Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Már rendesen félek a holnapi műtét miatt fórum

Már rendesen félek a holnapi műtét miatt (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

tegnapelőtt 20:06

De jó hogy túl vagy rajt! Mielőbbi

Felépülést kívánok! ☀️🥰

28. bulikázós (válaszként erre: 26. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 19:36
Nagyon örülök! Gyógyulj!
tegnapelőtt 14:20

Nagyszerű! Most már megnyugodhatsz.

Vigyázz magadra, pihenj sokat! 🙂

tegnapelőtt 14:15
Végül szerdán 237/122-es vérnyomásig izgultam fel magam, így elnapolták tegnapra a műtétet, ami jól sikerült, már itthon vagyok.
aug. 5. 12:26
Remélem, már túl vagy rajta, csak ébredezel.
aug. 5. 12:17
Azért majd jelentkezz, drukkolok!
23. libikóka (válaszként erre: 22. - Bulikázós)
aug. 5. 10:47
Kívánok neked is sikeres felépülést mihamarabb🙏🍀🍀🍀🍀🍀
aug. 5. 10:42

Ó, de kár, hogy nem előbb olvastalak! 1 hete estem át lábsebészeti műtéten, hónapokig rettegtem. A műtét napján megnyugodtam és így sétáltam be a műtőbe. A többire már nem emlékszem 🤣. Már itthon vagyok, nagyon nehezen viselem a fekvést, néha elsírom magam, olyan nehéz kikecmeregni a mosdóba is, megfordulni, felülni. De haladok előre, már csak 3 hét, és elkezdődhet a gyógytorna, hogy újra lábra állhassak.

Sikeres műtétet és gyors felépulést kívánok!

aug. 5. 09:53
💜💜💜
aug. 5. 07:56
Miután ennyi sokan drukkolunk, biztos sikeres lesz a műtét. 😊😉
aug. 5. 07:55
Gyors és teljes felépülést, teljes gyógyulást kívánok szeretettel. 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🙏😊
aug. 5. 07:10
Ma is drukkolunk,,,megy neked a 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀😙
aug. 5. 06:05
Minden rendben lesz! Bízzál magadban, és az orvosokban! Pozitív hozzáállás sokat segíthet! Szorítunk neked! Kitartás!!!!☀️🙏👍
aug. 5. 05:47
Nagyon cukik vagytok! Köszönöm szépen! 🥰
15. Tien
aug. 4. 22:56
🍀🤞
aug. 4. 20:07
Drukkolok Neked, gyors felépülést kívánok!
aug. 4. 19:50
🫂🙏🙏🙏
aug. 4. 19:22

Teljesen érthető, hogy félsz. Egy ilyen műtét előtt szerintem mindenki érez hasonlót. Nem azt szeretném mondani, hogy ne félj, mert az érzéseidet nem lehet egyszerűen kikapcsolni.

Csak azt szeretném, hogy tudd, gondolok rád, és szívből drukkolok Neked. Kívánom, hogy a műtét jól sikerüljön, utána pedig napról napra egyre erősebb legyél. Nagyon várom, hogy majd jelentkezz, és azt írd: "Túl vagyok rajta, nincs is akkora gond, mint gondolták."

11. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 4. 18:44
🍀❤️🍀❤️🍀
aug. 4. 18:37

Mondanám, hogy ne félj, de tudom ez ilyenkor nem működik.

Inkább arra biztatlak, hogy bízz a Teremtő gondviselésében, neki gondja lesz a téged műtő személyekre is!

Mi meg majd drukkolunk neked!

Mielőbbi felépülést kívánok!

aug. 4. 18:05
Rettegjen a rák, a büdös k. nénikéjét neki!!! Gondolunk rád sokan, ha már tudsz akkor írj a naplódba, hogy tudjuk minden rendben van. ❤️
8. Sirga (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 4. 15:38

Ez természetes.

Profi csapatot, gyors felépülést kívánok! :)

7. michelle.r (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 4. 13:00

Tudom.

De rettegjen az a kis genyóóó, nem tudja kivel húzott ujjat. 🙃

6. 55Judit (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 4. 12:57

Természetes hogy félünk még a legapróbb beavatkozástól is. Van aki még a tűszúrástól is retteg!

Ha hiszel abban hogy minden rendben lesz, az jót tesz a lelkednek és az idegeidnek is.

Sikeres műtétet és gyors felépülést kívánok!🌼

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Michelle.r)
aug. 4. 12:52
Igazából én is azt gondolom, hogy rendben lesz, de attól még félek. 😅
aug. 4. 12:09
Gyűlölöm, amikor ilyen helyzetekben puffogtatják az emberek a minden rendben lesz frázist. Nem is szoktam. De most tényleg úgy érzem, hogy kiveszik a kis rohadékot és tényleg rendben leszel. 💜
aug. 4. 12:03
Holnap túl leszel a nehezén, aztán már csak gyógyulnod, erősödnöd kell! Minden rendben lesz!🤗
aug. 4. 11:53
Nem kell félni, minden rendben lesz. Jobbulást!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook