Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Már-már mániákusan rajongok a halért és minden halból... (beszélgetés)
a barramundi halat otthon is aruljak/olvastam nem tul reg a magyar hirekben/s abban is feher hollo ha 1 vagy 2 szalka van.
sok halnak egyentalan nincs ugy nevezett halszaga.en sem vagyok nagy halevo,de arulnak szalkamentes halat nalunk toobbfelet is/ es halaszlet szoktam fozni es garnelarakot,osztrigat ,ilyesmiket meg egyenesen imadom.
Tejet szeretem. De mostanában a laktózmenteset részesítem előnyben.
A süllőt én is nagyon szeretem.
A keszegeket lisztes -paprikás cuccban kisütni :finom.
A ponty kövér :nem eszem ,a busát sem.
Tonhal konzerv és paradicsmos hal jöhet.
Én meg életemben egy falat halat sem ettem még 😄
nem értek a halakhoz, kicsinek a hentestől vett halat a mamám.
még pecabot sem volt a családunkban.
talán a szálka mentességét szerettem a harcsának.
a ponty az nem az én világom volt.
Hányingerem van a halszagtól.
Én is nagyon szeretem a halat. Mindegyiket, mindenhogy.
Sajnos, felénk csak fagyasztott áruként lehet hozzájutni a halakhoz, tengeri herkentyűkhöz. Akár minden nap fogaztanám. 😋
Picit irigyellek mert a hal egészséges, de én nem szeretem. Pedig jó lenne sokat enni.
Nekem is a harcsa volt a kedvencem. Gyerekkoromban sok volt a Tiszában, apámmal jártunk horgászni. A törpeharcsát mindig nekem kellett megpucolni. Ez nem szerettem, de sütve nagyon finom volt. Szürke harcsát ritkábban fogtunk. Az is nagyon finom.
Balatoni halat nem eszem. Zsírosak. A ponty valami borzalmas zsíros.
Nahát-nahát! Ue. Csak én annyit sem, mert mindkettőt kihánmytam.
Én sem. Ha tíz dekát megettem életemben, sokat mondok.
Tejjel ugyanez.
jó étvágyat, nekem a harcsa a kedvencem..
Jó étvágyat hozzá! Én a szagát sem bírom.
Kedves egészségedre.
Én nem vagyok oda a hal ételekért, kerülöm inkább. Igaz szeretem a halászlét, de jobban szeretem ha nem tálalnak elém benne halszeletet.
További ajánlott fórumok: