Magyar találmány segít a meddő nőkön! (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Itt mindent megtalálsz:
Én csak érdeklődni szeretnék Dr. Lázár Erika szülész-nőgyogyászról, mivel én is a férjemmel már 1 eve probálkozunk és sikertelenül. Ha kaphatnék egy email cimet vagy egy telefon számot nagyon megköszönném.És érdekelne a magyar vakcina telyes neve is.
Előre is köszönöm szépen
Sziasztok!
Én és a férjem most fejeztük be az első 5 alkalmas Gynevac vakcina kúránkat. A férjem is hősként kibírta, bár tényleg nem értem, hogy míg nekem a beadás után kb. 5 percig fájt, sajogott egy kicsit az oltás helye, a férjem órák múlva is fájlalta a hátsóját és másnapra teljes izomláza lett a farizmában és az első 3 oltás után másnapra mindig be is lázasodott kicsit (38,0), a negyediknél már nem szerencsére.
Én is bízom a Gynevacban, de nem hiszem, hogy csodaszer. Egyszerű és abszolút természetes gyulladáscsökkentő, de csak olyan meddőségi eseteken segít, ahol a meddőség oka valamely rejtett idült nőgyógyászati vagy prosztata stb. gyulladás.
Minden meddő párnak ajánlott (sőt egyátalán minden terhességre készülő párnak), de sajnos nem biztos, hogy mindenki megfogan utána.
Én is végicsináltam a kúrát, bár kimutatható volt, hogy hormonális zavar (peteérés elmaradása) okozza a másodlagos meddőségemet (az első gyerek gond nélkül összejött), de bízom benne, hogy azért a Gynevac is hozzájárul a sikerhez majd.
Nekem is azt mondta a doktornő (Lázár Erika), hogy a legyártott rengeteg vakcina 2006. októberi szavatossági idővel került legyártásra, és amíg ezek nem fogynak el, nem gyártanak újat. De a gyógyszertárak már nem hajlandók forgalmazni a lejárófélben lévő vakcinát. A doktornő szerint, aki 30-40 éve részt vett a vakcina kifejlesztésében, a lejárati idő után még évekig felhasználható és tökéletes minőségű a vakcina.
Ne keseredj! Állítólag "átütik" a szav. időt. Gyógyszertáros nő beszélt a gyártóval akik azt ígérték, hogy köv. héten lesz szállítás:))))
Majd informállak, hogy mi a helyzet:)
Vedd meg Ausztriából a futárral, még mindig olcsóbb és kevésbé macerás, mint bármi más eljárás!
Sok sikert!
Ez az egész egyszerűen ÜZLET!
Ha "mindenki" a Gynevac vakcinát használná mi lenne a meddőségi klinikákkal és a bevételeikkel?!?!
Na, ez az egészben a legundorítóbb!!!!!!!!!!!
Egy másik fórumon találtam a következőt:
"JANKA!én is úgy tudom, hogy a Gynevac megint hiánycikk.Nézd meg a gynevac.hu honlapot és írj az ott található email címre. Lázár Erika doktornő nagyon hamar válaszol. Tőle megkérdezheted, hogy hozzá lehet e még jutni, mert nála szokott lenni raktáron. Én is ezt tettem. Ha itthon már nem elérhető, ugyanezt lehet kapni Ausztriában és Németországban.A neve Gynatren. A hozzájutás: itthon az orvos feírja neked a Gynevacot és mellé írja zárójelbe, hogy Gynatren.Sima magyar receptre. Elmész a Pharmafutárhoz a Budakeszi úton, www.pharmafutar.hu és 2000 forintért meghozzák neked egy héten belül. Az ampulla kint drágább, 15 000 forint, 50 euro. Én velük kétszer hozattam, magamnak és a férjemnek, úgyhogy nekünk bevált."
Sziasztok!
KOrábban olvastam valahol, hogy a vakcinát Ausztriában lehet kapni. Sajnos a részletekre már nem emlékszem.
Egy kis érdekesség:
Kedves Hölgyem - és mindenki, akit érdekel.
Én vagyok a Gynevac "mamája". Miért nem lesz szeptember végétől? Mert az OGYI a feltaláló által javasolt 3 év helyett 2 évben húzta meg azt a határt, amig a gyártástól számítva forgalomba lehet hozni. Igaz ugyan, hogy a hatásossága még a negyedik évben is ugyanolyan, mint az elején, de a gyógyszertárak nem adhatják el. Hűtőszekrényben tartva a hatása jövő ilyenkor is ugyanolyan lesz!!! A most forgalomban levő gyógyszernél ez a határ 2006. október.
A probléma ott van, hogy minden gyártási sorozatot Magyarországon egyetlen ember engedhet a forgalomba. (És mindet újra kell engedélyeztetni, mert vakcina.) Ez az egyetlen ember a most forgalomban levő gyógyszer lapját decembertől májusig nem írta alá, noha már szeptemberben meg volt minden hivatalos vizsgálat a forgalomba hozáshoz. De ő valószínűleg abban volt érdekelt, hogy ne jusson el ez a gyógyszer azokhoz, akiknek szüksége van rá. És megigérte, hogy "legközelebb nem lesz ilyen elnéző!" (Nem tudom, mit értett az alatt, hogy most elnéző volt!) Ezen az alapon várható, hogy a 10 hónappal ezelőtt gyártott sorozat is legjobb esetben jövő nyáron kerülhet forgalomba, és így szeptembertől megint nem lesz olyan vakcina, amit a gyógyszertárak eladhatnak.
Dr Lázár Erika
Rossz hír: 2006. szeptembertől nem lehet kapni
Újabb gyártás: 2007. júliusától
:(((((
Jól emlékszel:))
Ugye gondolod mi a férjem véleménye erről a mindkét feles megoldásról?:D :P
Még a tévében láttam a doktornőt és bár nincs napirenden a téma, de azonnal felírtam a nevét és megkerestem a honlapot. Jobb, az ilyet megjegyezni alapon.
Sok sikert neked!
Itt mindent megtalálsz:
Háromszázezer meddő pár, azaz háromszázezer meddő nő. A statisztikák szerint ilyen sokan álmodoznak Magyarországon hiába arról, hogy édesanyák lehessenek. Közülük évente csupán tízezren jutnak el a meddőségi központokba - lombik programra, és csak húsz százalékuknak születik gyermeke e beavatkozások után.
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
További ajánlott fórumok:
- Német-magyar / magyar-német fordításban segítene valaki?
- Angol-magyar / magyar-angol fordításban segítene valaki?
- Francia-magyar / magyar-francia fordításban segítene valaki?
- Magyar vizslát szeretnék, mire hívnátok fel a figyelmemet tartásával kapcsolatban? Köszönöm a segítséget előre is! :)
- USA-ban élő magyarok segítsetek! Tanácsra lenne szükségem.
- Magyar találmányok ABC-ben