Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Már rendesen félek a holnapi műtét miatt fórum

Már rendesen félek a holnapi műtét miatt (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

15. Tien
tegnap 22:56
🍀🤞
tegnap 20:07
Drukkolok Neked, gyors felépülést kívánok!
tegnap 19:50
🫂🙏🙏🙏
tegnap 19:22

Teljesen érthető, hogy félsz. Egy ilyen műtét előtt szerintem mindenki érez hasonlót. Nem azt szeretném mondani, hogy ne félj, mert az érzéseidet nem lehet egyszerűen kikapcsolni.

Csak azt szeretném, hogy tudd, gondolok rád, és szívből drukkolok Neked. Kívánom, hogy a műtét jól sikerüljön, utána pedig napról napra egyre erősebb legyél. Nagyon várom, hogy majd jelentkezz, és azt írd: "Túl vagyok rajta, nincs is akkora gond, mint gondolták."

11. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:44
🍀❤️🍀❤️🍀
tegnap 18:37

Mondanám, hogy ne félj, de tudom ez ilyenkor nem működik.

Inkább arra biztatlak, hogy bízz a Teremtő gondviselésében, neki gondja lesz a téged műtő személyekre is!

Mi meg majd drukkolunk neked!

Mielőbbi felépülést kívánok!

tegnap 18:05
Rettegjen a rák, a büdös k. nénikéjét neki!!! Gondolunk rád sokan, ha már tudsz akkor írj a naplódba, hogy tudjuk minden rendben van. ❤️
8. Sirga (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 15:38

Ez természetes.

Profi csapatot, gyors felépülést kívánok! :)

7. michelle.r (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:00

Tudom.

De rettegjen az a kis genyóóó, nem tudja kivel húzott ujjat. 🙃

6. 55Judit (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:57

Természetes hogy félünk még a legapróbb beavatkozástól is. Van aki még a tűszúrástól is retteg!

Ha hiszel abban hogy minden rendben lesz, az jót tesz a lelkednek és az idegeidnek is.

Sikeres műtétet és gyors felépülést kívánok!🌼

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Michelle.r)
tegnap 12:52
Igazából én is azt gondolom, hogy rendben lesz, de attól még félek. 😅
tegnap 12:09
Gyűlölöm, amikor ilyen helyzetekben puffogtatják az emberek a minden rendben lesz frázist. Nem is szoktam. De most tényleg úgy érzem, hogy kiveszik a kis rohadékot és tényleg rendben leszel. 💜
tegnap 12:03
Holnap túl leszel a nehezén, aztán már csak gyógyulnod, erősödnöd kell! Minden rendben lesz!🤗
tegnap 11:53
Nem kell félni, minden rendben lesz. Jobbulást!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook