra való, hogy segítse a saját termelésű inzulin hasznosulását. Ezért adják inzulinterápia mellett is. Első lépésként mindig ezt kell megpróbálni. Hasonlattal élve, olyan mint a fogtömés, elodázható a komolyabb beavatkozás. Nyilván tovább kell lépni, ha ez nem tolerálható, viszont az egy lépés távolabb a "töméstől", benne van a pakliban.
Sokaknál beválik a metformin akár évtizedig is.
levesbe mennyi tésztát lehet twnni?Mert nagyon szeretem.
Most vettem ugyan kölesből készült tésztát
folyt
l éven kereszt szedtem mind a kettőt, pokoli mellékhatásai voltak, szédülés hányás gyengeség hasmenés, persze hogy lázadoztam, hogy szedésük előtt nem volt panaszom. Ekkor derült ki, vmelyik doki elszólta magát, hogy az első évben csak olcsó gyógyszert adhat a TB, majd a második évben kapok normálisat hatásosat. -megjegyzem, rengeteg TB-t fizettem életemben addig is, nagyon felháboritónak éreztem. Nem akarok hosszan irni, akkor felirták a Januviát, attól sem voltm jól, nem szoktam gyógyszert vagy más szinteteikus cuccot szedni. Évekig nem néztem feléjük s em, csak 2020-ban amikor a vírus miatt veszélyeztetettnek találták a cukrosokat, kértem gyógyszert, Janumetet kaptam, azt kb az év végéig szedtem is. Nálam teljesen stressz alapú a diabeteszszhvsz gyógyszer nemigen befolyásolja,
További ajánlott fórumok:
- Én vagyok hülye? Vagy rosszul állok az élethez? Mit gondoltok?
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Rosszul vagyok, ha azt próbálják nekem bemagyarázni, hogy...
- Miért vagyok évek óta rosszul?
- Milyen lesz visszamenni a home office-ból 1 év után? Már előre rosszul vagyok!
- Normális, ha nem vagyok rosszul?