Más is érzi úgy hogy a párja nem tart rá igényt?(nem mindig csak néha) (beszélgetés)
Tudom, nem mindenki vágyik rá. De én igen. Persze az érzelmi oldala is nagyon fontos.
Annyira tipikus, hogy reggel felkelünk, reggeli, megy dolgozni, hazajön este hatkor, utána leül a számítógép elé és hozzá sem lehet szólni. Aztán 11 körül megy fürödni, lefekszik, akkor már azért nem beszélget velem mert késő van :( És aztán kezdődik minden elölről.
Én is pont ettől félek, hogy jön a baba és nem lesz hajlandó elvenni! Az én párom is neki áll terelni, amint szóba kerül a házasság! Pedig gyűrűnk már van! De azt mondta hogy azt csak azért kaptam hogy pár évig maradjak csendben...
És valamelyik nap szóba került hogy mi lenne ha véletlenül teherbe esnék. Erre azt mondta hogy nem is álmodjak róla, hogy hamarabb elvesz :(
Ez annyira letört! Hisz minden vágyam hogy végre feleség lehessek!
Volt ,ilyen is, de tavaly előtt én kerestem mást, mert azt mondta neki nincs kedve, menjek ahhoz,akinek van....meg ez volt 4 éve is...de tavaly megegyeztük komolyan akarjuk, és kiderül akkor volt valakivel, mikor már babát vártam.
Az anyja,aki utál, mondta neki sírt,h.elbacta, de velünk akar lenni,blablabla, persze megbocsájtottam,hisz szeretem.
Minden tökéletes is volna.....csak nem 1 a szeretet nyelvünk vagy mittomén..
Én nem ismerem ezt az érzést:) Inkább azt, hogy kicsit magányra vágyom én:) Lassan 22 éve együtt vagyunk, ebből a házasság 21 év. Amióta megismerkedtünk minden nap felhív legalább 1x, de inkább többször. Az is lehet, hogy csak telefon függő, de én inkább másra gondolok.
Undok vagyok, mert ha magányra vágyok elvonulok (lehet azt gondolja, hogy már nem kell nekem?), vagy undok mód beszélek vele telefonba, hátha nem hív fel aznap még egyszer. Nem jönnek be a taktikáim. Ha dühös rám, akkor is hív:) Ha elvonulok otthon, akkor jön utánam fecserészni:)
nem tudok,nem megy hagynom kell had jöjjön rá mit tett velem velünk! :(((
nagyon rossz,sok ilyen volt a féle felesleges érzés meg miegymás,de közben csak fáradság meg nyugira vágyott!
csak meg mikor már meg teremtődött akkor jó volt..
csak.... ha jobban harcolok még rosszabb lesz...
7 hónapos kapcsolatban ez elég caaaar!
De tudom miről beszélsz!Én a 7évesben érzem így magam.Vagyis minden tökéletes lenne, csak összebújni nem akar, mert fáradt....tényleg dolgozik, mint állat, mert 12órázik, nappal,aztán éjszaka és másfél szabadnap, majd megint.Szabadnapon, meg favágás,hordás...akármi,de hogy sosincs kedve?????Ennnél többre tartom magam, de nemtudok mit tenni úgy érzem:(
9 év 5 nap volt ennyi... és piszkosul hiányzik,és nem hiszem el,hogy nem ugyan ezt érzi,nem gonol ránk..
na mind1...
soha de soha soha nem mertem volna gondolni álmodni ,hogy ez megtörténik,de csak egy csettintés volt
minden álom terv és szerelem szerte foszlott
mint egy kapuzárási pánik olyan...
Igen.... időnként én is érzem a párommal kapcsolatban, hogy most éppen jó lenne ha nem lenne itt...:DD .... olyankor elmegy a fiammal horgászni, és pedig tehetem, amihez kedvem van...
(Vagy nem ez volt a kérdés? :OO)
További ajánlott fórumok:
- Milyen ember az olyan, aki igénytelen emberrel képes összejönni?
- A szemetet a mocskot az igénytelenséget mért szeretitek?
- Az olajat, vajat tartalmazó krémek avas szagúak, ti is érzitek?
- Valaki tudna segíteni, hogy miként kell benyújtani a bíróságra a tartásdíjra való igényt?
- Ha nem tart igényt a továbbiakban a szolgálataimra, miért nem jelzi?
- Mennyi idő, mire az állam által megelőlegezett gyerektartás-pénzt elkezdik utalni? Én, mint különélő gyerek tarthatok-e rá igényt?