Magányosak fóruma (beszélgetős fórum)
Rég voltam ,voltunk itt.
Sok minden történt az elmult évben.Azt érzem még magányosabb kezdek lenni
Sajnálom,sok szerencsét a továbbiakban!
Nem igazán. Talán többet kellett volna csevegnem.
Szia ! És te tudok az okát,hogy miért fagytak le ?
Az enyéim is befagytak mégsem futok el.
Jó reggelt! Napok óta nem voltam fenn, elvesztettem a fonalat 😊
Hahho. Még ne hagyd el ha egy társas magányban élő is megfelel 🙆♀️
Szinte mindegyik fórum befagyott,amit nyitottam.. 😮 Ez nem lehet a véletlen műve ! Ezennel napokon belül elhagyom a hoxát,mert ennek így semmi értelme !!
Annyira sajnálom, hogy nincs olyan stílusod, mint neked. Kicsit kétértelmű vigyázat.
Nem kell annyira strapálnod magad, már az ezen a néven való regid napján is eléggé képzett voltál.
BOCS! Topikot tévesztettem!
Az itteni pasival más a baj.
Jaj, ez hosszú. Olyan nőt, aki nem akar gyereket.
Na ja, mit is keres ez a pasi???? (Kalandot? Szórakozik? vagy mit?)
Sajnos nem vagyunk egyformák,nem tudni kiben mi rejtőzik.
Engem egy hsz-om alapján olyan valaki fenyegetett meg, aki a facén is azonosított. Kicsit zaklatottnak tűnt itt is egyébként.
Nem voltál lelkes olvasója? 😊
Nem lennék meglepődve, ha egy személyről beszélünk...
Fenyegettek már meg engem is itt elég komolyan,az volt a mániája a nőnek,hogy másoknak eláztatott,valótlan dolgokat írt.Még azt is mondta megkeres,kicsinál.Nem reagáltam á és egy idő után abbahagyta.
68. hozzászólásod.
Nyugi már, próbálok hoxásodni. Nem értelmezni, kiforgatni az ember szavát, csipkelődni, mindent megmagyarázni... :D
Volt vagy van a Hoxán is ilyen.
Ezt honnét vetted, hogy a fórumindító adatokat gyűjt?
Én azt mondtam, hogy fotóval ilyen fórum ciki....mondom szerintem, ha felismeri a családja, ismerőse, valamint fotó alapján azonnal tudhatsz róla mindent.
Igen nincs képem és nem is lesz.
Ja de én nem mostról beszélek, hanem annoról.
De komolyan honnan jött az, hogy a fórumindító infókat gyűjt össze, amivel visszaél?
Ennyi erővel más is írhatná, hogy ti pont ilyenek vagytok lehet még alapja is lenne?
Ritka peches vagy, ha nem egészen 4 nap alatt kiszúrtak.
Egy érdekesség még benned, hogy neked sincs fotód, de akinek szintén nincs, annak szerinted üldözési mániája van.
Mindegy is. Vidám estét!
További ajánlott fórumok: