Már csak maximum 2napot tölthetek egy ferfival, mit csináljunk? (beszélgetés)
:-DDDDD
Jobbnál jobb ötletek :)))) Zseniális!!!!!
d; utolsó alkalommal mondanám, hogy kocsiban akarom csinálni, piknik meg minden, kaja, pezsgő, beültetném, elhajtanánk valahova jóóó messzire, aztán megkérném, hogy hátulról vegye ki nekem a takarót, mert fázom...és ahogy kiszállna, katt...központi zár, autó indít és elhajtani :))) persze a telefonját előtte hagyja a kocsiban, mert úgy nem elég izgi :D a kocsit otthagynám valahol, kulcs a kesztyűtartóba, bugyik és óvszerek szanaszét, minden ülés belocsolva parfümömmel és külön az erre az alkalomra gyűjtött hajszálaim tömege mindefelé :) az emlék pedig megmarad neki és az élettársának :DD
Vagy a tudnám mikor jön a csaj, kimennék elé a kocsival az állomásra pl. ha a teló is nálam, írnék smst, hogy hol állok :D persze nem ülnék benne, csak megfigyelném milyen reakciót vált ki a nőből...kellett neki külföldre menni...
-rakd zsebre a kocsikulcsát, és autózz kedvedre
-add be neki hogy terhes vagy, tuti elhagyja a másik nőt
:)
Leesett? :o))- én már akkor elkezdtem röhögni, amikor megláttam hogy ki írta a hozzászólást. Várj csak, lesznek még ötletei.....
:D:D:D
na igen...a férfiak, meg azok a nők akik ezt megteszik....
bár ez nem a kérdésre válaszolva...
):):)
a; ha igazán emlékezetessé akarod tenni, akkor minimum romlott tejszínhabot nyalass magadról, pár nap ételmérgezés tuti leveszi a lábáról és örökre emlékezni fog rád :) azonkívül ha úgyse látod többet, hát nem mindegy?
b; ha elég régóta vagytok együtt, simán tudhatod a PIN kódját, csend el a hitelkártyáját és kicsit ékszerezd fel magad, meg pár új szexi cucc sem ártana...persze nem kell megtudnia...
c; emlékezetessé teheted még ezt a pár napot rengeteg fényképpel és ha a csajszi emilcímét is tudod, akkor meglepheted vele őt, miután hazaér...
vannak még ötleteim, két napnyi emlékezetessé tételre :)))
tényleg, nem lehet profi szerető :D ha azt se tudja mit tegyen a határidőig :DD
mábocshö :DD
További ajánlott fórumok:
- Kis unokám 13 éves, 82 kg pedig már nem sokat eszik. Mit csináljunk hogy lefogyjon?
- Fizetés nélküli szabira küldik a férjem :(! Mit csináljunk?
- A szomszéd kutyától egész éjjel nem tudunk aludni, mit csináljunk?
- Kreatív hobby avagy hogy csináljunk olcsón kedves ajándékokat, dekorációkat...stb.
- Mit csináljunk, hogy ne a kaján járjon egész nap a fejünk?
- Hogy csináljunk hamburgert házilag?