Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Magyar találmány segít a meddő nőkön! fórum

Magyar találmány segít a meddő nőkön! (beszélgetős fórum)


A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

1 2 3 4 5
116. panna77 (válaszként erre: 114. - Almakompót)
2007. júl. 31. 09:17
Úristen, Alma! Ez csodálatos! Remélem minden rendben lesz Veletek!
115. tötyi
2007. júl. 31. 09:04
Sziasztok lányok én még új vagyok ezen az oldalon.A bece nevem tötyi remélem sokat tudunk majd dumcsizni nekem is hasonló problémám van mint nektek és szeretném veletek meg osztani és hátha tudtok tanácsot adni.
114. almakompót (válaszként erre: 113. - Mimo)
2007. júl. 31. 08:41

Köszönöm a drukkolást!

Úgy tűnik, hogy hatott, mert jelentem

Baba van a pocakomban:))))


A fórumot még mostanság is olvasgatom, csak negyon kevés az időm a meló mellett, de ígérem, hogy bekukkantok és oda is megírom a jó hírt:)


Remélem, hogy nálad is hat majd a gynevac!

113. mimo
2007. júl. 30. 22:21
Ja és Alma ugy sajnálom hogy elhagytad a babát tervezünk fórumot, pedig szivesen fogadtunk, és sokat dumáltunk mikor a tragédia történt, most meg nem igazán emlékszel már ránk((((((
112. mimo (válaszként erre: 109. - Almakompót)
2007. júl. 30. 22:08

Drága Alma!!Nagyon szoritok neked hogy a csik erősödjön meg.És a gynevac miatt ne aggódj, nyugodtan megkaphatod babásan is, ezt én is biztosan tudom.DDDDDDDDDD

Mindenképp számolj be arról hogy mi történik majd veled.Szoritok!!!!!!!!!!

111. Frankanyu (válaszként erre: 110. - Panna77)
2007. júl. 30. 15:24

Szia Panna!

Tudom, hogy már válaszoltál nekem ebben a témában, de én egy aggódós csaj vagyok.

Megnyugtatott, amit Almának írtál, hogy Lázár Erikához jársz és biztos kézből tudod a dolgot. Ezt korábban nem tudtam.

Így mi sem fogunk védekezni a további szurik alatt.

Még annyi, hogy valamelyik fórumon (talán a babanet) azt írta valaki valakinek, hogy a doktornőhöz jár és ő mondta, hogy a szurik alatt érdemes védekezni... Szóval teljes bizonytalanság volt (van) körülöttem.

De hallgatok rád és egyben a megrézéseimre :)

Minden jót és szép napot: Frankanyu (Eszter)

110. panna77 (válaszként erre: 109. - Almakompót)
2007. júl. 30. 14:22

Szia Alma!


Ha babás vagy, ha nem, akkor is adasd be az ötödik szurit! Én LÁzár Erikához járok, úgyhogy biztos kézből tudom... Sok sikert!

109. almakompót (válaszként erre: 108. - Frankanyu)
2007. júl. 30. 11:47

Nagyon szépen köszönöm a választ! Végül is tegnap este beadattam a szurit, remélem, hogy ebből nem lesz semmi gondom soha-soha. Végül is ha van valami, akkor az már a 4. szurinál is ott volt:)

Én is nagyon bízom egy határozottabb vonalban, de még sajna nem látom:(

108. Frankanyu (válaszként erre: 107. - Almakompót)
2007. júl. 30. 00:08

Én még csak egy szurit kaptam, de nagy vizsgálódás előzte meg részmeről a dolgot.

Végül összesen 2 orvos azt mondta, hogy kell a szuri alatt védekezni, 3 azt, hogy nem, illetve a fórumon is az a vélemény, hogy nem kell. Ha azt fogadjuk el, hogy nem kell védekezni, akkor vélemémyem ebből az is következik, hogy semmi akadálya nincs az 5. szurinak. A legilletésekebb embert, Dr. Lázár Erikát nem értem el telefonon.

Az injekció tájékoztatójára az van írva, hogy "Terhesség-szoptatás alatti alkalmazásához szükséges vizsgálatok nem történtek meg. Terhességben a várható előny és a potenciális kockázat mérlegelése mellett alkalmazható."

Ezek alapján, ha megnyugtató választ akarsz kapni, szerintem kérdezd meg a nőgógyászodat , vagy azt az orvost, aki az injekciókat adja, és mutasd meg neki a szuri papírját is, amin fel van tüntetve az injekció tartalma.

Kívánok neked a halvány után egy határozott pozitív tesztet! :)

2007. júl. 29. 14:44

Sziasztok lányok!


nagyon gyors segítségre lenne szükségen, úgyhogy ha lehet válaszoljon aki tud!

Már megkaptam 4 gynevac szurit, és ma este kapnám az utolsót. A ciklusom 25. napján járok, és csak úgy próbaként teszteltem egyet és halványan pozitív lett:)

Persze ettől még nem vagyok 100%-ig biztos abban, hogy terhes vagyok, de ha mégis (bárcsak) akkor szeretném tudni, hogy megkaphatom-e az utolsó szurit, ill. később terhesség alatt kaphatok.e emlékeztető szurikat?

106. Frankanyu (válaszként erre: 104. - Panna77)
2007. júl. 24. 16:13
Nagyon köszönöm a gyors válaszotokat!
105. 6ee0ffb012 (válaszként erre: 103. - Frankanyu)
2007. júl. 24. 08:03
SEMMIKÉPP NEM KELL VÉDEKEZNI! SŐT!!! :))))
104. panna77 (válaszként erre: 103. - Frankanyu)
2007. júl. 23. 16:56
Szeretnétek gyereket? Ha az injekciót a babavárás reményében kapjátok, akkor bűn lenne védekezni!!!
103. Frankanyu (válaszként erre: 97. - Poszek)
2007. júl. 23. 16:32

Szisztok! Először jelentkezem a fórumon.

Kérdésem, hogy azt lehet-e tudni, hogy az injekció-kúra alatt kell-e védekezni a teherbeesés ellen?

Fontos lenne, mert nekem holnap adják be az első injekciót és ha nem muszáj, akkor nem szívesen védekeznénk. (Az én nőgyógyászom azt mondta, hogy kell, egy másik orvos - aki nem nőgyógyász - szerint nem.)

2007. jún. 30. 15:24

Én és a férjem nemrég kaptuk meg az 5. szurit. Eddig semmiféle hatást nem tapasztaltam (se pozitív, se negatív). Előtte is voltak alhasi fájdalmaim, amivel (mivel lázam nincs)a dokik nem foglalkoztak. Azóta is éreztem már ilyen tüneteket 1x. Az első, második szuri után voltak erősebb izom, és izület fájdalmaink, de elviselhetetlen fájdalmat, lázat nem tapasztaltunk.

Úgy gondoltuk, ha ez az ára egy babának, hát ezen ne múljék!

(kettőnknek kb.17E Ft volt a szérum, egy ismerős szerezte be és egy másik ismerős szúrta. Doki véleményét nem kértem ki, mivel tudtam hogy nem nagyon pártolják a vakcinát)

101. panna77 (válaszként erre: 100. - Mimo)
2007. jún. 21. 15:48
Hát nekem nagyon! A férjemnek is, de neki kevésbé. Feküdtünk otthon a földön -mint két béna-és masszíroztuk egymás farát. Én még sántítottam is. De csak az első fájt, a többi utána nem! Amúgy valóban kibírható, főleg a cél érdekében!
100. mimo (válaszként erre: 99. - Panna77)
2007. jún. 21. 12:02
Köszi szépen a segitséget.!!!Épp te irtad hogy mennyire fájt nektek igaz???
99. panna77 (válaszként erre: 98. - Mimo)
2007. jún. 21. 11:31
Igen, elvileg most kapható.
98. mimo
2007. jún. 21. 11:27

Sziasztok!!Tudja valaki hogy most kapható-e???Mert nekem felirták végre.DDDD


Bár nagyon félek az utána jelentkező fájdalomtól.Azt irjátok többen hogy alig kibirható.(((((((((((

97. poszek
2007. máj. 16. 09:12

Folyt.:És mivel én magam az elmúlt 32 évben kb 30 ezer embert oltottam, rajtam kívül a többi orvos

az országban az elmúlt 8 évben kb. 70 ezret, és a 100ezer oltásnak szövődménye nem volt, csak kisebb-nagyobb mellékhatása (izomláz szerű fájdalom a combban, 1 ezrelékben 1-2 napig láz), teljes lelkiismeretességgel mondhatom, hogy káros hatása nincs, csak előnyös, ezen kívül a késöbb keletkező gyulladásokkal szemben pedig prevenciót jelent, ezért javaslom MINDENKINEK!

3. A kedves nőgyógyásza anélkül beszél, hogy értene hozzá, vagy utána nézett volna! 1978 óta számos közlemény jelent meg komoly vizsgálatokról Nyugateurópában a laktobacillus vakcinációról. A magyar feltalálótól vásárolt törzsekből fejlesztették ki a SolcoTrichovac (Németországban Gynatren) elnevezésű vakcinát, amely gyakorlatilag azonos a Gynevac-kal. A német gyógyszerkönyvben (Rote Liste) már az 1980-as években benne volt. A Medline-on sok cikk olvasható! Magyarországon 1997-ben törzskönyvezte az Országos Közegészségügyi Intézet mint immunbiológiai szert, és 2006-ban az Országos Gyógyszerészeti Intézet, mint gyógyszert. Gondolja, hogy törzskönyvezték volna, ha igaz lenne az, hogy "a szerrel kapcsolatban komoly klinikai vizsgálatok nem folytak, illetve semmilyen vizsgálat nem történt a hatásosságát bizonyítandó. Sem előnyeit, sem a veszélyeit nem ismerjük." Aki ezt állította, az saját maga egy kókler! Mint ahogy aljasság az, hogy valamelyik orvos azt a rémhírt terjeszti, hogy 4 ember meghalt tőle. Ez is szemen szedett hazugság: senki nem halt meg tőle! Ha ilyen lenne, annak nagy viszhangja és felelősségre vonása lenne!!! Az is aljasság, hogy ezekkel a hazugságokkal orvosok megfosztják Önöket az anyaság boldogságának lehetőségétől!


Bemásolok ide egy emailt, amit ma kaptam.


"Tisztelt Szerkesztők!


2004-ben kezdtünk el járni a Káli intézetbe, ahol azóta már túl vagyunk 2 sikertelen insemination, 1 sikertelen beültetésen.A férjemnél spermaprobléma, valamint chr. prostaitis, nálam polycistas ovarium a gond.

2006-ban hallottam a Gynevac nevű készítményről, amit a férjem urológusa készségesen felírt nekem is és az első sikertelen beültetés után beadtuk magunknak a kúrát. Mellékhatást nem észleltünk.

2006 novemberében fejeződött be a kúra, 2007 februárjában történt meg a második beültetés, mely SIKERES LETT. 3 petesejtet ültettek be

és mind a három sikeresen megmaradt. 3 babával vagyok várandós, a 9. terhességi hétben járok.

A Káli intézetben elhatárolódnak a Gynevac nevű készítménytől, nem is írják fel a páciensnek - azt mondják, hogy ismeretlen a hatása és aki

Gynevac kezelés alatt áll, az addig ne is jelentkezzen, míg a kúra be nem fejeződik.

Mi nem mondtuk meg az orvosomnak, hogy beadtuk az injekciót. Úgy gondoltuk, így jobb lesz.


Nagyon köszönöm, hogy lehetővé tették nekünk ez a gyönyörű érzést, és boldogságot hoztak az életünkbe. Remélem mind a 3 gyermek egészségesen jön a világra és erőben, egészségben fel tudjuk nevelni őket.


Még egyszer köszönöm!


Tisztelettel: V.T."


Nem én vagyok a Gynevac szülőanyja, hanem Dr Újhelyi Károly Kossuth-díjas mikrobiológus, immunológus. Én inkább a "dajka-anyja" vagyok, mivel 5 évvel később csatlakoztam az ő munkájához, a gyógyszer alkalmazásával, és a hatások megfigyelésével. Mivel mérnök vagyok, részletesen feljegyeztem a 30 ezer oltás hatását és részletes statisztikai elemzést végeztem róla. Több közleményem megjelent az Orvosi Hetilapban és a Magyar Nőorvosok Lapjában. (Orvosa nyilván ezeket se olvasta!) Ma egy projectet végzek a Pécsi Női Klinika IVF-el foglalkozó szakemberével (ő szívesen felírja a betegeknek, ha kérik, de a Kaáli Intézetben is vannak ilyen orvosok!) Szóval nem minden nőgyógyász olyan sötét, mint az Öné!!!

96. poszek
2007. máj. 16. 09:11

Sziasztok!

Korábban meglehetősen szkeptikus voltam a készítménnyel kapcsolatban . De sok kérdést feltettem Lázár doktornőnek , aki valóban ismeri a szer hatását és valamennyi kérdésemre elég meggyőző választ adott privát levelezésben .

Ezt megosztanám veletek is , hiszen biztosan valamennyiünkben fogalmazódnak meg hasonló kételyek , amelyeket igazából csak a saját megtapasztalás fog majd feloldani .Kedves Hölgyem!

Véletlenül tévedtem megint ide.

Tudom, ha a nőgyógyásza azt mondaná, hogy "igen, érdemes kipróbálnia, mert semmi ártalma nincs, viszont használhat" - akkor most mást írt volna. Nem akarom méltatni, miért vannak azok a nőgyógyászok más véleményen, akik még nem próbálták. De akik kipróbálták az elmúlt 30 évben, mind más véleményen vannak, mint az Ön nőgyógyásza.

De próbálok válaszolni.

1. A Gynevac elölt laktobacillusok fehérjéjével stimulálja az immun rendszert. Hogy ez miért jobb immunstimuláció, mint más anyagok, erről számtalan külföldi közleményt lehet olvasni. Most erre nincs időm, hogy előkeressek és kimásoljak belőle, de nem akarok sokkal később küldeni választ. Majd valamikor visszatérek erre.Az immunrendszer stimulálása az egész szervezetben hat, nem ott, ahol beadják (a farizomban). Nemcsak a hüvelyben, méhűrben, petevezetékben. De ez egy sokkal szélesebb körű téma. Én nem immunológus és mikrobiológus vagyok, hanem nőgyógyász és villamosmérnök, ezért nem is tudom ezt az immunológiai hatást 2 mondattal leírni. És ha nem foglalkozik immunológiával, a nőgyógyásza se értené meg hosszas magyarázattal sem. A lényeg, hogy a Gynevac vakcináció hatására az immunglobulinok mennyisége a szérumban és a nyálkahártyákon mérhetően jelentősen megemelkedik.

2. Sajnos, éppen ez a nők legnagyobb baja, hogy a nőgyógyászok tenyésztéssel akarják igazolni a gyulladást. Noha már sok év óta köztudott (ezt nem én mondom!), hogy a hüvelygyulladásban (ami később terjed felfelé, a méhre, petevezetékre)kitenyésztett baktériumok ugyanúgy megtalálhatók a hüvelyben, nem gyulladt állapotban is, csak a mennyiségük, arányaik változnak. Az pedig tenyésztéssel nem kimutatható. Gardó professzor írta és mondta sokszor: "A hüvelyváladék tenyésztés félrevezető, ezért káros, mert ennek eredménye alapján a nőgyógyászok pénzt, időt, fáradtságot nem kímélve ölik ki a hüvelyből a normál flórát!" Vagyis inkorrekt dolog tenyésztés alapján antibiotikumokkal árasztani el a pacienst! Ez gyógyuláshoz nem vezet! Azt 40 évvel ezelőtt tudták a nőgyógyászok, hogy a krónikus gyulladásokra az antibiotikumok nem hatnak, ezért különböző fizikoterápiás, "felszívató" kezeléssel próbálkoztak.

Miért kellene mindenkinek beadni? Azt se én írtam le, hanem nálam elismertebb szakemberek, hogy a krónikus gyulladást sokszor nem tudja sem a beteg, sem az orvosa, csak a következményeit észlelik (pl. méhenkívüli terhesség).Én az enyhe hüvelygyulladást, amely a hüvelyi pH emelkedésével minden esetben mérhető (hány nőgyógyász méri ezt minden nőgyógyászati vizsgálatnál korrekten?)90 %-ban észleltem meddőség esetén

95. panna77 (válaszként erre: 94. - Bébinyúl)
2007. máj. 7. 21:05
Vesztenivalód valóban nincs, mert ez nem gyógyszer, mint az antibiotikum, nem tesz tönkre semmit benned (bélflóra, hüvelyi egyensúly stb.) Ha valóban csak egy esetleges gyulladás miatt nem tapad meg a babó, akkor biztos, hogy segíteni fog. Természetesen az elzáródott petevezetőket meg a nagyon nagy gikszereket nem tudja megoldani, de nekem segített, pedig több orvosnál is jártam az elmúlt két évben! Egy fontos, a pároddal együtt kell beadatnotok!! Nagyon drukkolok és írj majd, hogy mi újság!
94. Bébinyúl (válaszként erre: 93. - Panna77)
2007. máj. 7. 20:51
Gratulálok Panna! És sok szerencsét a babával. Már annyi jót hallottam erről a szerről, hogy fel fogom iratni magunknak is! Mi ugyan 8 hónapja próbálkozunk, de még eddig semmi nem történt. Végülis vesztenivalom az nincs ,ártani nem árthat. Hátha nekem is beválik!
2007. máj. 7. 20:39

Sziasztok lányok,nem vagyok orvos, de a tapasztalataimat mindenképpen szeretném Veletek megosztani, mert ha már egy közülünk/közületek babát fog várni emiatt, na akkor már megérte.

A problémám 2005 áprilisában kezdődött, amikoris abbahagytam a fogamzásgátló szedését. Folyamatos hasi fájdalmaim voltak, ami semmiféle antibiotikumra nem reagált, de nem, hogy befektettek a kórházba, hogy infúzióban kaphassam meg a napi dózist. Egy hét után kiengedtek, de csak nem múltak a fájdalmak, ekkor másik orvost kerestem, mert a sajátomban nem bíztam már. A másik orvos méhszalag gyulladást diagnosztizált, hosszú antibiotikum kúra újból,mondanom sem kell, eredménytelenül... Ekkor következett az első laporoszkópiás műtétem, ahol állítólag nagy rumlit találtak bent.. teljes letargiába estem, és ekkor döntöttünk úgy a férjemmel, hogy nem védekezünk, hátha jön az utánpótlás... Semmi nem történt, csak a hasfájás maradt. Közben ősz lett és azt mondta az akkori dokim, hogy kiveszi a bal oldali petevezetőt... A férjem ezt nem engedte, új orvost kerestünk, aki 2006 január elején megműtött és ő sem találta a hasfájást okozó problémát. Teljesen elvesztettem a reményt, de azért kitartóan próbálkoztunk (már amikor nem fájt a hasam). Mivel 2006 év végéig nem estem teherbe és a férjemnél is katasztrófális spermaszámot állapítottak meg elkezdtem nézelődni, keresgélni a neten, mert a dokim azt mondta, hogy nálunk csak a lombik jöhet szóba. Már ebbe is beletörődtem és azt mondtam, hogy most nyáron belevágunk.. De közben rátaláltam a Gynevac-ra. Természetesen nem volt kapható, de kitartóan néztem a honlapot és most februárban megkaptuk, maga a gyógyszergyár hívott fel, hogy újra kapható. Ekkor elkezdtük mindketten, de az első után olyan fájdalmaink voltak, hogy nem tudtunk járni és most nem túlzok! A lényeg, hogy húsvétkor kellett volna megjönni a menstruációmnak, de nem jött... El sem hittem! Most vagyok 8 hetes terhes és azt gondolom, hogy ez nem véletlen! Nem véletlen az, hogy másfél év próbálkozás után pont akkor esem teherbe, amikor megkaptuk az injekciós kúrát! A férjem volt újabb spermavizsgálaton és szuper eredményt produkált!! (Mondjuk ő a Maca vibe nevű készítményt is szedte)

Én azt mondom, hogy mindig csak hinni kell és ami velünk történt, az nem véletlen! És az sem véletlen, hogy nagyon sok nőgyógyász nem ajánlja.. Én az elmúlt két évben kb. 300.000 forintot költöttem gyógyszerekre és hálapénzre a műtétek és a kórházak miatt.. Közben a problémámat megoldotta egy (februárban még ennyibe került)5000 forintos injekció kúra... Szerintem bátran próbáljátok ki a férjekkel együtt, mert tényleg hatásos!!!! Sok szerencsét, Panna

92. Andy74
2007. máj. 1. 16:53

Sziasztok

pcos szindromát állapitottak meg nálam felirtak clostibegitet szedtem is rendesen de nem sok eredménnyel utánna kaptam choragon inekciót hogy legyen rendessen peteérésem valaki már kapot ilyen vakcinát?és menyire hatásos ?ha valakinek van ezzel kapcsolatba tapasztalatta kérem írjon köszi elöre is

91. Mandy2
2007. ápr. 4. 19:31

Sziasztok!

Az én nőgyógyászom egyenesen javasolta a Gynevac kúrát (mindjárt felírta az ismétlő oltások receptjét is), de hogy a férjem is kapja, azt nem tartotta szükségesnek. Igaz, a vizsgálatokon kiderült, velem van a baj. Túl vagyok az első öt szurin, nem volt kellemes, de azt hiszem, hog ennél kellemetlenebb dolgokat is elviseltünk már a cél érdekében. Én 7 naponta kaptam szurit, de azt azért el kell mondanom, hogy egyelőre nem lettem terhes. A szer pozitív hatását viszont megtapasztaltam, és már ezért sem bántam meg, hogy belevágtam ebbe az egészbe. Most egy hónap teljes szünet, aztán újra kapom majd. Az én orvosom teljes mellszélességgel kiáll a Gynevac mellett, de azt azért elmondta, hogy nem csodaszer ez sem.De hogy megnöveli az esélyeimet, az biztos. Bár az én esetemben a vizsgálatok után (amit a párommal mindketten végigcsináltunk) az derült ki, hogy azon kívül, hogy kicsik a petesejtjeim, minden egyéb rendben van. A második kúrát már úgy csináljuk végig, hogy Clostilbegit-et kell szedni. Hát, majd meglátjuk, mi sül ki belőle.

Érdekes egyébként, ahogy olasom a hozzászólásokat, hogy orvos és orvos mennyire más véleményen van a Gynevacról. De hogy kinek van igaza??? Mandy

90. Pintyi
2007. ápr. 3. 11:52

Sziasztok! Még új vagyok ebben a fórumban, és sajnos nem is volt időm rendesen átolvasni az összes hozzászólást. Azt szeretném megkérdezni, tudtok-e valamit arról, hogy milyen hatással van a Gynevac a férfiakra?

Mindketten beadattunk már két-két injekciót a nőgyógyászom javaslatára, és a másodiktól a férjem belázasodott. A háziorvos letolta, hogy hogy adathatot be magának nőknek való gyógyszert. Egy másik nőgyógyászt is megkérdeztünk, ő is azon a véleményen van, hogy ez nem férfinak való, sőt, lassítja a spermákat, tehát végülis ellentétes hatást fejt ki, mint amiért javasolták. Ti mit hallottatok erről?

89. hbarbi
2007. márc. 26. 19:25
Én is régi motoros vagyok lombikügyben ( szintén)3 éve vagyunk a programban .Az én nőgyógyászom nekem nem akarta felírni a szurikat , nem igazán indokolta , de azt mondta nem is csinál beavatkozást , ha én ennek ellenére adom magamnak. Azt hiszem , mint egy rakás dologban , erről a szerről is megosztottan vélekedhet az orvos társadalom. Engem is nagyon érdekelnének poszek által felvetett kérdések , hiszen én is mindent megteszek a remélhetőleg mielőbbi gyermekáldásért .
88. poszek (válaszként erre: 87. - Erazmusz)
2007. márc. 22. 11:20

Kedves Erazmusz !


Nagyon köszönöm a reagálást !

Én és a férjem 4 , de komolyan 3 éve próbálkozunk összehozni egy gyermeket. Egy IVF centrumban kezelnek . Én ugyan nem vagyok orvos ,(közgazdász vagyok ) de szinte napi kapcsolatban állok a nögyógyászommal , és az elmúlt években sajnos volt időm rendesen beleásni magam a női-férfi termék(etlen)ség tárgykörébe . Nyilván minden módszert , ami ésszerünek tünik és valamennyit segíthet a lombikprogram sikerességén , azt kipróbálunk.


Persze , nem kizárt , hogy hatásos a szer , de én egyelőre nagyon szkeptikus vagyok a Gynevaccal szemben , a válaszod nem győzőtt meg teljesen. Azért tennék fel mégis néhány kérdést még , mert biztos vagyok benne , hogy a soraidat olvasó nőtársaimban is hasonló kérdések merülnek fel , és ha mondjuk még sokáig nem jön össze a baba , esetleg még egyszer beadja magának az ember , egy meggyőző válasz esetén.

Nem értem , hogy lehet hatásos hüvelyi , méhüregi fertőzéssel szemben egy lactobacillus injekció . Az immunrendszert még sok egyéb hatásosabb dologgal lehet stimulálni , ez azért nem egy túl kézzel fogható hatás .

Másrészt egyátalán nem törvényszerü , hogy mindenki nemi szerveiben lappangó , alattomos krónikus gyulladás legyen , így nem értem , hogy miért kellene ezt a szert mindenkinek beadni ill. egy esetleges , tenyésztéssel igazolt gyulladásnak tudtommal van ellenszere (erős antibiotikumok stb.).


Harmadsorban a nőgyógyászom azt mondta , hogy ezzel a szerrel kapcsolatban komoly klinikai vizsgálatok nem folytak , ill. ő azt mondta , hogy szerinte semmilyen vizsgálat nem történt a hatásosságát bizonyhítandó , így addig biztosat állítani nem lehet semmiről. Sem az előnyeit , sem a veszélyeit nem ismerjük.


Bennem ezek a kérdések merültek fel .Talán ez a lehető legjobb hely a kérdés megvitatására , hiszen , ha jól tudom a doktornő a szer 'szülőanyja'. Elnézést kérek , ha a sok kérdésért , de én természetemből fakadóan , csak akkor fogadok el valamit , ha azt már több oldalról körbejártam és a felmerült kérdésekre megfelelő választ kaptam. Gondolom ezzel sokan vagyunk még így .

87. erazmusz (válaszként erre: 86. - Poszek)
2007. márc. 17. 10:24

A Gynevac nem csodaszer! BRENDA a 22. hozzászólásban ezt helyesen írta le. Arra való, hogy a krónikus nőgyógyászati gyulladásokat (ami leginkább folyás, hasfájás tüneteivel észlelhető) gyógyítsa. A meddőség hátterében 80-90 %-ban megtalálható, mivel a kórokozók terjedése nem áll meg a hüvelynél (ami egy nyitott kapu a külvilág felé), hanem a méhszájon át felhatolnak a méhbe, megbetegítik a méhnyálkahártyát, majd tovább jutnak a petevezetékbe, annak elzáródását, vagy beszűkülését okozzák (emiatt jön létre méhen kívüli terhesség). Ezért célszerű mindenkinek megkapnia, aki babát szeretne. A férjnek pedig azért kell megadni, mert ezen a területen érintkezik a férfi és a nő!!!

De a meddőségnek számos oka van, és ha ezek közül egyetlen egyet nem szüntet meg a kezelőorvos, nem lehet sikeres a kezelése!

POSZEK hiába várta, hogy a hüvelyflórát a Gynevac

normalizálja, ha előzőleg az élő laktobacillusait antibiotikumokkal kipusztították. Ez fel nem támasztja az elpusztult flórát. Ezért volt lúgos a hüvely pH-ja. És ezért kellett hüvelytablettával pótolni az elpusztított laktobacillusokat.

Az izomba adott elölt laktobacillus (ebből áll a Gynevac) valóban nem jut el a hüvelyig, hanem az immunrendszert stimulálja, és a kórokozó baktériumokkal szemben serkenti a szervezet saját védekező képességét.

Ne várjon tőle senki csodát! Csak azt teszi, amire feltalálták! A krónikus gyulladásokat, amit semmi mással nem lehet meggyógyítani, ez megszűnteti. Nem ettől esik teherbe senki, hanem a Gynevac adása segíti a megtermékenyült petesejt beágyazódását azzal, hogy meggyógyítja a méhnyálkahártyát. Ezért az esetek 30 %-ban önmagában hatásos, a többi esetben az egyéb okok megszűntetésével együtt.

1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook